начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

КАК ДА ПОСТЪПЯ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КАК ДА ПОСТЪПЯ?

Мнениеот vaseva69 » 20 Юни 2008, 12:47

Съседка е пуснала във всички пощ.кутий на блока листови,на които обвинява мен/касиера/ във лъжа.За ,,доказателство,, е ксерокопирала разписки за платени от нея суми,но при предишен касиер ,който не живее вече в блока.Сигурна съм,че разписките са писани наскоро,въпреки дата от2005 год.Къде и какво да подам,за да се заинтересуват органите от фалшификацията,тъй като нямам нерви да я съдя за клевета?
vaseva69
Нов потребител

Мнениеот barri » 20 Юни 2008, 12:50

А замисляли ли сте се, че ако я обвините пред някой орган, тя може да ви съди за клевета?
Иначе вие и да искахте няма как да я съдите за клевета, а само за обида.
barri
Потребител

Re: КАК ДА ПОСТЪПЯ?

Мнениеот jivkova12 » 21 Юни 2008, 15:58

vaseva69 написа:Съседка е пуснала във всички пощ.кутий на блока листови,на които обвинява мен/касиера/ във лъжа.За ,,доказателство,, е ксерокопирала разписки за платени от нея суми,но при предишен касиер ,който не живее вече в блока.Сигурна съм,че разписките са писани наскоро,въпреки дата от2005 год.Къде и какво да подам,за да се заинтересуват органите от фалшификацията,тъй като нямам нерви да я съдя за клевета?

Можете да подадете сигнал до прокуратурата, можете да пуснете и жалба в РПУто си.
jivkova12
Младши потребител

Назад към Общи дискусии