начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Сесията свърши! Партитата започват!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот diaida » 15 Юни 2008, 05:27

Обувам новите чипици на Ferre,новите панталонки на HUGO BOSS и ризка на Versace и отпрашвам. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ох, смях се с глас ! Лорд Николов ще е като циркова въртележка с толкова асортименти от различни марки по него ... Ако и цветовата гама е толкова колоритна, направо ще падна от полилея на който се опитва да ни метне ... :wink:

Като чета за чепиците, ризката и т.н. и не знайно защо се сещам за един индийски филм "Бродяга". Та там имаше една песен, дето я пеехме като деца и текста страшно напомня на цитата по-горе ...

"Обущата ми английски,
а пък шапката ми френска,
а сърцето ми индийско ...."
Аааа, нанааааа, ...

:lol: :lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 15 Юни 2008, 05:35

satir написа:
advokat_nikolov написа:...
мощният компютър предполага мощна мисъл (изключвам геймърите).... а лъксавите ти дрешки точно обратното :idea: сега поглеждам и виждам че съм с различни чорапи...... и мислиш ли че ми пука!?!?!?!!? е, за разлика от тебе аз нямам комплекси....
:roll: а така ми се иска да имам...... "слънчев бряг" например..... :idea:

satir, това са "бели ядове" ти си с различни чорапи, но си в къщи, а аз цял ден се дразня, че нагло ме заглеждат по улиците, а то се оказа че съм си ходила важна, важна къде ли не с роклята наопаки :lol: :lol: барабар всички етикети и други екстри веещи се на всегледание. На финала в магазинчето до нас ме попитаха "Такава ли е модата" ... но беше късно, аз си бях провела и 2-те делови срещи :D :lol: :lol: между другото успешно! :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 15 Юни 2008, 11:20

Колежке Diaida,

модата е субективно оценъчно явление ! Щом сте се решила в такава рокля , пък било и случайно ...., какво значение има , нали срещите са преминали успешно ...

Някой казваше - целта оправдава средствата ....

Понякога и обърната рокля , би могла да се приеме за стилна ... защо , защото е небрежно красиво , но когато човек опитва да прикрие първенюшката си особа , като Лорд Николов зад скъпи маркови дрехи , и "600 лв " - съдебна практика (звучи като една другарка в книжарница в Пловдив , която казаше -Трябват ми 1 ,5 метра от съчиненията на Тодор Живков , че да запълня празните полици в хола ,а и е решен в червено ...)...., и ред известни преподаватели , (изброявани почти рефренно ), дали си ги чел е друг въпрос (, също както и да ли си ги разбрал )...

Именно в това е изначалната разлика между Лорда и студента с обикновеното облекло и ясния (реалния )поглед в бъдещето ..... , щото ако сте го чели и в други постове , Лорда си е поставил цел да става богат чрез Наказателно и Търговско право .....това добре , но има едно голямо НО!!!!
Нещтата стават не само с четене ,иска се едно обективно размишление съпоставяне , сериозно доза отговорност и какво ли още не , което някак си неми се словосъчетава с идиличната обстановка ,която ни описа Лорд Николов....
Иначе ,поздрави на Diaida , за успешната хрумка за "Бродяга".
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот diaida » 15 Юни 2008, 15:23

palimsest, напълно подкрепям това, че модата е субективно понятие при това е и преходно. Понякога и една най-обикновена бяла чиста риза може да се окаже по-привлекателна ... Въпросът е "не в опаковката, а в съдържанието". Няма търговски продукт, който да се е задържал дълго и трайно на пазара само заради шарената си опаковка, а аз продължавам да твърдя, че и адвокатът е част от търговската мрежа, щом предлага продукта си (услуга) и получава заплащане за него.
А писанията на Лорд Николов съм ги чела ... Все ми се иска причината за неговата професионална и житейска неуравновесеност да се крие в младостта ... но за съжаление познавам и други студенти, бъдещи юристи, някои от които учат в България, други в чужбина и те не мислят кой чепик и кое парцалче ще си наметнат, за да "изтрещят" в дискотеката и да покажат движения ... а от месеци преди края на годината си осигуряват стаж в известни кантори и борбата да стажуват в по-добра кантора е невероятна (особено в чужбина), радостта им като го постигнат е почти същата както и на Лорд оф дъ Денс - Николов, че се е барнал с някакви обувки, които, ако са Ферре, както твърди би трябвало да струват доста повече от инвестираните 600 лв. за книги.
И най-вече, като чета писанията му си мисля, че не ми се иска да ме защитава (недай си Боже!) адвокат като него, притежаващ книжки за 600 лв. и обувки за 1000 ... Само се надявам дано големия процент от бъдещи юристи да не са като нашия герой ... това е страшното. В контекста на тази иначе смешна тема, която звучи съвсем по Ганьовски се крие един много страшен факт, битуващ у нас от години. Факта, че някои учат не за знания, а за да парадират с титла. За да могат да закачат утре табелката с някаква титла към името си -"адвокат, инженер, доктор" ... и да размахват неумело, но със самочувствие кой молив, кой скалпел, кой везната на Темида. Страшничко ми става ... :roll:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот satir » 16 Юни 2008, 13:14

diaida написа:Обувам новите чипици на Ferre,новите панталонки на HUGO BOSS и ризка на Versace и отпрашвам. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ох, смях се с глас ! Лорд Николов ще е като циркова въртележка с толкова асортименти от различни марки по него ... Ако и цветовата гама е толкова колоритна, направо ще падна от полилея на който се опитва да ни метне ... :wink:

Като чета за чепиците, ризката и т.н. и не знайно защо се сещам за един индийски филм "Бродяга". Та там имаше една песен, дето я пеехме като деца и текста страшно напомня на цитата по-горе ...

"Обущата ми английски,
а пък шапката ми френска,
а сърцето ми индийско ...."
Аааа, нанааааа, ...

:lol: :lol: :lol:

Тц, де да бях у дома....... сред хора съм, с костюм и вратовръзка...
и различни чорапи.... ако бях маааалко по нахален щях да се оприлича на Айнщайн, ама не съм толко нагъл все пак... :lol:
п.с. ти вкъщи ако ме видиш веднага ще ме метнеш у пералнята с парцалита барабар... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Re: Сесията свърши! Партитата започват!

Мнениеот satir » 16 Юни 2008, 15:38

cruel_la написа:
advokat_nikolov написа:

Обувам новите чипици на Ferre,новите панталонки на HUGO BOSS и ризка на Versace и отпрашвам.

:roll: Дали не се пишеше чепици...,или може би, марковите се изписват по друг начин... :roll: Не съм сигурна. :roll: Това прогресът си е кофти работа, на думата "цървул" няма какво да и сбърка човек, например. :lol:
аааа... не съм съгласен.... може да се изпише сърфул, например.... както овцата - уфсъ.... бе грешки има сек'кви....:idea:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот Гост » 16 Юни 2008, 16:53

fixxxer написа:Николов си е взел най-накрая гражданското право??
Браво - пиенето си е с повод!)
Дано само вземе и административното до септември, че чувам че Воденичаря се маха и ще стане жежко :))))))))))))))))

Оххооооо,темата се в възобновила. :D

Горките "юристи",нямат клинети/работа и са се взели да обсъждат един второкурсник.Да знете колко жалко изглеждате,както казват мои колеги,които не пишат във форума,а само наблюдават.Айде ще ви направя кефа и ще се включа.

Фиксер,имам Отличен 6 по Гражданско право от първия път. 8)

Днес имах изпит по Вещно право и да кажа,че беше лесен/е,поне за мен/.Дано обективно ме оценят.

Та.....продължавайте да ме обсъждате-радвам се :D ,а аз нахлузвам чипичките и ризката и довечера отивам на бяло винце под формата на "Сангрия" и рибка някъде на теферич.

А вие си стойте по форумите,щото май големите юристи не могат да излязат да пият една бира,щото днес клиенти нямаше,респ.няма и пари.И защо?Ами защото толкова са юристи.Е,за разлика от Вас-аз пари имам,защото имам отличен успех и всеки мой роднина ме гуши с пари.Еми заслужавам си го.Ама не ме сравняавайте със зубрачите-та те горките запичат-учат наизуст някакви тъпи лекции на хвъчащи листове.Те не разбират какво говорят.Абе трагедия.Друго си като хванеш книгата,напр.на Венедиков и да четеш и най-важното-да разбираш какво четеш.
Круела е видЕх каква е-пълна скръб.Ако бях Круела-щях да си пръсна мозъка.

Кзават,че хората,които по цял ден стояли по форумите били асоциални.
Май е така :P

Какво удовлствие е да си се справил добре на изпит.Ами то няма начин-"зад гърба" ми бяха Венедиков,Джеров и Боянов.И чакам днес наще да ми престират още някой лев,защото вече манифестирах,че съм се справил с изпита.Чакам си оценката!

Ох няма търпение да стане вечер-ще се къпя в бяло вино,ще пея и ще се веселя до сутринта из клубовете и механите в Благоевград.

Е,благодаря на Бог,че ми е суперинтересно да чета правото,а не на сила или още по-смешното-бащата пианист и сина трябва да е.хахахахахахах,ама да не стане какво във филма "Куче в чекмедже",само че в юридическа форма.

Еееее айде,че трябва да мисля как да се облека за довечера :P Чудя се дали дънчици,или спортни панталонки да си сложа.Хмм май е по добре спортни панталонки с ризка с дълъг ръкав,ама се чудя "Ливайс"-а ли да облека или Черутито,или пък май е по-добре Mr.Lee-те са ми точно за юнско време.Ризата сега реших-чичко Томи Хилфигър.

Ураааааааа сесията започна.Обичам да имам изпити.Така да си пиша с мои думи,да разсъждавам,да обсъждам гледните точки на 5-6 автора.Абе кеф ми е.Аз така,като няма какво да правя си тегля две теми по определена дисциплина и почвам да си пиша-все едно съм на изпит.Супер яко!

Ех,мноо е яко да съчетаваш полезното/правото/ с приятното/секса,черпявките и хазарта/ 8)

И всичко това го обичам-без компромиси.

А не като ги слушам-"Ох,пак изпит,ох колко е трудно,ох нищо не разбирам,що е туй частна жалба,що е туй сервитут,що е туй владение.

Е,аз проблеми нямам с правото.Ето онзи ден нямаше какво да правя и започнах в една таблица да си пиша кои субективни права с какви искове се защитават по ГПК и др.

Абе,това ГПК какво ревете че било трудно.Супер лесно е.Нищо трудно няма,ама тия дето реват основа нямат.Една приятелка ми каза:"Ех колко глупава съм била,когато бях в първи,втори и трети курс,че преписвах на изпитите,та затова невдявам в ГПК."

Ако се изучат всички Граждански право стабилно по време на обучение-то ГПК ще бъде най-елементарния изпит.Нали виждам сега по Вещно право как е.
Пък и доста неща от ГПК си приличат с АПК/напр.касационните основания и много други/Различието е в,че на касационно обжалване пред ВКС пренадлежат едни неща,а по АПК-други,но пред ВАС. Както и други разлики,но те са елемнтарни.

Благодаря на БОГ,че изучавам АПК,а не ЗАП.

Айде сега ме коминтирайте,а аз отивам да се давя в бяло вино :) Поне ви намерих занимание за близкия час 8)

Бъдещият и безкомпромисен адвокат-Николов,даге.

Абе да ви кажа-много хора ми се включват на съобщение и ми искат правен съвет.Защо ли? Е,поне един от тях/юрист/ ми изпрати парички на картовата сметка,щото му свърших голяма работа-казах му какво да говори и как да го докаже в едно н.о.х.д.,от моя гледна точка.Е,разбира се,юристът не се е ръководел само от мен.Добре,че е Върховният съд да знам какво винаги да правя. :P
Еееееее това във втори курс да изкараш първия си хонорар-безценно.
Гост

Мнениеот poul » 16 Юни 2008, 16:58

Завърши, стани адвокат, направи добра кантора и тогава говори. Че сега нещо се сещам за израза "Голям го вади, ама му е мек в средата...."
От мен толкова!
poul
Младши потребител

Мнениеот Гост » 16 Юни 2008, 17:00

poul написа:Завърши, стани адвокат, направи добра кантора и тогава говори. Че сега нещо се сещам за израза "Голям го вади, ама му е мек в средата...."
От мен толкова!

Съгласявам се,господине! Прав сте! Аз просто мечтая!
Гост

Мнениеот portokal » 16 Юни 2008, 17:03

Аааа, не, този герой на форума просто не е истински! 8) Не може да е истински!
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот neonato » 16 Юни 2008, 17:21

Николов, искам да ме вземеш на работа при теб, като завършиш. В твоята кантора. Като стажант ще ти работя, каквото ми даваш, съвестно ще го свърша. Обещавам. Че нещо съм го закъсал и ти си ми надеждата.
neonato
Потребител

Мнениеот d_d » 16 Юни 2008, 17:35

advokat_nikolov написа:

аз нахлузвам чипичките и ризката и довечера отивам на бяло винце под формата на "Сангрия" и рибка някъде на теферич.

Николооов , сангрия се прави само с червено вино !!!

Някой май говореше за цървули ?
d_d
Потребител

Мнениеот Rosberg » 16 Юни 2008, 18:09

..
Последна промяна Rosberg на 19 Сеп 2008, 20:56, променена общо 1 път
Rosberg
Нов потребител

Мнениеот gudio » 16 Юни 2008, 18:56

advokat_nikolov написа: аз нахлузвам чипичките и ризката и довечера отивам на бяло винце под формата на "Сангрия" и рибка някъде на теферич.

My friends come over Saturday night
Man its nice to make up some sangria wine
Its organic and it comes from the vine
Its also legal and it gets you so high

And I love that sangria wine
Love to drink it with old friends of mine
Yeah I love to get drunk with friends of mine
When we’re drinkin’ that ole’ sangria wine

Whoooah I love sangria wine

Start with some wine
Add some apples and brandy and some sugar some spice
Ole friends always show up on time
That’s why you add _(?)_ in burgundy wine

I love ole sangria wine
When I drink it with ole friends of mine
Yeah I love to drink with ole friends of mine
When we get drunk on that sangria wine

In Texas on a Saturday night
Everclear is added to the wine sometimes
Nachos, burritos, and tacos who knows
How it usually goes, it goes

Yeah I love that sangria wine
Just like I love ole friends of mine
They tell the truth when they’re mixed with the wine
That’s why I love the lemons and lime

I love that sangria wine
Love to drink it with ole friends of mine
Yeah I love to drink with friends of mine
When we get drunk on that sangria wine

http://www.lyricsdownload.com/jerry-jef ... yrics.html
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 16 Юни 2008, 21:24

advokat_nikolov написа:

Горките "юристи",нямат клинети/работа и са се взели да обсъждат един второкурсник.Да знете колко жалко изглеждате,както казват мои колеги,които не пишат във форума,а само наблюдават. ДАЙ ГИ НАСАМ ДА ИМ ПРОВЕРИМ НИВОТО Айде ще ви направя кефа и ще се включа.

Фиксер,имам Отличен 6 по Гражданско право от първия път. 8) КОЙ ТЕ ИЗПИТВА? АСИСТЕНТА, НА КОЙТО СИ СЕ МАЗНИЛ ЦЯЛА ГОДИНА?

Днес имах изпит по Вещно право и да кажа,че беше лесен/е,поне за мен/.Дано обективно ме оценят. ПИСМЕН???? ТОВА НЕ Е ВУЗ - ТОВА Е РАБФАК

Та.....продължавайте да ме обсъждате-радвам се :D ,а аз нахлузвам чипичките и ризката и довечера отивам на бяло винце под формата на "Сангрия" и рибка някъде на теферич. МНОГО БОГАТ РЕЧНИК ИМАШ. ВИЖДАМ, ЧЕ ДОБРЕ СИ ЗАПОЗНАТ СЪС СЕЛСКИТЕ ЛАФОВЕ

А вие си стойте по форумите,щото май големите юристи не могат да излязат да пият една бира,щото днес клиенти нямаше,респ.няма и пари. ДО ОБЯД ИЗКАРАХ 1500 лв. ТИ КОЛКО ИЗКАРА? И защо?Ами защото толкова са юристи. АЗ ПОНЕ ИМАМ ДИПЛОМА. ТВОЯТА КЪДЕ Е? Е,за разлика от Вас-аз пари имам,защото имам отличен успех и всеки мой роднина ме гуши с пари. НА МАМА ДЕТЕТО ТО. МАМИН СЛАДЪК Еми заслужавам си го.Ама не ме сравняавайте със зубрачите-та те горките запичат-учат наизуст някакви тъпи лекции на хвъчащи листове.Те не разбират какво говорят. ТИ НЕ САМО РАЗБИРАШ - ТИ СИ ИЗМИСЛИЛ ПРАВОТО. Абе трагедия.Друго си като хванеш книгата,напр.на Венедиков и да четеш и най-важното-да разбираш какво четеш.
Круела е видЕх каква е-пълна скръб.Ако бях Круела-щях да си пръсна мозъка. ПРЪСНИ СИ ГО - НЯМА СБЪРКАШ

Кзават,че хората,които по цял ден стояли по форумите били асоциални.
Май е така :P БАБА ТИ Е АСОЦИАЛНА НА ТЕБЕ

Какво удовлствие е да си се справил добре на изпит.Ами то няма начин-"зад гърба" ми бяха Венедиков,Джеров и Боянов.И чакам днес наще да ми престират още някой лев, защото вече манифестирах,че съм се справил с изпита.Чакам си оценката! ПИСМЕН??? ХА ХА ХА

Ох няма търпение да стане вечер-ще се къпя в бяло вино, С ПАРИТЕ НА МАМА И ТАТИ? ще пея и ще се веселя до сутринта из клубовете и механите в Благоевград.

Е,благодаря на Бог,че ми е суперинтересно да чета правото,а не на сила или още по-смешното-бащата пианист и сина трябва да е.хахахахахахах,ама да не стане какво във филма "Куче в чекмедже",само че в юридическа форма.

Еееее айде,че трябва да мисля как да се облека за довечера :P Чудя се дали дънчици,или спортни панталонки да си сложа.Хмм май е по добре спортни панталонки с ризка с дълъг ръкав,ама се чудя "Ливайс"-а ли да облека или Черутито,или пък май е по-добре Mr.Lee-те са ми точно за юнско време.Ризата сега реших-чичко Томи Хилфигър. ХА ХА ХА ХА ХА ХА

Ураааааааа сесията започна.Обичам да имам изпити. ВЗЕМИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ БРЕ Така да си пиша с мои думи,да разсъждавам,да обсъждам гледните точки на 5-6 автора.Абе кеф ми е.Аз така,като няма какво да правя си тегля две теми по определена дисциплина и почвам да си пиша-все едно съм на изпит.Супер яко! - АКО ПСИХИАТЪРА ТИ КАЖЕ, ЧЕ СИ ДОБРЕ МУ ПРЕДАЙ, ЧЕ СЪМ КАЗАЛ ТОЙ ДА ОТИДЕ НА ПСИХИАТЪР!

Ех,мноо е яко да съчетаваш полезното/правото/ с приятното/секса - 100% СИ ДЕТСТВЕН,черпявките и хазарта/ 8)

И всичко това го обичам-без компромиси.

А не като ги слушам-"Ох,пак изпит,ох колко е трудно,ох нищо не разбирам,що е туй частна жалба,що е туй сервитут,що е туй владение.

Е,аз проблеми нямам с правото.Ето онзи ден нямаше какво да правя и започнах в една таблица да си пиша кои субективни права с какви искове се защитават по ГПК и др. - ЩО НЕ НИ Я ДАДЕШ И НА НАС, ЧЕ ДА СЕ ОБРАЗОВАМЕ

Абе,това ГПК какво ревете че било трудно.Супер лесно е.Нищо трудно няма,ама тия дето реват основа нямат.Една приятелка ми каза:"Ех колко глупава съм била,когато бях в първи,втори и трети курс,че преписвах на изпитите,та затова невдявам в ГПК." - ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА НАПИШЕШ ЕДНО РЪКОВОДСТВО ПО НОВИЯ ГПК + МАЛКО СЪДЕБНА ПРАКТИКА, ЧЕ ДА СЕ УЧАТ СЪДИИТЕ ОТ ТЕБ?

Ако се изучат всички Граждански право стабилно по време на обучение-то ГПК ще бъде най-елементарния изпит.Нали виждам сега по Вещно право как е. - ПРОЦЕСА СИ Е ПРОЦЕС, МАТЕРИАЛНОТО ПРАВО СИ Е МАТЕРИАЛНО. ТЕ МАЙ ЗА ТОВА СА РАЗЛИЧНИ ДИСЦИПЛИНИ. КАК МИСЛИШ, О! ВЕЛИКИ УМ?
Пък и доста неща от ГПК си приличат с АПК/напр.касационните основания и много други/Различието е в,че на касационно обжалване пред ВКС пренадлежат едни неща,а по АПК-други,но пред ВАС. Както и други разлики,но те са елемнтарни. - ТИ СИ ВЗЕЛ ДАЛ БЕ МОМЧЕ. ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ ТОВА АПК ДА ВИДИШ ПО КАКЪВ РЕД СЕ РАЗГЛЕЖДАТ НЕЩАТА И ПРАВИЛАТА НА КОЙ ПРОЦЕС СЕ ПРИЛАГАТ

Благодаря на БОГ,че изучавам АПК,а не ЗАП.

Айде сега ме коминтирайте,а аз отивам да се давя в бяло вино :) Поне ви намерих занимание за близкия час 8)

Бъдещият и безкомпромисен адвокат-Николов,даге. - ЩО НЕ СТАНЕШ НАПРАВО СЪДИЯ ВЪВ ВКС, ЧЕ АДВОКАТСКОТО НИВО ТИ Е НИСКО

Абе да ви кажа-много хора ми се включват на съобщение и ми искат правен съвет.Защо ли? ЩОТО СА ЗАБЛУДЕНИ ОТ НИКА ТИ И НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СИ ПЪЛЕН АМАТЬОР И СМЕШНИК Е,поне един от тях/юрист/ ми изпрати парички на картовата сметка,щото му свърших голяма работа-казах му какво да говори и как да го докаже в едно н.о.х.д.,от моя гледна точка. БОБ ЛИ ХВЪРЛЯ, ИЛИ ПОСЕЩАВАШ ЧЕСТО ЯСНОВИДКИ? Е,разбира се,юристът не се е ръководел само от мен.Добре,че е Върховният съд да знам какво винаги да правя. :P
Еееееее това във втори курс да изкараш първия си хонорар-безценно. СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ ЛИ ПРЕДЛАГАШ?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот pokerman » 16 Юни 2008, 23:13

Николов, като е токова лесен гпк кажи нещо за неприсственото решение и за заповедното производство , нещо не са ми много ясни дано да ме просветлиш :)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Re: Сесията свърши! Партитата започват!

Мнениеот diaida » 17 Юни 2008, 12:52

cruel_la написа:
advokat_nikolov написа:

Обувам новите чипици на Ferre,новите панталонки на HUGO BOSS и ризка на Versace и отпрашвам.

:roll: Дали не се пишеше чепици...,или може би, марковите се изписват по друг начин... :roll: Не съм сигурна. :roll: Това прогресът си е кофти работа, на думата "цървул" няма какво да и сбърка човек, например. :lol:

Имало разлика във вносните и нашенските цървули ... Кака Сийка ми метна ей таз информация през плетището на двора. :lol: :lol: :lol:

Изображение

ей ги НА и нашенските ...

Изображение :lol: :lol:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот portokal » 17 Юни 2008, 12:55

Цървул да е, ама "Фере" да е, както е казал народът.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот satir » 17 Юни 2008, 13:30

cruel_la написа::lol: Не съм съгласна.Според мен, цървулът си е цървул.Винаги.И отдалеч си личи. :lol:
...Еееееее......, навлизаме в много сложна полемика, ами ако Кольо Вдуката те нарече "уфсъ" ти няма ли да го съдиш за "oбида на международно място"-предвид международноста на http://www.tintirimintiri.com :shock:
Аватар
satir
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии