За всички фенове на Кинг и изобщо на четенето и на друга литература
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
За съжаление точно Колорадеца още не е качена
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
Oooooooooo...wenchooooooooo.... fixxxer е съвършенно правadvokat_nikolov написа:fixxxer написа:Луизиана е - и не ми се хвали по този ......... начин, че си почнал да четеш първите 10 страници от коментара на търговския закон.
И нещо друго, пламенчо - ще сме ти много благодарни ако спреш да ни осведомяваш как ти протичат изпитчетата, защото никой не го интересува това - спри да ни губиш времето и да пълниш със спам форумите. Учи си, чети, попивай мъдрост и спри да ръсиш простотиите си.
И не забравяй, че дипломата ти, ще е от най-мизерния рабфак по право в страната, откъдето АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ С ДИПЛОМА ПО ПРАВО ДОРИ И БЕЗ ДА Е ОТИШЪЛ НИТО ЕДИН ПЪТ НА ЛЕКЦИИ СТИГА ДА СИ ПЛАТИ 4000 ЛВ.
Помни това, защото е истина!!!
Оооооо,овчар,как си![]()
Научи ли правото?
Абе не знам за какво говориш,какви 4000 лв.
Метълче,ти не разбара ли,че дори и в Харвард да учиш никога,ама никога няма да ми стигнеш нито етикита,нито знанията,нито визията и т.н.
И,второ,с много хора преди изпита ми си говорехме за Процес,бе ЗАП-аджия,и мисля,че е редно да им споделя преживяването си.Тук има хора,които ми мислят доброто,а не такива като тебе-завиждачи.
Към Викид
Абе,чшшш,ще си правя каквото си искам бе/щом е в рамките на позволеното/.Кой/коя сте Вие,че да ми казвате какво ще правя аз и кога ще го правя.
Фиксер,чуй какво ще ти кажа:
ЮЗУ"Неофит Рилски"
Правно-исторически факултет
![]()
За втори път се случва![]()
Някои от пичовете модератори сменя заглавието на темата![]()
Няма лошо
kalahan2008 написа:Аз съм чел само две книги на С. Кинг - "Дългата разходка" и "Зеленият път". Особено съм впечатлен от "Дългата разходка" - тя разби нагласите ми за Стивън като за драскач на ужасии и таласъмища.
Това е една много тъжна книга и я препоръчвам на всеки, който има малко по-философска нагласа към живота.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта