- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
за новият регулационен план на пловдив
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
за новият регулационен план на пловдив
молба ако някой от вас знае как и къде да го видя и как да си получа отговорите на молбите които съм подал за мойте имоти в Пловдив ще си платя и ще почерпя от агенцията намираща се на улица богомил ми обясняват че нямат време да ми търсят молбите и ми дават някакви телефони за справка на които никой не отговаря а тези молби съм ги подал преди 1 година кажете как да постъпя благодаря на всички преварително
- zlatnia56
- Нов потребител
Окончателният проект на Общия устройствен план е публикуван в интернет-страницата на Община Пловдив-www.plovdiv.bg и по-точно http://www.plovdiv.bg/images/OUP_2.jpg
- esthetique
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|