начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

за новият регулационен план на пловдив

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за новият регулационен план на пловдив

Мнениеот zlatnia56 » 29 Юни 2008, 12:57

молба ако някой от вас знае как и къде да го видя и как да си получа отговорите на молбите които съм подал за мойте имоти в Пловдив ще си платя и ще почерпя от агенцията намираща се на улица богомил ми обясняват че нямат време да ми търсят молбите и ми дават някакви телефони за справка на които никой не отговаря а тези молби съм ги подал преди 1 година кажете как да постъпя благодаря на всички преварително
zlatnia56
Нов потребител

Мнениеот Гост » 30 Юни 2008, 07:19

Има няколко варианта, но не са за коментар във форума ... :wink:
Гост

Мнениеот esthetique » 30 Юни 2008, 13:29

Окончателният проект на Общия устройствен план е публикуван в интернет-страницата на Община Пловдив-www.plovdiv.bg и по-точно http://www.plovdiv.bg/images/OUP_2.jpg
esthetique
Младши потребител

Назад към Общи дискусии