начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

За бъзика с гусин хАдвокат Николов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Гост » 03 Юли 2008, 21:27

dinev написа:Изображение
:lol: :lol: :lol:

Николов умора няма :D Така ще бъде докато направя първите си 500 000 лв. :D

Искам да плувам в море от пари и любов,килим вкъщи ушит от евра ще си сложа.

Или както е казал Тръмп:

"Мисли на едро и и не се отказвай-до дупка"

Лобимият ми милиардер е :P Олег Дерипаска :P

Изображение

Олег Дерипаска/вдясно/

Ето сред такива искам да бъда
Гост

Мнениеот gudio » 03 Юли 2008, 22:07

advokat_nikolov написа:
Николов умора няма :D Така ще бъде докато направя първите си 500 000 лв. :D

:lol: :lol: 8) Това изобщо не е проблем :wink: С темповете на инфлация, не само у нас, но и в цялото "ойросъюз", ако продължава така, след 10-на години всички ще сме милионери (които доживеем, де...) пак, както през 1996 г. И нищо чудно - килим не знам, ама за тапети може и да използваме старата емисия евро :wink: , защото... :cry: уви, натам отиват нещата... Така, че адвокат-лорд Николов може да се успокои отсега :!: :!:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот detxen » 03 Юли 2008, 22:59

"колега" Николов, едва ли има значение колко книги сте прочел. Важно е какво е останало от прочетеното. Като чета начина на изказване и интерпретация съжалявам Вашите бъдещи клиенти и евентуални колеги. Изказванията Ви просто се разминават с всички етични и правни норми на поведение.
detxen
Младши потребител

Мнениеот chadel » 04 Юли 2008, 00:01

Николов, ставаш смешен. :lol:

Не можеш да ме впечатлиш с изброени 20 професора, сякаш си един от тях или пък сякаш си ги разбрал :D Видяхме ти "статията" за административния акт :lol:
Грешиш, че се заяждам с теб, правех си добронамерен майтап, ама тва че ти се вземаш толкова насериозно си е лично твой проблем..

advokat_nikolov написа:

Николов умора няма Very Happy Така ще бъде докато направя първите си 500 000 лв. Very Happy

ХАХАХАХАХАХХАХ Счупи мееееееее...

Николов, тез измислени класификации, дето ги спомена също са смешни. Аз се занимавам с един процес. Изпълнителен процес. Този дето се учи и като отделна дисциплина 5 курс (поне в СУ). Което за тебе прави... хм... :roll: три години още... хляб да изядеш...

Почни да правиш пари от практикуване на право, пък тогава говори толкоз сербез. И тва дето се тупаш в гърдите колко много "знаеш" :idea: се доказва в съдебната зала, а не с мерене на п*шки по форумите :lol:
Спечели едно дело пък тогава нещо по задълбочено, а не само да ни разсмиваш тука... и да говориш за чипичките ти и ризката ти..

Ти по добре гледай след изтичането на тези 3 години да не си бършеш г*за с дипломата , дето ще вземеш, че като я гледам, твоя идол, декана ви я позакъсал и вий покрай него.. :lol: :lol: :o --> http://lex.bg/news.php?lang=bg&id=20457
:lol: :lol: :lol:
Печатница (на дипломи)ЮЗУ
chadel
Потребител

Мнениеот portokal » 04 Юли 2008, 09:56

gudio написа:А и важната разлика, може би, както system уточни – става дума за срок, който не може по никакъв начин да се прекъсва или удължава.

Е те тия срокове - които не могат да се продължават - дядо ви Живко Сталев (моля това да не се смята за неуважение) и други ги наричаха решителни. 8) (Да не каже някой, че и решитлни срокове няма. ;-))

А ако познавах някой от ЮЗУ, щях да се постарая да проверя съществува ли наистина такова лице Пламен Николов от Плевен и що за птица е той, но за съжаление не познавам. :oops:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот chadel » 04 Юли 2008, 11:51

advokat_nikolov написа:Готов съм,и то преподготвен бих казал,но дано ме оценят обективно.Да не стане като миналалата година на колоквиума дето ми разсипа изпитната оценка.Аз пиша на колкоквиума от Кино,Добри,Димитър,Иван и Дончо за АА те ми пишат тройка,щото сигурно не е от лекциите.Срамота е,да го ева!

Специалистът, корифеят и капацитетът по административно право адвокат Николов едва закачил тромба.. :lol: Я пусни някоя друга статия по адм. право, че да се посмеем малко:) Или чакай викаш да наредиш пъзела(процеса) :lol: :lol:

И с какво фамилиарничене се обръща към своите кумири... все едно пие всеки ден с тях на една маса :D смешен ставаш момко...
chadel
Потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 04 Юли 2008, 12:52

Николов,
и трагичен, и смешен си! Срам си за правото, както и цялото ЮЗУ!!! :lol:
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот dinev » 04 Юли 2008, 13:14

Когато адвокатина Николов направи кантората, ще сложи следната табелка:

Изображение
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот portokal » 04 Юли 2008, 13:23

Такива адвокати се оказва, че наистина има в Габрово, и едва ли заслужават да бъдат използвани за бъзици по такъв начин, ама... ;-) :oops:
В Пловдив пък има адвокат Тъпчев. Софийска съдийка разправяше, че веднъж той се явил пред нея и тя, незнаейки дали случайно не се срамува човекът от фамилното си име, се обърнала към него с бащиното му, което също било написано на пълномощното. То според Гугъл и списъка на адвокатите е Николов, значи "адвокат Николов" го е нарекла. Той обаче веднага възразил: "Тъпчев".
Впрочем такова име може да идва и от "тъпча", и от какво ли не...
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот ekzorsist » 04 Юли 2008, 14:01

Лелеее, всичко хубаво, не миселх въобще да пиша нищо по темата, но когато видях в един от послеписите Му, че е написал : Лорд Николов...и си наплюх монитора...от смях. :lol: :lol: :lol:
ekzorsist
Младши потребител

Мнениеот blossom » 04 Юли 2008, 14:49

Съвсем дружеска забележка колега - не намесвайте имената на трети лица в закачката ви с Николов. Познавам един от колегите, чиято табела сте "изтипосали", като негативен примен неясно на какво, впечатленията ми от него като профисионалист са отлични. Не е лошо да се извините на хората за антирекламата.
blossom
Потребител

Мнениеот satir » 04 Юли 2008, 14:57

ekzorsist написа:Лелеее, всичко хубаво, не миселх въобще да пиша нищо по темата, но когато видях в един от послеписите Му, че е написал : Лорд Николов...и си наплюх монитора...от смях. :lol: :lol: :lol:
да се засрамиш веднага!!! какво е виновен монитора че го плюеш? а?а??А???
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот astronoma » 04 Юли 2008, 15:57

Добре де, човек, от къде това самочувствие?!?!
От около две години съм почти всеки ден във форума и само двама като Вас, г-н Николов, съм срещал - Ваша Милост и г-н Матурата! Не знам дали има някаква връзка, с това че учите в един университет...
Сега приключих с четвърти курс в СУ и съм се осмелявал да пиша един или два пъти - дали не следва да обмисляме възможността поста ни по някоя тема да е самата ПРОСТОТИЯ!
По най-профанския начин обиждате юристи с доста повече опит и знания от Вас, колкото и да сте чел и учил. Все пак сте втори курс, доколкото знам - че те най-сериозните неща сега започват!!!
Не мисля, че е лошо ако човек се интересува от нещо и се чувства силен в него да пише за същото, да го обсъжда и т.н. Но дали личните обиди и поведение, подхождащо на тънкообиден пубер са подходящи?
Какво пък да говорим за титлите Ви - то не беше "Лорд", то не беше "Адвокат"... Следващото "Кралят Слънце" ли ще е?
Доста мои приятели вече работят в големи кантори или фирми, включително и аз, но като седнем да пием бира не се наричаме "Адвокате" или "Прокуроре" - всъщност доста по-трудна и кървава ми се струва реализацията в тази професия, отколкото когато бях първи курс и гледах "Адвокатите от Бостън". И колкото повече напреднали юристи виждам, толкова повече разбирам, че освен яко четене има и сериозно отношение, добро възпитание и солидно количество такт.
Аз, като Ви чета постовете, си мисля, че нито едно от посочените качества не обладавате.
Не търся конфликт с Вас, но едно ще Ви напиша - като седнем на бира с приятелите ми, макар и без да се величаем с високопарни титли, често обсъждаме Вас и г-н Матурата - след втората бира сте любима тема на много начинаещи юристи.
astronoma
Нов потребител

Мнениеот satir » 04 Юли 2008, 16:25

в подкрепа на астронома искам да река, че в 1-и и 2-ри курсове се учат комай само "основни парадигми" и "цели и задачи"....
а... и нали се сещате, че съмнението е атрибут на интелекта.....
колювуката не се съмнява в нищо -защо ли :idea:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот Гост » 05 Юли 2008, 00:16

astronoma написа:Добре де, човек, от къде това самочувствие?!?!
От около две години съм почти всеки ден във форума и само двама като Вас, г-н Николов, съм срещал - Ваша Милост и г-н Матурата! Не знам дали има някаква връзка, с това че учите в един университет...
Сега приключих с четвърти курс в СУ и съм се осмелявал да пиша един или два пъти - дали не следва да обмисляме възможността поста ни по някоя тема да е самата ПРОСТОТИЯ!
По най-профанския начин обиждате юристи с доста повече опит и знания от Вас, колкото и да сте чел и учил. Все пак сте втори курс, доколкото знам - че те най-сериозните неща сега започват!!!
Не мисля, че е лошо ако човек се интересува от нещо и се чувства силен в него да пише за същото, да го обсъжда и т.н. Но дали личните обиди и поведение, подхождащо на тънкообиден пубер са подходящи?
Какво пък да говорим за титлите Ви - то не беше "Лорд", то не беше "Адвокат"... Следващото "Кралят Слънце" ли ще е?
Доста мои приятели вече работят в големи кантори или фирми, включително и аз, но като седнем да пием бира не се наричаме "Адвокате" или "Прокуроре" - всъщност доста по-трудна и кървава ми се струва реализацията в тази професия, отколкото когато бях първи курс и гледах "Адвокатите от Бостън". И колкото повече напреднали юристи виждам, толкова повече разбирам, че освен яко четене има и сериозно отношение, добро възпитание и солидно количество такт.
Аз, като Ви чета постовете, си мисля, че нито едно от посочените качества не обладавате.
Не търся конфликт с Вас, но едно ще Ви напиша - като седнем на бира с приятелите ми, макар и без да се величаем с високопарни титли, често обсъждаме Вас и г-н Матурата - след втората бира сте любима тема на много начинаещи юристи.

Абе не знам какво толкова ви пречат Пламен Николов и Кристиан Гьошев/Крис Матурата/

Яд ли ви е за нещо?Че сме красиви ли,че сме аристократи ли,че четем повече от вас ли,че учим в университет,който ни дава много силна подготовка ли?
Какво сте се надули,като пуяци-ще се обесите от омраза бе братче.Сигурно си правите шаблони с имената ни и хвърляте стрелички.Недейте,че ще полудеете.

Сега,като ни виждате,че сме хора с възможности,замълчте и не ни обиждайте.

8) Пламен Николов/advokat_nikolov/ & Кристиан Гьошев/kris_maturata/ 8)

:P ЮЗУ "Неофит Рилски" :P Правно-исторически факултет :P

:P проф.д-р Александър Воденичаров :P

-председател на ВАК
-председател на Общото събрание на ЮЗУ "Неофит Рислки"
-доскорошен член на ВСС
-декан на Правно-историческия факултет

И стига сте плюли по декана ни и факултета ни,първо,защото сме най-добрите и второ-защото пак сме най-добрите.
Гост

Мнениеот dinev » 05 Юли 2008, 00:31

Колеги, да го оставим човека на мира. Явно е решил да си доказва нещо, а това си е негов проблем. А колкото повече внимание му обръщаме, толкова за по - велик се мисли. Аз лично преставам да чета тази тема, защото отдавна не ми е интересна.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот pokerman » 05 Юли 2008, 00:32

Пламене стига, че с тия писмени изпити ни се смеят в цяла България. Това писмения изпит е вятър работи и пълна пародия ! Страшна подготовка нама що !
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот Гост » 05 Юли 2008, 00:44

pokerman написа:Пламене стига, че с тия писмени изпити ни се смеят в цяла България. Това писмения изпит е вятър работи и пълна пародия ! Страшна подготовка нама що !

Е,ние дето учиме какаво да направим,че другите преписват.

Да преписват-тяхна работа!

Ама не можеш да скриеш пред цяла България,че притежаваме най-доброто ръководство и най-добрата база и най-добрия учебен процес и най-добрите преподаватели.

Абе гледах какво учат в ПУ/освен задължителните/ и ми стана лошо.
Някакви Бежанови права,Тантологии,декрети и пр.

А ние учиме/избираеми/ Митничеко,Банково,Межданародно-наказателно,Сравнително-административно,Екологично,Полiцейско,Застрахователно,Разрашаване на спореве,Нотарилално право и много други.
Гост

Мнениеот pokerman » 05 Юли 2008, 00:51

За базата - ок, за преподавателите- горе-долу добре, ама може още да се иска :). Сравнително административно и екологично право в кой курс се учат, защото аз не помна да съм ги имал като избираеми?
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот felix » 05 Юли 2008, 00:53

Пише се "учим", не "учиме". Това май сте го пропуснал в основното образование, а? Или сте започнал направо от първи курс в ЮЗУ?
felix
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии