![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Дата и час: 09 Фев 2025, 15:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искрено и лично с Адвокат Николов
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
48 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Аз съм тъп и упорит и продължавам да си ходя пеш до морето.
Иначе... се замислям да прескоча към родопите за 1-2 седмици.
Иначе... се замислям да прескоча към родопите за 1-2 седмици.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Последна промяна cruel_la на 14 Юли 2008, 14:17, променена общо 1 път
- Гост
Има и по-лошо. Аз пътувам с влак.
Имам и колело, но с него до морето ще ми трябват няколко дни, а хотелите по пътя не са достатъчно изискани.
Декане, ей тва ви е предимството на бургазлии. Ходите си пеш до морето и никой не може да ви разбере в какъв... ммм... клас транспортни потребители попадате. Ама до Родопите не казваш с какво ще пътуваш, нали.![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Имам и колело, но с него до морето ще ми трябват няколко дни, а хотелите по пътя не са достатъчно изискани.
Декане, ей тва ви е предимството на бургазлии. Ходите си пеш до морето и никой не може да ви разбере в какъв... ммм... клас транспортни потребители попадате. Ама до Родопите не казваш с какво ще пътуваш, нали.
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
cruel_la като стигнеш (към коледа най-вероятно) обещавам да те заведа на плаж. Дори гърба ще ти намажа. Може и някой масаж да изкяриш. Ако ти е студено ще те заведа на закрит басейн с мокър бар.
Пък какви дискотеки има....
Айде идвайте да се развихрим.
Пък какви дискотеки има....
Айде идвайте да се развихрим.
-
portokal написа:Декане, ей тва ви е предимството на бургазлии. Ходите си пеш до морето и никой не може да ви разбере в какъв... ммм... клас транспортни потребители попадате. Ама до Родопите не казваш с какво ще пътуваш, нали.
Принципно, смятах да запаля частния си самолет, но поради факта, че няма писта, която да ме обслужи ще се наложи да отида с колата.
Личния шьофьор ми е в отпуск, така че ще се наложи да шофирам сам. В момента карам курсове за нова категория, тъй като лимузината е 12 местна и е дълга 6 метра. Трябва да си изкарам категория за автобус.
-
Ами какво да направя като на Мерцедеса ми му се развали климатика.Тюююю , 250 000 евра и с такъв прецакан климатик да ми го дадат.А иначе избрах на нашето Черноморие , щото един клиент , хотилиер му оправих бъкиите и ми дължи 12 000 евра , викам пич , ида в твоя хотел да почивам , да направим бартер.Та така , иначе къде ме виждаш да почивам по нашите курорти , те не са достатъчно елитни за мен , най-малкото щото имам библиотека за 13 000 хил. евра по граждански процес , пък и Томов все ме притеснява по тел. , поеми ми делото та поеми ми , не ща и да го засичам на плажа…. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- REVOLUTION
- Активен потребител
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
- Гост
Колеги, тази събота и неделя с моето момче ходихме на яз. Стамболийски на ок. 50 км. от Търново е.
Направо съм зашеметена, беше приказно...
Но ние ходихме на палатка, а разбрах че до с. Младен имало и бунгала /май били занемарени/.
Язовира е приказка, само дето на рибарите не им вървеше улова
, но за почивка си е супер:)
Ако можете посетете го, ще останете мн. доволни ...
Лека и успешна почивка на всички, които ще могат да си позволят да починат!
Вили
Направо съм зашеметена, беше приказно...
Но ние ходихме на палатка, а разбрах че до с. Младен имало и бунгала /май били занемарени/.
Язовира е приказка, само дето на рибарите не им вървеше улова
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ако можете посетете го, ще останете мн. доволни ...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Лека и успешна почивка на всички, които ще могат да си позволят да починат!
Вили
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Фиксър, на вас какво ви пука кой как си взима дипломата и от къде?!
Нали учите , където учите или работите, където работите ?! Какво сте се захванали с това ЮЗУ ? Много добре заете,че не хартийката е важна , а знанията. Та и в Харвард за идете да учите , теле ли сте, няма как да излезете нещо по различно от вол
Който има желание, учи където и да е. Това май го повтарям за 6 или 7 път. Трябва ли още да го повтарям ????!!!!!
Нали учите , където учите или работите, където работите ?! Какво сте се захванали с това ЮЗУ ? Много добре заете,че не хартийката е важна , а знанията. Та и в Харвард за идете да учите , теле ли сте, няма как да излезете нещо по различно от вол
Който има желание, учи където и да е. Това май го повтарям за 6 или 7 път. Трябва ли още да го повтарям ????!!!!!
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
Щом така мислиш - ОК!
Просто се дразня от загубеняци, които си изливат комплексите във форума - това не е кошче за душевните отпадъци на разни студенти ВСЕ ПАК!
Просто се дразня от загубеняци, които си изливат комплексите във форума - това не е кошче за душевните отпадъци на разни студенти ВСЕ ПАК!
- fixxxer
- Потребител
REVOLUTION написа:Междодругото днеска си купих новата книга на Стивън Кинг-“Колорадеца”.Мисля да я прочета на плажа , по време на почивката ми.
REVOLUTION, ще чакам отзиви за тази книга
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Смеете му се вие на Николов, но да си призная и аз преди 2год. четох гражданския процес под чадъра на плажа. А за тази година съм запланувала един сборник съд. практика на Чинова.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Знаех си, че нещо не ми е наред...
![Изображение](http://www.gifpark.ru/Gifs/SMILES/EXLER/kto.gif)
- Biby
- Потребител
- Гост
ААААААААААААА , сега се обиждаме ли?Само лордовете имат такава литература , не и обикновените юзери!
Biby ,Колорадеца , не можах да удържа и е вече прочетена.Горещо ти я препоръчвам.Много е различна от останалите книги на Кинг(няма свръхестествени елементи или почти
, по скоро е нещо като криминален трилър), но е дяволски добра! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Biby ,Колорадеца , не можах да удържа и е вече прочетена.Горещо ти я препоръчвам.Много е различна от останалите книги на Кинг(няма свръхестествени елементи или почти
- REVOLUTION
- Активен потребител
Biby написа:Нави ме /не, че ми трябваше много като фен на Ст. К./
Ставаме двама , още един и може да образуваме-lex фен клуб на Ст.К.
- REVOLUTION
- Активен потребител
advokat_nikolov написа:Започнах,ей така от любопитсво,да чета на Коментара на ТЗ на Огнян Герджиков.Този човек е феноменален!Така грабва читателя,че неусетно стихнах стр.110,а беше 4 сутринта,като започнах да чета в 1:00.
не знам дали си луд или само си извратен...
-
Trapped - Потребител
http://www.chitanka.info:82/lib/author/ ... 0%BD%D0%B3
За всички фенове на Кинг и изобщо на четенето и на друга литература
За съжаление точно Колорадеца още не е качена![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
За всички фенове на Кинг и изобщо на четенето и на друга литература
За съжаление точно Колорадеца още не е качена
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
"И като се обърна по гърба си, той почна да нанася такива немилостиви удари с нозете си по повърхността на разпенената вода, щото бризги летяха чак до тавана. Той завъртя бързо ръце, за да изрази колелото на парахода: "Тупа-лупа, тупа-лупа, фйюууу - и бай Ганьо изсвири с уста. Немците окаменяха на местата си. Те, по всяка вероятност, приеха моя другар за някой новодошъл, не постъпил още в лудницата възточен човек и аз забележих по лицата им не толкова негодувание, колкото съжаление. А бай Ганьо, вижда се, прочете по лицата им безкрайно удивление на неговото изкуство и затова възлезе бързешката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно:
- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!""...без коментар...
- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!""...без коментар...
- Bai_Ganjo
- Потребител
48 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|