- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искрено и лично с Адвокат Николов
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
48 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Аз съм тъп и упорит и продължавам да си ходя пеш до морето.
Иначе... се замислям да прескоча към родопите за 1-2 седмици.
Иначе... се замислям да прескоча към родопите за 1-2 седмици.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Деки,това е идея.Вярно, ти си на морето, обаче ме осени идеята и аз да ида пеш Здраво тяло, здрав дух...
Последна промяна cruel_la на 14 Юли 2008, 14:17, променена общо 1 път
- Гост
Има и по-лошо. Аз пътувам с влак.
Имам и колело, но с него до морето ще ми трябват няколко дни, а хотелите по пътя не са достатъчно изискани.
Декане, ей тва ви е предимството на бургазлии. Ходите си пеш до морето и никой не може да ви разбере в какъв... ммм... клас транспортни потребители попадате. Ама до Родопите не казваш с какво ще пътуваш, нали.
Имам и колело, но с него до морето ще ми трябват няколко дни, а хотелите по пътя не са достатъчно изискани.
Декане, ей тва ви е предимството на бургазлии. Ходите си пеш до морето и никой не може да ви разбере в какъв... ммм... клас транспортни потребители попадате. Ама до Родопите не казваш с какво ще пътуваш, нали.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
cruel_la като стигнеш (към коледа най-вероятно) обещавам да те заведа на плаж. Дори гърба ще ти намажа. Може и някой масаж да изкяриш. Ако ти е студено ще те заведа на закрит басейн с мокър бар.
Пък какви дискотеки има....
Айде идвайте да се развихрим.
Пък какви дискотеки има....
Айде идвайте да се развихрим.
-
portokal написа:Декане, ей тва ви е предимството на бургазлии. Ходите си пеш до морето и никой не може да ви разбере в какъв... ммм... клас транспортни потребители попадате. Ама до Родопите не казваш с какво ще пътуваш, нали.
Принципно, смятах да запаля частния си самолет, но поради факта, че няма писта, която да ме обслужи ще се наложи да отида с колата.
Личния шьофьор ми е в отпуск, така че ще се наложи да шофирам сам. В момента карам курсове за нова категория, тъй като лимузината е 12 местна и е дълга 6 метра. Трябва да си изкарам категория за автобус.
-
Ами какво да направя като на Мерцедеса ми му се развали климатика.Тюююю , 250 000 евра и с такъв прецакан климатик да ми го дадат.А иначе избрах на нашето Черноморие , щото един клиент , хотилиер му оправих бъкиите и ми дължи 12 000 евра , викам пич , ида в твоя хотел да почивам , да направим бартер.Та така , иначе къде ме виждаш да почивам по нашите курорти , те не са достатъчно елитни за мен , най-малкото щото имам библиотека за 13 000 хил. евра по граждански процес , пък и Томов все ме притеснява по тел. , поеми ми делото та поеми ми , не ща и да го засичам на плажа….
- REVOLUTION
- Активен потребител
Ще напусна и това е.И това ми било "Искрено и лично".Там за публика канят хора от една и съща социална прослойка, бе, а водещата , и поставящата теми, бе в червено мини и черни чорапи...Тук за каква равнопоставеност говорим, като аз си нямам библиотека за 13 000 евро по граждански процес.Ще го преживея само, защото грам не ми трябва...Иначе много щях да се засегна...
- Гост
Колеги, тази събота и неделя с моето момче ходихме на яз. Стамболийски на ок. 50 км. от Търново е.
Направо съм зашеметена, беше приказно...
Но ние ходихме на палатка, а разбрах че до с. Младен имало и бунгала /май били занемарени/.
Язовира е приказка, само дето на рибарите не им вървеше улова , но за почивка си е супер:)
Ако можете посетете го, ще останете мн. доволни ...
Лека и успешна почивка на всички, които ще могат да си позволят да починат!
Вили
Направо съм зашеметена, беше приказно...
Но ние ходихме на палатка, а разбрах че до с. Младен имало и бунгала /май били занемарени/.
Язовира е приказка, само дето на рибарите не им вървеше улова , но за почивка си е супер:)
Ако можете посетете го, ще останете мн. доволни ...
Лека и успешна почивка на всички, които ще могат да си позволят да починат!
Вили
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Фиксър, на вас какво ви пука кой как си взима дипломата и от къде?!
Нали учите , където учите или работите, където работите ?! Какво сте се захванали с това ЮЗУ ? Много добре заете,че не хартийката е важна , а знанията. Та и в Харвард за идете да учите , теле ли сте, няма как да излезете нещо по различно от вол
Който има желание, учи където и да е. Това май го повтарям за 6 или 7 път. Трябва ли още да го повтарям ????!!!!!
Нали учите , където учите или работите, където работите ?! Какво сте се захванали с това ЮЗУ ? Много добре заете,че не хартийката е важна , а знанията. Та и в Харвард за идете да учите , теле ли сте, няма как да излезете нещо по различно от вол
Който има желание, учи където и да е. Това май го повтарям за 6 или 7 път. Трябва ли още да го повтарям ????!!!!!
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
Щом така мислиш - ОК!
Просто се дразня от загубеняци, които си изливат комплексите във форума - това не е кошче за душевните отпадъци на разни студенти ВСЕ ПАК!
Просто се дразня от загубеняци, които си изливат комплексите във форума - това не е кошче за душевните отпадъци на разни студенти ВСЕ ПАК!
- fixxxer
- Потребител
REVOLUTION написа:Междодругото днеска си купих новата книга на Стивън Кинг-“Колорадеца”.Мисля да я прочета на плажа , по време на почивката ми.
REVOLUTION, ще чакам отзиви за тази книга
Смеете му се вие на Николов, но да си призная и аз преди 2год. четох гражданския процес под чадъра на плажа. А за тази година съм запланувала един сборник съд. практика на Чинова.
Знаех си, че нещо не ми е наред...
- Biby
- Потребител
Според мен си купи правна литература за няколко хиляди евро, както вече е възприето от юзерите тук, и я разположи около себе си под чадъра.Който разбира, ще се впечатли от подбора и стойността, който не- от обема.Това е сериозен повод да те заговарят, или...да избягат, защото в "сезона на дините" много интелект не е на мода
- Гост
ААААААААААААА , сега се обиждаме ли?Само лордовете имат такава литература , не и обикновените юзери!
Biby ,Колорадеца , не можах да удържа и е вече прочетена.Горещо ти я препоръчвам.Много е различна от останалите книги на Кинг(няма свръхестествени елементи или почти , по скоро е нещо като криминален трилър), но е дяволски добра!
Biby ,Колорадеца , не можах да удържа и е вече прочетена.Горещо ти я препоръчвам.Много е различна от останалите книги на Кинг(няма свръхестествени елементи или почти , по скоро е нещо като криминален трилър), но е дяволски добра!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Biby написа:Нави ме /не, че ми трябваше много като фен на Ст. К./
Ставаме двама , още един и може да образуваме-lex фен клуб на Ст.К.
- REVOLUTION
- Активен потребител
advokat_nikolov написа:Започнах,ей така от любопитсво,да чета на Коментара на ТЗ на Огнян Герджиков.Този човек е феноменален! Така грабва читателя,че неусетно стихнах стр.110,а беше 4 сутринта,като започнах да чета в 1:00.
не знам дали си луд или само си извратен...
-
Trapped - Потребител
http://www.chitanka.info:82/lib/author/ ... 0%BD%D0%B3
За всички фенове на Кинг и изобщо на четенето и на друга литература
За съжаление точно Колорадеца още не е качена
За всички фенове на Кинг и изобщо на четенето и на друга литература
За съжаление точно Колорадеца още не е качена
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
"И като се обърна по гърба си, той почна да нанася такива немилостиви удари с нозете си по повърхността на разпенената вода, щото бризги летяха чак до тавана. Той завъртя бързо ръце, за да изрази колелото на парахода: "Тупа-лупа, тупа-лупа, фйюууу - и бай Ганьо изсвири с уста. Немците окаменяха на местата си. Те, по всяка вероятност, приеха моя другар за някой новодошъл, не постъпил още в лудницата възточен човек и аз забележих по лицата им не толкова негодувание, колкото съжаление. А бай Ганьо, вижда се, прочете по лицата им безкрайно удивление на неговото изкуство и затова възлезе бързешката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно:
- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!""...без коментар...
- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!""...без коментар...
- Bai_Ganjo
- Потребител
48 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|