Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.
Кантората от 60 кв.м ми ще я чистиш по 3 пъти на ден.
- Дата и час: 24 Яну 2025, 16:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Опасни вулгарни индивиди във Форума на Lex.bg
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
90 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
advokat_nikolov написа:Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.
Може и това да прави. Но поне няма да бъде леке.
- system
- Активен потребител
advokat_nikolov написа:Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.
Е-е-е-ех, провинциализмът лъсна "като въшка на чело" Какви 60,00 кв. метра Какво е това копторче Иди виж билдингите на "Георгиев, Тодоров и ко.", "Батков, Стоев Ботев...", "Борислав Боянов и ко.". Горкият Николов - топ-адвокат в... 60 (шестдесет ) кв. метра кантора...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
gudio написа:advokat_nikolov написа:Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.
Е-е-е-ех, провинциализмът лъсна "като въшка на чело" Какви 60,00 кв. метра Какво е това копторче Иди виж билдингите на "Георгиев, Тодоров и ко.", "Батков, Стоев Ботев...", "Борислав Боянов и ко.". Горкият Николов - топ-адвокат в... 60 (шестдесет ) кв. метра кантора...
Явно 60 кв.м. ще му е тоалетната, щом иска да я "лъскаш". Трудно се разбира какво искат да кажат младите. Явно е от ЕГН-то.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
60 кв.м. ще му е площта на приемната за граждани.
Личният кабинет - още толкова.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:60 кв.м. ще му е площта на приемната за граждани.
Ами.. знам една сграда, която има горе-долу такава приемна, но личните "кабинети" са по-малки и с решетки, за да не се самонаранят лицата.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Аз пък взех да размислям. Може би момчето искаше наистина да каже, че цялата му кантора ще е 60 кв.м., защото малкият размер е изискан, а големият е признак за липса на вкус.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
cruel_la написа::lol: Забравих.Все се каня, по повод визията, да те поздравя с нещо. Не намерих в "мъжки", вариант, обаче...
http://www.hulite.net/modules.php?name= ... &sid=43406
Хм,инстересно
Ако,не те мързи,виж дали съм обидил някой преди той мен
Сега,моите уважение,да го ева /Отец Нафарфорий да го ева/
- Гост
Виж, сега, Николов, дай отсега да помислиш сериозно и предвидливо за локацията и ситуацията на адвокатската ти кантора 60 кв.м. - забрави минимум 600,00 (шестстотин цяло и нула стотни) квадратни метра ще ти трябват.
Град
Мисля, че и Благоевград става - в най-скоро време, докато завършиш, вече ще бъде квартал на София. Моите уважения към Плевен, но той скоро няма да стане квартал на София, а най-вероятно застрояването ще го достигне чак след 20 години. Няма смисъл да чакаш дотогава - "южните квартали" (топ-брокерска пазарна ниша ) на София, със сигурност ще включват и Благоевград само след 2-3 години, предвид настоящия възходящ тренд на застрояване Давай - търси отсега - ще бъдеш Доналд Тръмп на застрояването - имот сега в Благоевград ще бъде равен на имот в южните престижни райони на столицата, само след 3 години
Град
Мисля, че и Благоевград става - в най-скоро време, докато завършиш, вече ще бъде квартал на София. Моите уважения към Плевен, но той скоро няма да стане квартал на София, а най-вероятно застрояването ще го достигне чак след 20 години. Няма смисъл да чакаш дотогава - "южните квартали" (топ-брокерска пазарна ниша ) на София, със сигурност ще включват и Благоевград само след 2-3 години, предвид настоящия възходящ тренд на застрояване Давай - търси отсега - ще бъдеш Доналд Тръмп на застрояването - имот сега в Благоевград ще бъде равен на имот в южните престижни райони на столицата, само след 3 години
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
-
gudio - Активен потребител
gudio написа:Виж, сега, Николов, дай отсега да помислиш сериозно и предвидливо за локацията и ситуацията на адвокатската ти кантора 60 кв.м. - забрави минимум 600,00 (шестстотин цяло и нула стотни) квадратни метра ще ти трябват.
Град
Аааа Тръмп е номер едно.
Ако ми даде 10 милиона знаеш ли каква кантора ще направя,а?
10 етажа адвокатска империя,а именно
първи етаж-вещни и облигационни дела
втори етаж-административни дела
трети етаж-данъчни и застрахователни дела
четвърти етаж-трудови дела
пети етаж-осигурителни дела
шести етаж-семейни и наследствени дела
седми етаж-международни дела
осми етаж-търговски дела
девети етаж-Наказателни дела
десети етаж-СЪМ АЗ със секретарките ми
- Гост