- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трябва ли да има бан за Николов
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Трябва ли да има бан за Николов
Деках,иска да ме банва,а сигурно и всички останали.
Айде гласувайте,подкепете Деках(DekaH)
Последна промяна advokat_nikolov на 31 Май 2008, 19:41, променена общо 1 път
- advokat_nikolov
Николов, вече се самозабравихте!!! Да не си въобразявате, че присъствието ви във форума е толкова значимо, та да има значение дали сте баннат или не? Защо вместо това не смекчите агресивния си тон и не спрете с обидите към форумни участници? Така присъствието ви ще стане по-поносимо за всички.
- milisto.jur
- Младши потребител
Николов, има живот и извън форумите. И той е истинският живот. Повярвайте ми!
Когато бях студентка много повече се интересувах от него, отколкото давате вид, че се интересувате Вие. Сега си спомням с носталгия за онова, студентското време, но пък поне има какво да си спомням. Практикуващ юрист ще сте цял живот, но студент-броени години. Изживейте ги с повече емоция и няма да съжалявате. Рано Ви е още да се доказвате тук.
Когато бях студентка много повече се интересувах от него, отколкото давате вид, че се интересувате Вие. Сега си спомням с носталгия за онова, студентското време, но пък поне има какво да си спомням. Практикуващ юрист ще сте цял живот, но студент-броени години. Изживейте ги с повече емоция и няма да съжалявате. Рано Ви е още да се доказвате тук.
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
-
ocean - Потребител
Последна промяна kalahan2008 на 13 Юни 2008, 01:24, променена общо 1 път
- kalahan2008
- Активен потребител
Re: Трябва ли да има бан за Николов
advokat_nikolov написа:Деках,иска да ме банва,а сигурно и всички останали.
Господин Николов, проследих постовете си по Ваш адрес и не успях да открия пряка (и непряка) заплаха към Вашата крехка личност. Лично мен ме ласкае факта, че сте ме вмъкнали в темата си, но съм длъжен да Ви уведомя, че аз съм един обикновен посетител на този форум и присъствието ми във Вашите теми е от израз на съчувствие към това, което сте. Нямам права да банвам когото и да е, дори нямам и намерение да го правя. Това са ПМ, които не са в моята компетенция, а в правомощията на форумните администратори.
Ако някой иска да Ви банне от този форум, то няма да съм аз. Толкова се забавлявам с Вас, че дори и за миг не бих си помислил какъв ще бъде форума без Вашата така добре изразена юридическа мисъл, перфектно оформена в цели трактати.
И все пак. Искам да се извиня на Вас, Г-н Николов, ако съм Ви засегнал по някакъв начин. Постовете ми към Вас не са има ли за цел да Ви обиждат, а съвсем малко да Ви иронизират. Все още сте млад и "зелен". Много вода има да изтече, докато започнете да схващате тънката ирония, която присъства в моите постове.
Не забравяйте, че това е само форум и нивото на общуване е различно от реалния живот. Не вземайте на сериозно случващото се тук. Истината се крие другаде, но къде, все още Ви убягва. Пожелавам Ви успешно завършване на висше юридическо образование и реализация в адвокатската професия. Когато спечелите първото си дело, публично обещавам да спра да се държа по този начин с Вас.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Re: Трябва ли да има бан за Николов
DEKAH написа:advokat_nikolov написа:Деках,иска да ме банва,а сигурно и всички останали.
Господин Николов, проследих постовете си по Ваш адрес и не успях да открия пряка (и непряка) заплаха към Вашата крехка личност. Лично мен ме ласкае факта, че сте ме вмъкнали в темата си, но съм длъжен да Ви уведомя, че аз съм един обикновен посетител на този форум и присъствието ми във Вашите теми е от израз на съчувствие към това, което сте. Нямам права да банвам когото и да е, дори нямам и намерение да го правя. Това са ПМ, които не са в моята компетенция, а в правомощията на форумните администратори.
Ако някой иска да Ви банне от този форум, то няма да съм аз. Толкова се забавлявам с Вас, че дори и за миг не бих си помислил какъв ще бъде форума без Вашата така добре изразена юридическа мисъл, перфектно оформена в цели трактати.
И все пак. Искам да се извиня на Вас, Г-н Николов, ако съм Ви засегнал по някакъв начин. Постовете ми към Вас не са има ли за цел да Ви обиждат, а съвсем малко да Ви иронизират. Все още сте млад и "зелен". Много вода има да изтече, докато започнете да схващате тънката ирония, която присъства в моите постове.
Не забравяйте, че това е само форум и нивото на общуване е различно от реалния живот. Не вземайте на сериозно случващото се тук. Истината се крие другаде, но къде, все още Ви убягва. Пожелавам Ви успешно завършване на висше юридическо образование и реализация в адвокатската професия. Когато спечелите първото си дело, публично обещавам да спра да се държа по този начин с Вас.
Евали Ви,Декан.За това говоря аз-за една нормална дискусия.
Никого не обиждам без причина.
Аз пиша вижданията си за ИАА и излиза някой и ме обижда.
Пиша,че съм студент еди къде си и излиза някой и ми казва да съм правел свирки на еди кой си.
Не вижадате ли,Декан,кой обижда.
Има някакви тука,не мога да разбера,яд ли ги е мен.Нищо лошо не съм и сторил,а те с горд глас ме обиждат.За какво?
Декан,както и Гудио,приемете моите извинения.
- Гост
advokat_nikolov написа:Наказателното е 70 % психология.Всичко е свързано с мозъка.От мозъка зависи всичко.Трябва да можете да си говорите не с хората,а с техните мозъци
Променям си мнението - гласувам "за" бан.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Аз също гласумам "Твърдо не", не защото симптизирам на "адвокат" Николов, напротив, просто считам, че форумът не е "отбрана" територия, особен елитарен клуб, където всички трябва да се харесват. Форумът е малка представителна извадка на обществото ни като цяло и, щом има хора, които споделят и защитават определени възгледи в реалния жинот, нека ги защитават и тук. Банваното е форма на безсилие. Опровергавайте ги, забавлявайте се с тях или просто не им обрщайте внимание.
-
lexy21 - Активен потребител
lexy21 написа:Аз също гласумам "Твърдо не", не защото симптизирам на "адвокат" Николов, напротив, просто считам, че форумът не е "отбрана" територия, особен елитарен клуб, където всички трябва да се харесват. Форумът е малка представителна извадка на обществото ни като цяло и, щом има хора, които споделят и защитават определени възгледи в реалния жинот, нека ги защитават и тук. Банваното е форма на безсилие. Опровергавайте ги, забавлявайте се с тях или просто не им обрщайте внимание.
Браво Лекси,мъдро изказване
- Гост
lexy21 написа:Аз също гласумам "Твърдо не", не защото симптизирам на "адвокат" Николов, напротив, просто считам, че форумът не е "отбрана" територия, особен елитарен клуб, където всички трябва да се харесват. Форумът е малка представителна извадка на обществото ни като цяло и, щом има хора, които споделят и защитават определени възгледи в реалния жинот, нека ги защитават и тук. Банваното е форма на безсилие. Опровергавайте ги, забавлявайте се с тях или просто не им обрщайте внимание.
Добре написано- подкрепям го, може би не с тази твърдост, но ми импонира. Не заради Пламен, а по принцип. Нали се забавляваме?
- Гост.
- Старши потребител
аз гласувам ,,НЕ'' защото считам че първо студентите трябва да се подкрепяме поне докато учим и второ не вивдам с какво чак толкова дрдразни колегата Nиколов че да се иска банването му.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Аз също смятам , че не с репресивни мерки трябва да се подхожда към Лорд от ранга на Николов ...против БАН-ването му съм !
-
palimsest - Активен потребител
poli_g, важното е човек да се чувсва добре и да гледа на нещата от позитивната и градивната страна, не мислите ли? Поздравления и за Вас за умерения, незлоблив и трезвен тон.
-
Споделям горните мнения. Въпреки това гласувах "за".
- kalahan2008
- Активен потребител
kalahan2008 написа:Споделям горните мнения. Въпреки това гласувах "за".
"...Ваше право господине!..."
Само се зачудих, отне ми време докато го намеря точно този пост, дали това е твое мнение?
Гласувам по същия начин, както гласувах и при едни по-стари анкети за банове на Изумена и Теомира - аз лично съм ПРОТИВ бан на който и да е, освен ако поведението му рязко не прекрачва всички граници на нормалното - а във форума има много малко примери в това отношение и горепосочените от мен НЕ са сред тях.
п.п. Калина е просто тийнейджър - тийнейджърите са все още наполовина деца. С тях е пълно из интернет и е неуместно да се правим пред тях на сериозни чичковци и лелки. Ако сега баннете Калина, тя ще доведе още цяла банда тийнейджъри тук и ще постигнете обратния ефект - този форум ще се напълни не само с "андршковци", каквито мразите, но и с деца - а те са много по-страшна интернет напаст, вервайте ми!
Law_master, откъде Ви хрумна да искате банове наляво и надясно? Форумът да не Ви е бащиния?
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?p=25 ... ht=#251764
- Гост.
- Старши потребител
Разбира се, че е мое мнение - както много добре знаеш. И го поддържам. Както казах преди в тази анкета (после го изтрих) - не съм против Николов. Сега пак казах, че съм за бан, но не поради тези причини - санкция, репресия и т.н. - те са удачни само в краен случай.
Имам други мотиви да подкрепя банването на Николов. Надявам се той сам да се досети какви са те.
Имам други мотиви да подкрепя банването на Николов. Надявам се той сам да се досети какви са те.
- kalahan2008
- Активен потребител
kalahan2008, извинявам Ви се предварително, сигурно пропускът е мой, но все пак не разбрах - какви са мотивите Ви? Моля да ги споделите, може да ме разколебаят... или поне да ме накарат да се замисля. Дайте ми повод
-
Мотивите ми са дълбинно-психични - но такъв фин познавач на човешката душа като адв. Николв сам ще се досети, нали? Нека не му отнемаме възможността сам да достигне до истината.
- kalahan2008
- Активен потребител
35 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|