kalahan2008 написа: Давайте, тогава в хода на разследването може би ще стане ясно КОЙ ДРУГ освен агентът се е интересувал и ме е питал КОЙ точно е тази иначе толкова симпатична и важна личност Гъдьо Балуев Честно казано, не се съмнявам ни най-малко, че подобаващо си осведомил всички заинтересовани.
Тогава може би Гъдьо все пак ще схване идеята ми в дълбочина и ще разбере, че мотивите ми са...разумни (поне от моета гледна точка ) Изключително разумно от твоя гледна точка беше да пуснеш линк към имената му, оттам всеки, имащ интерес, е направил справка в регистъра на "Комората на извршителите", а с трите ми имена, ЕГН, домашен и служебен адрес вече излизам кеф ти в "Апис", кеф ти в "Сиела", п.п. Не знам ЕГН и адрес на Гъдьо, защото...за какво са ми Може би все пак ще ми бъдат обяснени тези неизвестни и на мен мотиви да узнавам нечие ЕГН...адрес... може би само от любопитство, както например няколко участника ми казаха, че веднага са направили (не са ровили чак за ЕГН, макар, че Portokal ме нарече "гаден чичка" , което е индиция, че е проверила и възрастта и т.н., но става много лесно, а те напр. не са ми се представяли никога - те знаят кой съм, ама аз - не... ей това е равнопоставеност и демокрация във форума ). Вие ми ревете за IP адреси, а мен ме карат да си пиша ЕГН-то, което и Булстат на сметките и т.н. Знам само имената му...които Ivailo5rov беше така любезен да ни насочи сами да си ги открием във въпросната обява и които Гъдьо беше така любезен сам да потвърди, че са неговите.
п.п.п. Май и аз ще трябва като Donna да чакам да ми приложат някой член
kalahan2008 написа: тази иначе толкова симпатична и важна личност Гъдьо Балуев... Знам само имената му...които Ivailo5rov беше така любезен да ни насочи сами да си ги открием във въпросната обява и които Гъдьо беше така любезен сам да потвърди, че са неговите.
Аз не съм някой ........ да отричам до последно (защото явно това ми предлагаш - да съм скочил и да съм твърдял, че не е вярно и не е вярно... глупости). Но Ivailo5rov не те е насочвал да пускаш линкове във форума, недей да си измисляш :evil: В същия момент имаше обяви за работа от поне още 4-ма ЧСИ, така, че золумът е изцяло твой и явно си го направил нарочно. Това, че не съм ти симпатичен по никакъв начин не ти дава основание да "стесняваш кръга" и да насочваш участници, които едва ли хранят добри чувства след форумните ни спорове, към конкретните ми наистина лични данни, а не алтернативен ник или IP- адрес.
P.S. Впрочем, какво стана - мина ли в нелегалност и смени ли си квартирата от страх пред дългата ръка на Бате Бойко, откакто ти изтипосаха имената по телевизията. То беше голямо вайкане и голям страх.
P.P.S. А пък ако си ТИ напишеш трите имена в "Гугъл", ма-а-аале-е-ей УЖАС-С-С-С-С - поне на две места ти излиза ЕГН-то На всичкот отгоре не си толкова млад и зелен, ч да правиш такива тъпотии. В началото те мислех за някакъв току-що завършил тинейджър, работил там година и нещо и... простено да му бъде. А то - възрастта си я знаеш, пък и с две висши (това последното сам го каза, да не викнеш сега, че те разследвам )И сега, като си се затръшкал за Ай-Пи-тата, к`во правим с ЕГН-то ти в "Гугъл"-а ?!!!