начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

........

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Гост » 01 Юни 2008, 20:49

kalahan2008 написа:
advokat_nikolov написа:Говорих с един адвокат и с един дознател:
... инспекторите били бивши фризьори,учители и таксиджии и,че няма ли нищо общо с правото,а минавали някави курсове там за три месецца.

Аз...таковата...с длъжностите в МВР не съм много наясно, но...таковата...няма ли поне един дознател с ранг на инспектор в МВР? :roll:
Ша ма прощавате за невежеството :oops:
А за субективната страна-тя се установява с всички доказателствени средства и най-вече чрез РАЗПИТ :wink: какъвто ние тук не можем да проведем...нали :roll: :wink:

За пети път се дъниш днес :D

Инспекторите са полицаи,а именно:

Полоцай,главен полицай,инспектор,главен инспектор,комисар,главен комисар.

Добре,че учим Полицейско право
Гост

Мнениеот inspectora » 02 Юни 2008, 15:50

kalahan2008 написа:Мани ги дознателите и полоцаите, ти кажи за субективната страна как я разгада без свидетелски показания :wink:
Чл. 170. (1) Държавните служители в МВР съобразно изпълняваните функции и притежаваната квалификация изпълняват държавна служба в МВР в една от следните категории:

1. категория А - висш ръководен персонал;

2. категория Б - ръководен персонал.

3. категория В - експертен персонал с ръководни функции;

4. категория Г - експертен персонал;

5. категория Д - изпълнителски персонал с контролни функции;

6. категория Е - изпълнителски персонал.

(2) Категориите по ал. 1 за държавните служители с полицейска подготовка имат специфичните наименования:

1. категория А - главен комисар;

2. категория Б - комисар;

3. категория В - главен инспектор;

4. категория Г - инспектор;

5. категория Д - главен полицай;

6. категория Е - полицай.

(3) Категориите по ал. 1 за държавните служители с подготовка по пожарна безопасност и защита на населението имат специфичните наименования:

1. категория А - главен комисар;

2. категория Б - комисар;

3. категория В - главен инспектор;

4. категория Г - инспектор;

5. категория Д - главен пожарникар;

6. категория Е - пожарникар.

Само с образователна цел-къде се намират дознателите? Може би са "експертен персонал" :?:

Абе това да не са категориите шофьорски книжки, които се дават "служебно" при постъпване на съответната длъжност :lol: :lol:
inspectora
Активен потребител

Мнениеот gudio » 02 Юни 2008, 17:20

Искам тържествено да заявя, че не съм аз този, който разделя темите и / или променя заглавията им !
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост » 02 Юни 2008, 17:23

gudio написа:Искам тържествено да заявя, че не съм аз този, който разделя темите и / или променя заглавията им !

А кой ли може да е :shock:

Трябва да го виндицираме :D
Гост

Мнениеот gudio » 02 Юни 2008, 17:34

advokat_nikolov написа: ...А кой ли може да е :shock:

:oops: :oops: :oops: Това нали не значи ... нещо като чл.157, ал.3 (отм.) НК :shock: :?: :oops: :oops:
:lol: Имаше един филм - на Еди Мърфи му предлагат джакузи, а той: "Сакън !!! На никого няма да му дам да ме джакузи по какъвто и да било повод, за нищо на света !!!"
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост » 02 Юни 2008, 17:45

gudio написа:
advokat_nikolov написа: ...А кой ли може да е :shock:

:oops: :oops: :oops: Това нали не значи ... нещо като чл.157, ал.3 (отм.) НК :shock: :?: :oops: :oops:
:lol: Имаше един филм - на Еди Мърфи му предлагат джакузи, а той: "Сакън !!! На никого няма да му дам да ме джакузи по какъвто и да било повод, за нищо на света !!!"

Венедиков ми проми мозъка :D
Гост

Мнениеот Inspector_MBP » 02 Юни 2008, 18:23

... инспекторите били бивши фризьори,учители и таксиджии и,че няма ли нищо общо с правото,а минавали някави курсове там за три месеца.

Помолих официално модератора на раздел "Наказателно право" да "измете" горепосочените словоизлеяния, защото смятам, че плюенето наедро по цели съсловия не е сред целите на ТОЗИ форум. :shock:

Вместо това, явно отпочната дискусия е преценена, като достатъчно важна за да бъде посадена тук, и издигната в ранг на отделна тема. :oops:

Е нищо, сега поне научихме, че:

1. "Инспекторите" по презумпция умеят да подстригват добре и шофират дорбе в задръстванията.
2. Това да си учител, явно е някаква низост :shock: , заради която трябва да те сочат с пръст. :oops: :oops: :oops:
Почти толкова голяма колкото да си таксиметров шофьор.

Още веднъж, настоявам горните словоблудства да бъдат изтрити, а по отношение на автора, който не запърви път си позволява да обижда, да бъдат взети мерки от модераторското съсловие.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Мнениеот inspectora » 02 Юни 2008, 18:29

Инспекторе, не се "връзвайте" на Николов ... ако негови думи могат да засегнат някого ... та не виждате ли, че още "хвърчи" из облаците сякаш се "вози" хванал ................ за шлифера ....
inspectora
Активен потребител

Мнениеот Гост » 02 Юни 2008, 18:55

Inspector_MBP написа:
... инспекторите били бивши фризьори,учители и таксиджии и,че няма ли нищо общо с правото,а минавали някави курсове там за три месеца.

Помолих официално модератора на раздел "Наказателно право" да "измете" горепосочените словоизлеяния, защото смятам, че плюенето наедро по цели съсловия не е сред целите на ТОЗИ форум. :shock:

Вместо това, явно отпочната дискусия е преценена, като достатъчно важна за да бъде посадена тук, и издигната в ранг на отделна тема. :oops:

Е нищо, сега поне научихме, че:

1. "Инспекторите" по презумпция умеят да подстригват добре и шофират дорбе в задръстванията.
2. Това да си учител, явно е някаква низост :shock: , заради която трябва да те сочат с пръст. :oops: :oops: :oops:
Почти толкова голяма колкото да си таксиметров шофьор.

Още веднъж, настоявам горните словоблудства да бъдат изтрити, а по отношение на автора, който не запърви път си позволява да обижда, да бъдат взети мерки от модераторското съсловие.

Какво се връзаваш,колега :wink:

Ти като се бъзикаш с мен,аз цивра ли на модератора.Сеш се?

Айде признай,в кое даскало беше? :D
Гост

Мнениеот Гост » 02 Юни 2008, 19:23

kalahan2008 написа:Николов, говориш като тийнейджър! ("сеш ли се"... :roll: ). А лафът "дъниш се" ... много ми напомня за казарменото време :wink: То Плевен е известен (както и Ямбол де :wink: ) с военните и с к*-те :wink: Ти да не би случайно да си воинско чадо :?:
п.п. В Плевен съм служил, деге :wink:

А,така,даге :D :D :D :D Само Плевен,даге,

Не,не съм бил в казарма,но брат ми е военен-там при класифицираната информация,Сеш се? :D :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ПАРИЖ РЯПА ДА ЯДЕ
Гост

Мнениеот Гост » 02 Юни 2008, 19:34

Да,вече не Школа за запасни офицери(ШЗО),а е Пета шипченска бригада,т.е.Канзълък се премести в Плевен
Гост

Мнениеот gudio » 02 Юни 2008, 21:41

:oops: Признавам си, по бащина линия съм отпреди 2 поколения плевенчанин (т.е. дядо оттам) :lol: :lol: Ходил съм като адвокат доста често да водя дела там - имам даже приятели съдии ( :lol: като един от тях е с гръм и трясък уволнения Любо Кръстев, ама човекът си е ... that's my story and I'm sticking to it :oops: мой приятел, по мое мнение много добър юрист и аз няма да си променя мнението, а относно там... алкохола... "ние не само заради това го ценим", беше казало "Радио Ереван" в един виц :lol: )... Въпросът ми беше - там Николов е пуснал на снимки един фонтан, та:
1. Това онзи фонтан ли е, в който аз на крехка ученическа възраст ( :wink: знаейки "тайната" на циркулиращата в затворен кръг течност, сипах шише "Веро" - 35 ст. ... през... :roll: айде, де... 1979 г. на ученическа екскурзия и после чувах само легенди за пяната, която се била образувала ?
2. Това онзи фонтан ли е, в който масово се твърди, че о.з. кмет на Плевен, по-известен като о.з. министър на вътр. работи Румен Петков нещо там се бил облекчил (защотото когото от Плевен съм питал - всеки твърди, че не знае и никога не е чувал такава история) ?
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот genius75 » 03 Юни 2008, 15:35

абе, вий да не сте полуидиоти?!?! Що за тема?!?! Чета, почесвам се по плешивата глава и не мога да вдяна - за какво за бога си говорите?!?!?!
Май съм взел да остарявам, щот кат` чета, въобще не ми е смешно....
Кой къв` университет завършил. Лапешки работи.
genius75
Потребител

Мнениеот portokal » 03 Юни 2008, 15:39

Това за облекчаването може да е също такава легенда като онази за пяната.

И аз не съм сигурна какво исках да кажа.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Гост » 03 Юни 2008, 16:13

gudio написа::oops: Признавам си, по бащина линия съм отпреди 2 поколения плевенчанин (т.е. дядо оттам) :lol: :lol: Ходил съм като адвокат доста често да водя дела там - имам даже приятели съдии ( :lol: като един от тях е с гръм и трясък уволнения Любо Кръстев, ама човекът си е ... that's my story and I'm sticking to it :oops: мой приятел, по мое мнение много добър юрист и аз няма да си променя мнението, а относно там... алкохола... "ние не само заради това го ценим", беше казало "Радио Ереван" в един виц :lol: )... Въпросът ми беше - там Николов е пуснал на снимки един фонтан, та:
1. Това онзи фонтан ли е, в който аз на крехка ученическа възраст ( :wink: знаейки "тайната" на циркулиращата в затворен кръг течност, сипах шише "Веро" - 35 ст. ... през... :roll: айде, де... 1979 г. на ученическа екскурзия и после чувах само легенди за пяната, която се била образувала ?
2. Това онзи фонтан ли е, в който масово се твърди, че о.з. кмет на Плевен, по-известен като о.з. министър на вътр. работи Румен Петков нещо там се бил облекчил (защотото когото от Плевен съм питал - всеки твърди, че не знае и никога не е чувал такава история) ?

Гъдио-те са много фонтани,водопади-на това нещо му викат "Каскада" и е в сърцето на центъра.А и освен това Каскадата е инкорпориран с много зеленина
Гост

Мнениеот prnedev » 03 Юни 2008, 16:40

Мда.... хубав е плевенския шадраван. И в Търново се опитахме да го копираме... ама остана само опита. В момента е много хубав гьол, който го пълнят като дойде времето на фолклорния фестивал
prnedev
Активен потребител

Мнениеот Гост » 03 Юни 2008, 16:44

Единственото гадно е,че във Велико Търново няма център.Но иначе е номер 1
Гост

Мнениеот portokal » 03 Юни 2008, 16:45

В Търново центърът е на края на града.
И в Смолян е така.

П.П. Плевен и Благоевград кой номер са?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Гост » 03 Юни 2008, 16:53

portokal написа:В Търново центърът е на края на града.
И в Смолян е така.

П.П. Плевен и Благоевград кой номер са?

Значи,Плевен и Благоевград много си приличат по урбанизация/става въпрос за централната част/
Затова ме кефи Благоевград-в централната част на града е равно,което много ме радва,както и в Плевен-мразя баири и стъпала.

Чисто е и в двата града,има зеленина отвсякъде.

Готино е в Благоевград и в Плевен много.

В Благоевград се чувствам,като у дома си все едно съм си в Плевен.
Гост

Мнениеот portokal » 03 Юни 2008, 16:56

Аз питам кой номер са, след като Търново е № 1. :P

Иначе доколкото съм ги виждала, и на мен и двата ми харесват.
Аватар
portokal
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии