начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

НА ВНИМАНИЕТО НА МОДЕРАТОРА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НА ВНИМАНИЕТО НА МОДЕРАТОРА

Мнениеот nemesis » 10 Юли 2008, 18:10

Пиша по повод това, че в секцията с нормативни актове осигурени от сиела.нет, търговския закон не се отваря а излиза следният надпис:
Информацията е предоставена от Сиела.НЕТ
.1 502 Bad Gateway Content-Length: 232 Content-Type: text/html Server: Microsoft-IIS/6.0 X-Powered-By: ASP.NET Date: Fri, 30 May 2008 21:35:28 GMT
CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

Всички други нормативни актове се отварят и работят безупречно.
Благодаря за съдействието предварително.
nemesis
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 10 Юли 2008, 19:06

Това е така от 2 месеца. Мисля, че има и други закони, които не се отварят, но не съм си записал кои.

Често ми се налага да ползвам законите в сайта и се засичат тук-там бъгове.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот DrazniteL » 12 Юли 2008, 10:32

---
Последна промяна DrazniteL на 19 Дек 2011, 14:02, променена общо 1 път
DrazniteL
Потребител

Мнениеот DEKAH » 12 Юли 2008, 10:41

:lol: :lol: :lol: :lol:

ай глей си ралтата ве

шъ си пиша какту си искам. дан си ми учителката от читвърти клас. беше ина мноо гадна с учила.

кату са научиш да пишиш са убади да научиш и мени чи съм ногу зле с граматиката. тода не е ракия с салата чи да гу пиеш!

Сйя учакфам да ми упрайш сичкити грйешки дето сам ги направил докат сам писал на теби великий вожде на правуписът
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 12 Юли 2008, 10:53

ДРУГАРЮ

след като са забафи с отгувора си та съветвам бизплатну - ни съ рови у речникът на БАН от 2002 гудина (Нов правописен речник на българския език) Аз см го измислил него съафтур съм ся ако ти е трудну да гу читеш туй сичкуту дету няма припинатилни знаци (припинателни занци са едни запитайки точки тиренца ала-бала дрън дрън) ти предлагам да си вземиш рънъ и водъ и да седниш да гу препишиш аз сйя утиам на плаж и кът са върна да си гу редактирал

после шта оценя как си съ справил само шти кажа че аз 6 пиша на господ 5 на себе си 4 на асистентите а кото остане е за плебса
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Re: НА ВНИМАНИЕТО НА МОДЕРАТОРА

Мнениеот Гост » 12 Юли 2008, 13:04

nemesis написа:Пиша по повод това, че в секцията с нормативни актове осигурени от сиела.нет, търговския закон не се отваря а излиза следният надпис:
Информацията е предоставена от Сиела.НЕТ
.1 502 Bad Gateway Content-Length: 232 Content-Type: text/html Server: Microsoft-IIS/6.0 X-Powered-By: ASP.NET Date: Fri, 30 May 2008 21:35:28 GMT
CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

Всички други нормативни актове се отварят и работят безупречно.
Благодаря за съдействието предварително.

Я да оставите модераторите намира с Вашите глупости.Като не се отварят ги търсете другде или дайте 1.80 лв. и си ги купете.
Гост

Назад към Общи дискусии