начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Сесията свърши! Партитата започват!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот gudio » 19 Юни 2008, 16:49

cruel_la написа: Какви ли обувки и чорапи носи Гъдьо Балуев? :lol:

:oops: :oops: Не са бели (нито обувките, нито чорапите)... много се засрамих от адв. Николов и затова си купих два-три стека черни чорапи от "Метро" (ама дали ще имам данъчен кредит по ЗДДС - трябва да питам Недев :roll: - мисля, че са ми напълно присъщи разходи - нали все подир длъжниците търча и късам чорапи). Обувки - в момента съм с едни, които купих миналата година за 40,00 лв. :oops: :oops: и се чудя как не се разпаднаха толкова време при тази цена, ама - късмет :lol:, то съотношението "цена / качество" у нас си е пълен хазарт.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот pokerman » 19 Юни 2008, 17:04

Всички завършват ... един ден :)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот pokerman » 19 Юни 2008, 17:08

Как ще им вземем службата, като завършваме ЮЗУ ( този ПУЦ) и сме малоумници :) :) :) Или ,може би, не е така ... :wink:
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот Finarfin » 20 Юни 2008, 15:33

Това си е постановка 100 %. Нещата които е написал тоя "Адвокат Николов" никой нормален не би сътворил, освен ако съзнателно, с пряк умисъл :lol: , иска да провокира аудиторията.
Finarfin
Младши потребител

Мнениеот Гост » 21 Юни 2008, 14:34

felix написа:Много весела тема. Не мога да разбера защо се хабите с "адвокат" Николов, но е супер забавно да се чете как го храните. Полза, уви, считам, че няма да има.

А дали младежът не е просто trol, който пуска провокативни и глуппави теми, за да чете отговорите? Може да го възбужда, и такива се срещат по форумите. Или си е обикновен комплексиран позьор...

И Николов, честно, Сангрия се прави със сухо червено вино и някакъв десертен алкохол, напр. бренди или ром. Това, дето ти го сервират, НЕ Е Сангрия. От персонала те виждат, че не разбираш. Излагаш се! Все пак ти юрист ли си или лукова глава!

Колега,испанците,ако искат могат да си правят уиски на Сангрия.Аз в Испания не съм.
Те си го пият с червено вино-аз и много хора го пият с бяло вино.

Влез в няколко ресторанта и ще видиш!!!

Лятото няма начин да пия червено вино на Сангрия.Сеш се защо :)

То си има сезони.Ти да не пиеш червено вино на плажа.Ама внимавай,че ще получиш удар.

Finarfin,аз съм луд бе човек.Не разбирам свойството и значението на постъпките си и не мога да ги ръководя.

Към Магнолия.

Дали пък за мен правото е толкова приятно,колко ти да си правиш маникюр?

Това за анализите-тия ги разпрявай на първокурснуците-все едно слушам някава даскалка.Тия зубърски неща-не на мен.Писна ми от зубрачи./не визирам Вас/
Бе ясно ми е,че не Ви е много приятно да учите.
Аз мога да си чета по всяко време-не ме бърка-това за мен е все едно си слагаш червило.Айде открий разликата.

Зубрете там/не визирам Вас/ ГПК и НПК по членове и ще станете много добри юристи. :)

На какво съм се нагледал аз просто не искам да говоря,че ме е срам направо.И то от хора с претнции.

Боже,Божееееее.

Абе един ден някои много неща ще разберат.Аз съм ги разбрал отдавана,защото имам много висши ментори. :) и Магнолия като ти чета написаното-такива съвети за правото съм получавал много преди да започана да го уча.Явно в житейски и духовен план много съм доста по-голям от теб,ако искаш бъди в 10-ти курс.

Нищо лично,просто бизнес,както Тръмп е казал.

Та правото трябва да чувства така както чувствате майките и бащите си.Няма те ли го това чувство-просто бягайте надалеч.

Нищо лично,просто бизнес :P

Явно е,че много хора просто са объркали нещата и си мислят,че всичко е толкова ясно и просто.

Аз повече нито ще се пиша тук,нито ще чета постовете ви,щото.......просто няма смисъл.Добре,че има поне хора,като К.Павлова,които да вкарват малко образование тук.Учете се от нея.Ей това е юрист! :P А повечето в тоя форум имат само удостоверения за юристи,т.е.юристи само от обективна страна,а субективната-липсва напълно и с гордост мога да го заявя още във втори курс.

Нищо лично,просто бизнес!

Айде чао! Ще ви чакам в съда на съдебна битка :)

:P ЮЗУ "Неофит Рилски" :P Правно-исторически факултет :P

Г-н Воденичаров-с Вас сме !

:P Върховен Касационен Съд на Република България :P

Изображение

Изображение
Гост

Предишна

Назад към Общи дискусии