- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Джулай Морнинг
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
75 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
satir - Активен потребител
" пичето"
Ама си е прав Николов. Днес на момичетета им харесва да ги възприемат като "пичета" т.е само тяло , никакъв акъл
Ама си е прав Николов. Днес на момичетета им харесва да ги възприемат като "пичета" т.е само тяло , никакъв акъл
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
advokat_nikolov написа:Кво се възхищавате на наркомански и металски прояви.
Тия хора нямат нищо общо с морала.
Не е ли то с пичето да проследиш залеза на плажа с бутилка шампанско.Ето затова говорим.
Абе какъв плаж ?! За плажа ли са Феррето и Версачето ?!
Нашето момче Николов е за ПРЕМИЕРИ, не е за ВЕЧЕРИНКИ
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Леле.... изгрева на вълнолома на Варна......
И тази година го пропуснах..... за съжаление.... и по независещи от мен причини. Иначе щях да водя и децата - да видят нещо по-стойностно от чалгата, която ни залива ежедневно.
Малко са истинските неща в живота ни и е жалко да ги изпускаме.
И тази година го пропуснах..... за съжаление.... и по независещи от мен причини. Иначе щях да водя и децата - да видят нещо по-стойностно от чалгата, която ни залива ежедневно.
Малко са истинските неща в живота ни и е жалко да ги изпускаме.
- Gabi1
- Потребител
poli_g написа:advokat_nikolov написа:Кво се възхищавате на наркомански и металски прояви.
Тия хора нямат нищо общо с морала.
Не е ли то с пичето да проследиш залеза на плажа с бутилка шампанско.Ето затова говорим.
Алоу, моралиста, да ме прощаваш, но селото отново надделя у теб!
Един съвет- чувам, че в областта те чакат, та внимавай да не паднеш!
Дамата можеш да оставиш, какво е виновно момичето? просто не е случило със теб.
Какво означва "в областта те чакат" и "ще паднеш" това ми звучи като някаква заплаха или не знам.Кой ме чака и кой ще ме бута?
Обосновете се! Манифестирайте доводите си,за да ги виндицирам.
Лек ден!
Боже,дойдох да си свалям песни,а си забравих USB-то.
Трябва да се поспра малко да редя пъзела(процеса).
При материалното право пъзелът е нареден.При процесуалното право-сам трябва да го наредиш.
- Гост
advokat_nikolov написа:Трябва да се поспра малко да редя пъзела(процеса).
При материалното право пъзелът е нареден.При процесуалното право-сам трябва да го наредиш.
Имам процесуално предложение до модераторите , да се открие една нова тема с наименованието "психиатрично " и там да се поместват подобни съждения на неотрезимия гении на научната мисъл и това незалязващо слънце на обективно вярната академична истина ...
Благодаря !
Последна промяна palimsest на 02 Юли 2008, 17:45, променена общо 1 път
-
palimsest - Активен потребител
advokat_nikolov написа:Боже,дойдох да си свалям песни,а си забравих USB-то.
Трябва да се поспра малко да редя пъзела(процеса).
Аз лично съм си отворил тетрадка в която записвам мисли на моят кумир Адв.Николов.Тези сентенции след години ще бъдат като обичайни правила в правото и при противоречие ще дерогират закона.
Учителю поклон!..............
- REVOLUTION
- Активен потребител
Сигурен съм , че проф. Сталев се обръща в гроба ......
Лорд Николов просто равен няма ...наивен ,
като дете припка в правопорядъка , плиска се с вода ,
щипе "пичета " и реди пъзела на процесуалното право ......идилия ..... и така мине , немине време и ни залее с някой бисер на научната мисъл !
Пък ние , от фен агитката на Лорда ... това и чакаме, да се поучим от достиженията на светлия му разум ...
Лорд Николов просто равен няма ...наивен ,
като дете припка в правопорядъка , плиска се с вода ,
щипе "пичета " и реди пъзела на процесуалното право ......идилия ..... и така мине , немине време и ни залее с някой бисер на научната мисъл !
Пък ние , от фен агитката на Лорда ... това и чакаме, да се поучим от достиженията на светлия му разум ...
-
O,мозък,мой недей.Но той продължава:
"Чаткаш ли процеса-ти водиш парада.Не знаеш ли процеса-те го водят заедно с теб.Ако има равнойстоност-значи има истинска процесуална битка,в противен случай е налице "мъртъв процес".
Сега ми дойде(музата )-мога да мъдря до утре
Айде спирам с шегите
Я да ви пораздвижа мозъците
В кое административно или административнонаказателно произвдство съдът действа хем като контролно-отменителна инстанция,хем като апелативна,т.е.като "втора-първа" инстанция в рамките на единно производство?
"Чаткаш ли процеса-ти водиш парада.Не знаеш ли процеса-те го водят заедно с теб.Ако има равнойстоност-значи има истинска процесуална битка,в противен случай е налице "мъртъв процес".
Айде спирам с шегите
В кое административно или административнонаказателно произвдство съдът действа хем като контролно-отменителна инстанция,хем като апелативна,т.е.като "втора-първа" инстанция в рамките на единно производство?
- Гост
Все се чудя, дали не трябва да има и психотест при кандидатстване във ВУЗ особено право....., и редовни прегледи след това ......
... айде Наполеон играй......, не, не , не аз съм Наполеон
... айде Наполеон играй......, не, не , не аз съм Наполеон
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
advokat_nikolov написа:O,мозък,мой недей.Но той продължава:
Айде спирам с шегите
О`миг поспри ....
Той продължава да твори , о`ужас ...
-
palimsest написа:advokat_nikolov написа:O,мозък,мой недей.Но той продължава:
Айде спирам с шегите
О`миг поспри ....
Той продължава да твори , о`ужас ...
Малко си чел.
Да,Дерменджиев го е нарекъл така "втора-първа" инстанция още през 1985 г. като метафора
- Гост
Николов кога ти е изпита по администратвен процес?
- pokerman
- Потребител
Сега трябва да е - лятната сесия
- pokerman
- Потребител
poli_g написа:Признанието ти е мило- оценявам го.
Овладей емоцията- ще ти е от полза само!
Поли,пекана си ти.Още отдавна съм го осъзнал.
Благодаря за насоките!
Към Покерман
Изпитът ми е на 12-ти.
Готов съм,и то преподготвен бих казал,но дано ме оценят обективно.Да не стане като миналалата година на колоквиума дето ми разсипа изпитната оценка.Аз пиша на колкоквиума от Кино,Добри,Димитър,Иван и Дончо за АА те ми пишат тройка,щото сигурно не е от лекциите.Срамота е,да го ева!
Сега ще видим кво ще стане!
- Гост
mi_lena написа:advokat_nikolov написа:
Влязох да се разтоваря, пък ми стана тъжно. Горкото момче!
Ох,горкия аз
Отговорете на въпроса Милена,не ме оплаквайте.Аз знам какво задавам и как го задавам.
Въопросът е точен! Но не виждам отговори с обосновка
- Гост
75 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|