аз ще кажа само това:
СЕМЕЕН КОДЕКС
ФУНКЦИИ НА СЕМЕЙСТВОТО
Чл. 4. (Изм. - ДВ, бр. 11 от 1992 г.) Основни функции на семейството са: раждане, отглеждане и възпитаване на децата; осигуряване на възможности за развитие на способностите на всички членове на семейството, както и на условия за изпълнение на трудовите и обществените им задължения; създаване в семейството на отношения, основани на уважение, привързаност, дружба, общи усилия и взаимна отговорност за неговото развитие; полагане на грижи и подпомагане морално и материално на възрастните, болните и нетрудоспособните членове на семейството.
и точка по въпроса ... който, с когото, когато и както иска да спи. Но това, че обичаш да ти го бутат отзад или да не ти го бутат въобще не може да се смята за източник на повече права, от тези които имаш. И от тези които всички имаме ... да не говорим, че за огромен процент от хомосексуалистите (и мъже и жени) - това да си обратен е въпрос на избор, а не на природна даденост! И стига сме ги развявали ... едва ли може да се каже че проблемът им е с голяма социална занчимост - проверете за какъв процент от населението става дума ... има по наболели проблеми за дискутиране отколко задните дупки на някои хора!
- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Гей семействата у нас?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
riyva_evro написа:За хубаво или за лошо - не зная. Но не познавам нито един хомосексуалист юрист. И от двата пола.
За хубаво или за лошо- не зная.Познавам хомосексуалисти - юристи.От по -силния пол, не се сърдете.Говоря в буквалния смисъл, не П.. като вид човешки характер Не им пречи на юридическата работа.
За всичко останало и аз съм си един толерант-идеолог, а не практик.Ще работя с тях, ще пия кафе с тях/ не ме гони параноя като един колега, дето не искаше да остава насаме в една стая с човека и ме ползваше за поемно лице /, но няма да си оставя детето, било то и почти бебе, за отглеждане и възпитание на еднополово ориентиран бавач.
Мисля слуховете за гонението им да са силно преувеличени.
- kpavlova
- Активен потребител
kpavlova написа:riyva_evro написа:За хубаво или за лошо - не зная. Но не познавам нито един хомосексуалист юрист. И от двата пола.
За хубаво или за лошо- не зная.Познавам хомосексуалисти - юристи.От по -силния пол, не се сърдете.Говоря в буквалния смисъл, не П.. като вид човешки характер Не им пречи на юридическата работа.
За всичко останало и аз съм си един толерант-идеолог, а не практик.Ще работя с тях, ще пия кафе с тях/ не ме гони параноя като един колега, дето не искаше да остава насаме в една стая с човека и ме ползваше за поемно лице /, но няма да си оставя детето, било то и почти бебе, за отглеждане и възпитание на еднополово ориентиран бавач.
Мисля слуховете за гонението им да са силно преувеличени.
Представяш ли си?Адвокат пендел Баси нещастието.Ако бях аз щях да си пръсна мозъка или напречно да си срежа вените със Солинген.
- Гост
Познавам само адвокати, които наблягат на пийването и хубавите жени и адвокатки, наблягащи на обратното - хубави мъже и пийване
За мое щастие нямам ЖИВИ хомосексуални познати (по обясними причини)
не мога да кажа, че ми е безразлична половата ориентация на "другите", ако "не чука на моята врата". Определено са ми неприятни и не съм длъжна да се съобразявам със секс. фантазии и практики на всички аномалии.
Попрекалиха с амбицията си да ни занимават с проблемите си! Не след дълго могат да ни провокират и да опитаме, за да "усетим разликата", все пак ... вица за теорията и практиката на Иванчо всички го знаем!
За мое щастие нямам ЖИВИ хомосексуални познати (по обясними причини)
не мога да кажа, че ми е безразлична половата ориентация на "другите", ако "не чука на моята врата". Определено са ми неприятни и не съм длъжна да се съобразявам със секс. фантазии и практики на всички аномалии.
Попрекалиха с амбицията си да ни занимават с проблемите си! Не след дълго могат да ни провокират и да опитаме, за да "усетим разликата", все пак ... вица за теорията и практиката на Иванчо всички го знаем!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|