начало

Делото „Дебора“ тръгва отначало заради отвод на състава Делото „Дебора“ тръгва отначало заради отвод на състава

имат ли право да ми искат .....

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имат ли право да ми искат .....

Мнениеот ambraa » 03 Юни 2008, 20:43

Здравейте,

бих искала да попитам имат ли право да ми искат при кандидатстване за работа да представя медицинско свидетелство и свидетелство за съдимост, след като Наредба № 4 от 11.05.1993 г. за документите, които са необходими за сключване на трудов договор посочва, че тези документи са изискуеми при сключването на трудов договор. :roll:

Благодаря Ви!
ambraa
Нов потребител

Мнениеот ambraa » 04 Юни 2008, 08:15

Всъщност пропуснах да отбележа, че вече работя при същия работодател - той е наясно със здравословното ми състояние, предвид провеждането на прегледи по трудова медицина, а относно осъдителното им състояние - освен, че е наясно, при кандидатстването съм подала декларация, че не съм осъждана за умишлено престъпление от общ характер.
ambraa
Нов потребител

Мнениеот Melly » 04 Юни 2008, 17:22

ambraa написа:Всъщност пропуснах да отбележа, че вече работя при същия работодател ......

ЧЕСТИТО, И
НА СЛУКА!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Magnollia » 05 Юни 2008, 11:15

Първо зависи кой Ви е работодателя.
Второ явно като кандидатствате, сигурно за друга длъжност, за нея се изискват тези документи.
На Вас проблем ли Ви е да ги доставите?
Сигурно -не.
Тогава дайте му ги и готово.
Понякога истината може да ни избоде очите ....
Аватар
Magnollia
Потребител

Назад към Общи дискусии