начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

За бъзика с гусин хАдвокат Николов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот pokerman » 05 Юли 2008, 00:51

За базата - ок, за преподавателите- горе-долу добре, ама може още да се иска :). Сравнително административно и екологично право в кой курс се учат, защото аз не помна да съм ги имал като избираеми?
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот felix » 05 Юли 2008, 00:53

Пише се "учим", не "учиме". Това май сте го пропуснал в основното образование, а? Или сте започнал направо от първи курс в ЮЗУ?
felix
Младши потребител

Мнениеот astronoma » 06 Юли 2008, 18:34

Г-н Николов, казах Ви, че не искам да влизам в конфликт с Вас, дори и след като ме убиждате лично. Не знаете дали съм "пуяк", не знаете дали сте по-красив от мен (като че ли има значение!), не знаете дали съм надут или не.
Всичко това няма значение.
Единственото нещо, което е от значение е, че за пореден път доказахте неспособността си да водите нормален разговор или дори спор, без да обиждате.
Не виждам смисъл да продължавам безцелно бръщолевенето с Вас.
Желая Ви успех занапред!
astronoma
Нов потребител

Мнениеот MariaMagdalena » 06 Юли 2008, 20:05

Убиждате? :lol: :lol: :lol:
По-добре не пишете, колега... Наистина.... :)
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот palimsest » 06 Юли 2008, 20:56

"Големият проблем с тъпите копелета е,
че те са толкова тъпи, че не могат да повярват,
че човек може да бъде умен." Kurt Vonnegut, Junior

Същият ,преди време казваше , че зрелостта (,нещо , което -мисля , всички ще подкрепим -липсва , като обективно качество на личността на Лорд Николов ), това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности...
Последна промяна palimsest на 06 Юли 2008, 22:10, променена общо 1 път
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 07 Юли 2008, 10:21

Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот buddy » 07 Юли 2008, 16:58

ehh,golemi diskusii za tozi "advokat" Nikolov, kato 4ete sigurno samo se radva kolko se interesuvat vsi4ki ot nego!!!
samo ne moga da razbera ot kyde tova samo4uvstvie vyv vtori kurs! az sega zavyr6ih treti i znam,4e imam o6te mnogo da u4a,4e ne smeq ni6to da kaga,no na horata qvno ne im puka!
gelaq uspeh na vsi4ki,zahvanali se s pravo i da imat pone malko ot samouverenostta na "lorda"!hahaha! :lol:
buddy
Нов потребител

Мнениеот neonato » 08 Юли 2008, 01:09

По повод на втория шанс:

"Father and Son", Cat Stevens

Father--
It's not time to make a change, just relax take it easy,
you're still young that's your fault
there's so much you have to know.
Find a girl settle down. If you want to you can marry,
look at me I am old but I'm happy.
I was once like you are now, and I know that It's not easy
to be calm when you have found something going on,
but take your time, think alot, why think of everything you've got,
For you will still be here tomorrow but your dreams may not.

Son--
How can I try to explain, cause when I do he turns away again,
It's always been the same same old story.
From the moment I could talk I was ordered to listen,
now there's a way and I know that I have to go.
Away, I know, I have to go.

Father--
It's not time to make a change,
just sit down take it slowly,
you're still young that's your fault,
there's so much you have to go through.
Find a girl settle down if you want you can marry,
look at me I am old but I'm happy.

Son--
Away away away,
I know I have to make this decision alone-no.

Father--
Stay stay stay,
why must you go and make this decision alone?

Son--
All the times that I have cried
keeping all the things I knew inside it's harder to ignore it.
If they were right I'd agree but it's them they know
not me now there's a way, and I know that
I have to go away, I know I have to go.

http://uk.youtube.com/watch?v=UkcezH3M44A
neonato
Потребител

Мнениеот satir » 08 Юли 2008, 11:41

осмелявам се да поправя/допълня Вонегът, проблемът на тъпите копелета е, че не могат да проумеят факта, че са тъпи, и не те а другите са умни :idea:
Последна промяна satir на 08 Юли 2008, 12:01, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 08 Юли 2008, 11:51

:lol: :roll: :lol:
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот gudio » 11 Юли 2008, 09:03

Явно ВУЗ-ът изгражда една нова аристократична традиция, една елегантна линия на поведение:
Mister Gay написа:Мистър гей е на 27 години от Варна, студент е по право в Благоевград и ще бъде четвърти курс

http://www.ruse-news.com/modules.php?na ... =0&thold=0
а също и в "специализиран сайт" :wink: http://www.mimbob.com/mimbo/index.php?o ... Itemid=348
:wink:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот system » 14 Юли 2008, 11:06

cruel_la написа:Дам.Някои са Наполеон, други - Луи ІX...Кофти е само като се съберат повече на едно място.

След ядене и те са правили същото, каквото ние сега. И са ходили пеш дотам.
Но кой знае, ако господин Николов стане толкова велик, за колкото се смята в момента, може и да си купи кола за да ходи до онова място :wink: .
system
Активен потребител

Мнениеот Гост » 16 Юли 2008, 16:17

chadel написа:
advokat_nikolov написа:Готов съм,и то преподготвен бих казал,но дано ме оценят обективно.Да не стане като миналалата година на колоквиума дето ми разсипа изпитната оценка.Аз пиша на колкоквиума от Кино,Добри,Димитър,Иван и Дончо за АА те ми пишат тройка,щото сигурно не е от лекциите.Срамота е,да го ева!

И с какво фамилиарничене се обръща към своите кумири... все едно пие всеки ден с тях на една маса :D смешен ставаш момко...

Ами може и да вярно,но може и да не е. 8)
Гост

Мнениеот kris_maturata » 19 Юли 2008, 23:20

Е Кино е Най-големият след мен... Вика ми : "Мойто момче, ти един ден ще ме заместиш. Взимай дипломата и ще те направя асистент при мен в ПУ."
Те в ЮЗУ не го тачат, ама т`ва е понеже е много голям. Важното е, че Воденичарката е пич и знае за к`во стаа дума.
Гледам ония ден реват тука по някакви форуми "махнахме Воденичаров а у", "победа! " и нямам си идея за какво се радват толкова много, при положение, че Най-големите винаги си вършат работата чрез поставени лица. Новия декан е проф.Софка Матеева от Пловдив. Тя беше зам.-декан до сега. Императорът ще остане да преподава в ЮЗУ, а новият декан си е негов човек. Така, че... нещо като тия форумците тука.. Шнорхели. тоя такъв бил, ония онакъв. Бога ми, не знам какъв човек трябва да си, да седиш цял ден и нощ и да щракаш като наркоман по форумите.. Луда работа.
Кристиан Гьошев (юрист)

Правото не е за спящите, а за бдящите...
kris_maturata
Потребител

Мнениеот diaida » 19 Юли 2008, 23:49

advokat_nikolov написа:
chadel написа:
advokat_nikolov написа:Готов съм,и то преподготвен бих казал,но дано ме оценят обективно.Да не стане като миналалата година на колоквиума дето ми разсипа изпитната оценка.Аз пиша на колкоквиума от Кино,Добри,Димитър,Иван и Дончо за АА те ми пишат тройка,щото сигурно не е от лекциите.Срамота е,да го ева!

И с какво фамилиарничене се обръща към своите кумири... все едно пие всеки ден с тях на една маса :D смешен ставаш момко...

Ами може и да вярно,но може и да не е. 8)

Адв. Николов е the New Wave in the Law ... и ние сме имали нашето New Wave, защо да го нямат и те?! :D :D :lol:
или сме забравили какви сме били ... (които са били, де!)
Ако на някой му е "Out of Mind" нека си припомни ...
http://www.youtube.com/watch?v=-s2QOGahQwY
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 19 Юли 2008, 23:57

palimsest написа:"Големият проблем с тъпите копелета е,
че те са толкова тъпи, че не могат да повярват,
че човек може да бъде умен." Kurt Vonnegut, Junior

Същият ,преди време казваше , че зрелостта (,нещо , което -мисля , всички ще подкрепим -липсва , като обективно качество на личността на Лорд Николов ), това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности...

Е, направо съм ОЧАРОВАНА от ВАШЕТО интелектуално ниво, след като стигнахте до там да наричате момчето "копеле" :shock: :roll: !
На негово място бих ви намерил/а лично да ви обясня дали съм или не съм копеле?! Това е твърде обидно. Кърт или Курт Вонигът е мъдър човек, не ползвайте мислите му по подобен бих казала идиотски начин! Ужасно звучи ... нямам думи ...

От 97-те поста, дето имате половината са свързани с Николов. Какво толкова ви е направило това момче?!
Приветствам само поста ви за пословиците ...
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 20 Юли 2008, 02:10

Ще ме извиниш, diaida, но в недалечното форумно минало г-н Николов обиди тука един куп хора, включително и palimsest .
И да се промени или изкриви един цитат, само за да се нагоди към ситуацията и да не се обиди някой, е съвсем неуместно.
Надявам се, че малките шеги и питанки с г-н Николов му дадоха добър урок и той вече е коригирал поведението си.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот diaida » 20 Юли 2008, 02:19

bebitor написа:Ще ме извиниш, diaida, но в недалечното форумно минало г-н Николов обиди тука един куп хора, включително и palimsest .
И да се промени или изкриви един цитат, само за да се нагоди към ситуацията и да не се обиди някой, е съвсем неуместно.
Надявам се, че малките шеги и питанки с г-н Николов му дадоха добър урок и той вече е коригирал поведението си.

Ще се оправи момчето, ама му изядохме ушите! А и много беше силно това с "копелетата" за едно момче на 22-23?! ... адски се дразня на подобни изяви. Твоят спор с Николов е някак на ниво, но онова изказване просто ме подразни, за когото и да се отнасяше бих се ужасила и бих реагирала!
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост » 20 Юли 2008, 11:07

diaida написа:
bebitor написа:Ще ме извиниш, diaida, но в недалечното форумно минало г-н Николов обиди тука един куп хора, включително и palimsest .

Ще се оправи момчето, ама му изядохме ушите! А и много беше силно това с "копелетата" за едно момче на 22-23?! ... адски се дразня на подобни изяви. Твоят спор с Николов е някак на ниво, но онова изказване просто ме подразни, за когото и да се отнасяше бих се ужасила и бих реагирала!

Верно е! Но понеже съм печен,не се обиждам толкова лесно,даже напротив-настървявам се.

Към Крис/внимание!това е разговор между адвокат Николов и Крис Матурата,без заяжданки/

Крис,как си,братле.Много се радвам,че се появи.Да знаеш,че тия дето плюят по декана са разни мишоци.
Много хора не знаят колко е важен проф.Воденичаров за Правно-историческия факултет.Той дава на студентите един прекрасен шанс да се реализират в живота.Създаде една невероятна база за обучение.Постоянно поддържаме връзка с известни магастрати.Обучават ни магистрати.
Ако проф.Воденичаров замине,както се пише,да преподава в Париж 12 не ми се мисли какво ще стане с факултета ни.
Дано,както казваш,проф.Воденичаров остане в ръководството на факултета.
Призовавам всички студенти от ПИФ да подкепим декана си!Нищо не мога да кажа за новия декан-проф.Матеева.Ще видим как ще се инкорпорира като декан-управленец.
А тия дето викат победа,нищо не са победили.Ние победихме.

Проф.д-р Александър Воденичаров

:) Декан на Правно-историческия факултет :)
Гост

Мнениеот palimsest » 20 Юли 2008, 14:27

Почитаема diaida ,

Дори и в предписмени времена езикът е бил , а и все още е , средство за комуникация ... стига потребяващите го да съумеят да осъзнаят какво им казват или какво са материализирали чрез писмеността . В случая подозирам , че или не сте ме разбрали , или просто вмъквате в смисловата цялост на изказването ми думи , които не съм казвал ....

Аз ще Ви помоля , преди да раздавате оценки за интелектуалното ниво и достижения на непознати..., да обърнете внимание на това , което съм написал ...

Мразя да давам последващ анализ на писанията си , още повече , че не дължа това, никому...,още повече , когато е налице опит от Ваша страна да ми вмените,едва ли не, да поставите думи в устата ми , които не са свойствени за словното ми богатство , така или иначе ще опитам да изясня някои моменти от написаното от мен .

Ако направите , почитаема diaida, повторен прочит , мисля си ,че сама ще направите разлика межу това което съм написал , и това което твърдите , че съм написал ...

Аз лично , напънах материалния субстрат на абстрактното си мислене , доколкото имам такъв , но и там не намерих и помен от желание да нарека някого с тази,иначе прекрасна дума „копеле”... Просто цитирах една интересна мисъл на Кърт Вонегът , която чисто графично беше отделена от текста по-долу , както изисква граматиката ......не че съм пурист , ама в тоя момент реших , да спазя граматичните правила.... и после добавих личното си мнение (,като допуснах , че и други съфорумци споделят мнението ми ) относно оценъчно явление като зрелост , което , според мен ,никак не се словосъчетава с личностните качества на Лорд Николов.

Отделен е въпросът , ако Вие по някакъв начин , обективно следствие от количественото натрупване на „бисери”и прозрения от света на безумието и самохвалството на Лорда... някак си подсъзнателно сте направили връзка между заложената емоционална сила и смисъл в съждението на Вонегът относно ....”тъпите” и някои обективни характеристики на Лорд Николов ! Но... това е част от Вашият психически живот , доколкото Вашите съждения са си Ваша работа , не очаквайте от мен да Ви критикувам ....

А , това че Николов е психически незрял .....категорично поддържам твърдението си , нещо повече , готов съм да го отстоявам ...

Аз Ви благодаря , че сте проявили нужното интелектуално любопитство относно моите 97 поста , и ако ,някак си, не намират допирни точки с Вашия префинен вкус , да - това си е Ваше право да се ужасите и да се гневите, вярвам никой няма да Ви ограничи в правата Ви за същото... , най-малкото аз .Лично мое мнение , че сте интерпретирали думите ми превратно и по този начин сте извадили погрешна представа за мен и това което съм искал да кажа , но ...искрено вярвам , че мисълта никога нетрябва да се подчинява на догма ,нито на пристрастие , нито на материална изгода , нито на предразсъдък , нито на каквото и да е друго нещо , а да се опира на фактите , защото , ако се подчини , за нея това ще означава краят й...и заради това Ви благодаря , че сте отделили време и направили усилие да словотворите и да коментирате скромната ми личност .
Последна промяна palimsest на 20 Юли 2008, 17:04, променена общо 2 пъти
Аватар
palimsest
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии