felix написа:Много весела тема. Не мога да разбера защо се хабите с "адвокат" Николов, но е супер забавно да се чете как го храните. Полза, уви, считам, че няма да има.
А дали младежът не е просто trol, който пуска провокативни и глуппави теми, за да чете отговорите? Може да го възбужда, и такива се срещат по форумите. Или си е обикновен комплексиран позьор...
И Николов, честно, Сангрия се прави със сухо червено вино и някакъв десертен алкохол, напр. бренди или ром. Това, дето ти го сервират, НЕ Е Сангрия. От персонала те виждат, че не разбираш. Излагаш се! Все пак ти юрист ли си или лукова глава!
Колега,испанците,ако искат могат да си правят уиски на Сангрия.Аз в Испания не съм.
Те си го пият с червено вино-аз и много хора го пият с бяло вино.
Влез в няколко ресторанта и ще видиш!!!
Лятото няма начин да пия червено вино на Сангрия.Сеш се защо
То си има сезони.Ти да не пиеш червено вино на плажа.Ама внимавай,че ще получиш удар.
Finarfin,аз съм луд бе човек.Не разбирам свойството и значението на постъпките си и не мога да ги ръководя.
Към Магнолия.
Дали пък за мен правото е толкова приятно,колко ти да си правиш маникюр?
Това за анализите-тия ги разпрявай на първокурснуците-все едно слушам някава даскалка.Тия зубърски неща-не на мен.Писна ми от зубрачи./не визирам Вас/
Бе ясно ми е,че не Ви е много приятно да учите.
Аз мога да си чета по всяко време-не ме бърка-това за мен е все едно си слагаш червило.Айде открий разликата.
Зубрете там/не визирам Вас/ ГПК и НПК по членове и ще станете много добри юристи.
На какво съм се нагледал аз просто не искам да говоря,че ме е срам направо.И то от хора с претнции.
Боже,Божееееее.
Абе един ден някои много неща ще разберат.Аз съм ги разбрал отдавана,защото имам много висши ментори.
и Магнолия като ти чета написаното-такива съвети за правото съм получавал много преди да започана да го уча.Явно в житейски и духовен план много съм доста по-голям от теб,ако искаш бъди в 10-ти курс.
Нищо лично,просто бизнес,както Тръмп е казал.
Та правото трябва да чувства така както чувствате майките и бащите си.Няма те ли го това чувство-просто бягайте надалеч.
Нищо лично,просто бизнес
Явно е,че много хора просто са объркали нещата и си мислят,че всичко е толкова ясно и просто.
Аз повече нито ще се пиша тук,нито ще чета постовете ви,щото.......просто няма смисъл.Добре,че има поне хора,като К.Павлова,които да вкарват малко образование тук.
Учете се от нея.Ей това е юрист! А повечето в тоя форум имат само удостоверения за юристи,т.е.юристи само от обективна страна,а субективната-липсва напълно и с гордост мога да го заявя още във втори курс.
Нищо лично,просто бизнес!
Айде чао! Ще ви чакам в съда на съдебна битка
:P ЮЗУ "Неофит Рилски" Правно-исторически факултет
Г-н Воденичаров-с Вас сме !
:P Върховен Касационен Съд на Република България