- Дата и час: 06 Фев 2025, 07:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
телефонен тормоз
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
телефонен тормоз
Моля за съвет към кого да се обърна , кой може да ми помогне, тъй като върху семейството ми и мен се извършва телефонен тормоз.
- krivoshapkova
- Нов потребител
Има още един въпрос- тъй като въпросната госпожа ,която си позволява подобно поведение ,живее в друг град ,къде да подам жалба и към кого?
- krivoshapkova
- Нов потребител
Към полицията. Телекомуникационните оператори не могат да направят нищо без разрешение от полицията.
Но не очаквайте много - на госпожата най-много да й отнемат телефония пост, и полицията да й състави предупредителен протокол. Но ако ползва предплатена карта от мобилен оператор, положениет остава почти безнадеждно.
Но не очаквайте много - на госпожата най-много да й отнемат телефония пост, и полицията да й състави предупредителен протокол. Но ако ползва предплатена карта от мобилен оператор, положениет остава почти безнадеждно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Re: телефонен тормоз
krivoshapkova написа:Моля за съвет към кого да се обърна , кой може да ми помогне, тъй като върху семейството ми и мен се извършва телефонен тормоз.
Обърнете се към адвокат, тъй като казусът ви е специфичен и от подаваща жалби, оплаквания и пр. може да се превърнете в набедяваща невинен човек. Тогава хонорарът, спестен за адвокат, ще се умножи неколкократно. В имотния форум има подобен казус - прочетете го.
- zelen
- Потребител
TheOldMan написа:Към полицията. Телекомуникационните оператори не могат да направят нищо без разрешение от полицията....
Е, какво точно ще разрешава полицията на телекомуникационните оператори ?!?!??
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|