- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
vapros s povi6ena trudnost!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
vapros s povi6ena trudnost!
Поради непреходната същност на тази тема я премествам в "Общи".
Нека Гъдьо реши дали ще я трие или редактира.... Аз предлагам всеки да си я принтне... и да си я чете, когато го обхване особена филантропия....
Питащата не знам дали е банната от баш-Модератора, но определено бъдещите й мнения /независимо от ника/ няма да просъществуват дълго в раздел "наказателно"...
Clavdivs.
izvinqvam se 4e pi6a na latinica no nqmam kirilica!slu4aqt e takav i iskam pomo6t za tova! Moq priqtelka ima problem! Hodi s edno mom4e predi godina toi q ostavi s kup izpiti v krakata za koito tq nepredpolaga6e edin vid toi si q izpolzva i razbi jivota i tq nemoja da zapi6e da u4i po negova vina tq mn go obi4a6e.V rezultat na tova tq da si go varne vleze v rega mu v m-tel toi be6e i dal parolata i na vsi4ki mu priqteli napisa kup gluposti.iska6e da q sudi za tiq smsi deto taka i nemoje da razbere dali ima podavano iskane za delo pri uslovie 4e se okaza 4e tq neznae 4e e nakazuemo pri uslovie 4e toi sam e dal prarolata i samo toi q e znael nevijdam kakvo nakazuemo ima samo ot edno IP-nomer na komputar.vsi4ko s edna cel da mu napravi gadno ogor4i q mn i mn ne6ta i razbi.mina se vreme prodaljiha da se karat smsi razgovori v skype ne sa se vijdali ot 7 meseca v prodaljenie na tezi 7 meseca se karat tq go ostavi qnuari mese 6toto toi iska6e toi q potarsi i dade i nadejda se s1berat a tq u4i za kandidat-studentka e tazi godina i vsqko ne6to svarzano s nego i vliqe zle.i sega iska da q sadi za tomoz pri uslovie 4e ne sa se vijdali ot 7 meseca i vsi4k e na razgovori na sms-i i skype i saitove mislite li 4e tova moje da se vodi za tormoz pri uslovie 4e e ostavila celiq si jivot zaradi nego za da sa zaedno i moje li nqkoi za ne6to da se hvane 4e da q osadi. az mislq 4e tormoz e kogato e lice v lice a te ne sa se vijdali ot kup vreme !az mislq 4e e nevazmojno nqkoi da obarne vinmanie na podobna istoriq ot zakona!edin m1j trqbva da e sposoben da kazva na nqkoi v liceto 4e ne go obi4a a toi ne e v1ob6te kakvo mislite za cqlata istoriq!
Нека Гъдьо реши дали ще я трие или редактира.... Аз предлагам всеки да си я принтне... и да си я чете, когато го обхване особена филантропия....
Питащата не знам дали е банната от баш-Модератора, но определено бъдещите й мнения /независимо от ника/ няма да просъществуват дълго в раздел "наказателно"...
Clavdivs.
izvinqvam se 4e pi6a na latinica no nqmam kirilica!slu4aqt e takav i iskam pomo6t za tova! Moq priqtelka ima problem! Hodi s edno mom4e predi godina toi q ostavi s kup izpiti v krakata za koito tq nepredpolaga6e edin vid toi si q izpolzva i razbi jivota i tq nemoja da zapi6e da u4i po negova vina tq mn go obi4a6e.V rezultat na tova tq da si go varne vleze v rega mu v m-tel toi be6e i dal parolata i na vsi4ki mu priqteli napisa kup gluposti.iska6e da q sudi za tiq smsi deto taka i nemoje da razbere dali ima podavano iskane za delo pri uslovie 4e se okaza 4e tq neznae 4e e nakazuemo pri uslovie 4e toi sam e dal prarolata i samo toi q e znael nevijdam kakvo nakazuemo ima samo ot edno IP-nomer na komputar.vsi4ko s edna cel da mu napravi gadno ogor4i q mn i mn ne6ta i razbi.mina se vreme prodaljiha da se karat smsi razgovori v skype ne sa se vijdali ot 7 meseca v prodaljenie na tezi 7 meseca se karat tq go ostavi qnuari mese 6toto toi iska6e toi q potarsi i dade i nadejda se s1berat a tq u4i za kandidat-studentka e tazi godina i vsqko ne6to svarzano s nego i vliqe zle.i sega iska da q sadi za tomoz pri uslovie 4e ne sa se vijdali ot 7 meseca i vsi4k e na razgovori na sms-i i skype i saitove mislite li 4e tova moje da se vodi za tormoz pri uslovie 4e e ostavila celiq si jivot zaradi nego za da sa zaedno i moje li nqkoi za ne6to da se hvane 4e da q osadi. az mislq 4e tormoz e kogato e lice v lice a te ne sa se vijdali ot kup vreme !az mislq 4e e nevazmojno nqkoi da obarne vinmanie na podobna istoriq ot zakona!edin m1j trqbva da e sposoben da kazva na nqkoi v liceto 4e ne go obi4a a toi ne e v1ob6te kakvo mislite za cqlata istoriq!
- kalina_iordanova
- Нов потребител
абе момиче кви са тия простотии. приятелката ти като е малоумна да се хваща с тапаци си е неин проблем. те такива сами си го просят, ама понеже са супер тъпи не могат да разберат от каде ше им доиде. така кат ти чета ,,писанията'' ми става ясно всичко - скайпова майпове - простотия до шия. btw приятелката ти няма как да я осъдят, ама тоа нейния приятел и той е изключително кухо парче. БЕГАЙ СЕГА ОТ ТУКА И НЕ ЗАНИМАВАЙ ХОРАТА С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ. ТОВА Е ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ - ХОРА КОИТО ЧЕТАТ ДЕБЕЛИ КНИЖКИ, А НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛАПЕШКИ ПРОСТОТИИ. И ДА ЗНАЕШ ЧЕ ЗА ПИТАНЕ СЕ ПЛАЩА.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Абе вярно е, че някои хора от форума четат дебели книжки, и след като са ги прочели, пишат правилно "тъпаци", "хлапешки", "къде", "тоя", "бягай", поставят главна буква в началото на изречението, и изобщо пишат на правилен литератулен Български език. Освен това, отговарят любезно на поставените от гражданите въпроси, както подобава на един юрист.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
колега, колкото и да не ми се иска да го призная, ама и аз сам учил БЕ в училище до 12-ти клас даже и знам горе долу правилата за правопис. не е там работата. такива индивиди нямат място във форума. това не е форум 13+. тука се поставят казуси които имат някакъв смисъл не, а не ,,гаждетъо ми ме заряза- ще се самоубия - аз съм тъпа к**ва''. ако видите другите ми постове ще раберете че на всеки оставен сериозен въпрос съм отговарял доколкото мога правилно и с уважение към питащия.
...И те така...
-
За мен няма престъпление. За граждански иск не се наемам да коментирам.
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
абе кой нормален съд ще уважи такъв иск. това са к**венски лиготии.
П.П. извинявам се на колегите за грубия език ама страшно ме дразнят такива тъпи парчета.
П.П. извинявам се на колегите за грубия език ама страшно ме дразнят такива тъпи парчета.
...И те така...
-
law_master написа:абе кой нормален съд ще уважи такъв иск. това са к**венски лиготии.
ПРАВ СИ , абсолютно !
dinev написа: Освен това, отговарят любезно на поставените от гражданите въпроси, както подобава на един юрист.
А това си е чиста проба цензура !
Ще им отговаряме както искаме !
На който не му харесва как му отговаряме - да не пита !
Последна промяна Гост на 24 Юни 2008, 18:38, променена общо 1 път
- Гост
Re: vapros s povi6ena trudnost!
kalina_iordanova написа:izvinqvam se 4e pi6a na latinica no nqmam kirilica!slu4aqt e takav i iskam pomo6t za tova! Moq priqtelka ima problem! Hodi s edno mom4e predi godina toi q ostavi s kup izpiti v krakata za koito tq nepredpolaga6e edin vid toi si q izpolzva i razbi jivota i tq nemoja da zapi6e da u4i po negova vina tq mn go obi4a6e.V rezultat na tova tq da si go varne vleze v rega mu v m-tel toi be6e i dal parolata i na vsi4ki mu priqteli napisa kup gluposti.iska6e da q sudi za tiq smsi deto taka i nemoje da razbere dali ima podavano iskane za delo pri uslovie 4e se okaza 4e tq neznae 4e e nakazuemo pri uslovie 4e toi sam e dal prarolata i samo toi q e znael nevijdam kakvo nakazuemo ima samo ot edno IP-nomer na komputar.vsi4ko s edna cel da mu napravi gadno ogor4i q mn i mn ne6ta i razbi.mina se vreme prodaljiha da se karat smsi razgovori v skype ne sa se vijdali ot 7 meseca v prodaljenie na tezi 7 meseca se karat tq go ostavi qnuari mese 6toto toi iska6e toi q potarsi i dade i nadejda se s1berat a tq u4i za kandidat-studentka e tazi godina i vsqko ne6to svarzano s nego i vliqe zle.i sega iska da q sadi za tomoz pri uslovie 4e ne sa se vijdali ot 7 meseca i vsi4k e na razgovori na sms-i i skype i saitove mislite li 4e tova moje da se vodi za tormoz pri uslovie 4e e ostavila celiq si jivot zaradi nego za da sa zaedno i moje li nqkoi za ne6to da se hvane 4e da q osadi. az mislq 4e tormoz e kogato e lice v lice a te ne sa se vijdali ot kup vreme !az mislq 4e e nevazmojno nqkoi da obarne vinmanie na podobna istoriq ot zakona!edin m1j trqbva da e sposoben da kazva na nqkoi v liceto 4e ne go obi4a a toi ne e v1ob6te kakvo mislite za cqlata istoriq!
А как се казва сериала, за който разказвате и по коя телевизия го дават?
- barri
- Потребител
kolko ste tupi!vodite se za uristi a vsu6tnost nikakvi neste!?xaxa edin urist trqbva da umee da raztqga lokumi a ne da psuva po dadena tema verno mqstoto ne e to4no tuk a na druga stranica oba4e kakto se broite za uristi nemisli6 li 4e kato obijda6 nqkogo toi moje da nakara sistemen admin da ti proveri logovete vuv foruma i Po IP - nomera na komurata da te nameri i kakto ste obijdali "tupi par4eta" i prekaleno grub ezik mogat da vi lepnat takova delo za obida samo ot nqkakav forum tai 4e koi sa tupi par4eta mai se vodite vie vse pak temata e napisana kluturno bez da obijda nqkogo!vse pak avtora na temata da vi e obidil?ne nali!ami spokoino moje da vi sadi za obida i da ti platite vnoskite po deloto i obez6tetenie!GOLEMITE URISTI!!! po-skoro ni6to neznaqt
- kalinova_petrova
- Младши потребител
NAU4ETE SE DA OB6TUVATE KULTURNO, ZA6TOTO PRI TAKAV GRUB EZIK NQMA DA NAPI6E NIKOI I EDNA TEMA! QVNO VI LIPSVA VUZPITANIE!??ILI PROSTO SI GUBITE VREMETO PRED KOMPUTARA DA ASITE GLUPOSTI U FORUMA!
- kalinova_petrova
- Младши потребител
"kakvoto iskame 6te pi6em" pri taq logika i az moga da se darja kakto iskam i da pi6a kakvoto iskam uristi ne ste! daje i nakazatelniq kodekst ne ste pro4eli!
- kalinova_petrova
- Младши потребител
kalinova_petrova написа: ....PRI TAKAV GRUB EZIK NQMA DA NAPI6E NIKOI I EDNA TEMA! !
Да не би да искате и да Ви благодарим , че сте ни удостоили с честта да пуснете тема ?
На това се казва нахалство ! ...
Крънка безплатни консултации, че и тон държи !...
[/quote]law_master написа: абе момиче кви са тия простотии. ..... И ДА ЗНАЕШ ЧЕ ЗА ПИТАНЕ СЕ ПЛАЩА[/b].
Хайде , ЧАО !
- Гост
az moga da si pi6a kvoto iskam a na teb vuzpitanie ti lipsva! da se pla6ta kade pi6e gledai da ne ti go napi6a nqkade li4no az
- kalinova_petrova
- Младши потребител
kalinova_petrova написа:a be q si ...... maikata!
Много моля модовете да изрият това позорно изказване, може ......и цялата тема.
Не смятам, че заслужаваме подобна гавра.
А Вие kalinova_petrova сте един невъзпитан човек!
-
Melly - Старши потребител
kalinova_petrova казусът ви няма нищо общо с наказателното право. Сега ще ви кажа нещо. Ако в момента решите да съдите когото и да било от форума за обида, няма да спечелите делото и няма да ви присъдат никакави " вноски " Защо ? Ами прочетете НК, нали много разбирате и ще видите защо, така че недейте да се изхвърляте много Няма нужда от допълнителни негативни емоции. Ако някога приятелката ви получи призовка или искова молба ( което се съмнявам че ще стане някога) тогава може да запознаете участниците във форума с нея и ако някой има желание ще ви каже какво да правите.
П.П. Юристите не са тъпи ! Просто понякога не могат да разберат какво се пита и не става ясно от поста. Понякога има и казуси, които не могат да се решат тук . Имайте малко уважение
П.П. Юристите не са тъпи ! Просто понякога не могат да разберат какво се пита и не става ясно от поста. Понякога има и казуси, които не могат да се решат тук . Имайте малко уважение
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
35 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|