начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Трябва ли да има бан за Николов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трябва ли

Анкетата свършва на 30 Юни 2008, 19:25

Твърдо ДА
16
37%
Твърдо НЕ
23
53%
Както DekaH прецени,защото той е Вожда тук.
4
9%

Общо гласове : 43

Трябва ли да има бан за Николов

Мнениеот advokat_nikolov » 31 Май 2008, 19:25

Деках,иска да ме банва,а сигурно и всички останали.

Айде гласувайте,подкепете Деках(DekaH)
Последна промяна advokat_nikolov на 31 Май 2008, 19:41, променена общо 1 път
advokat_nikolov

Мнениеот milisto.jur » 31 Май 2008, 19:41

Николов, вече се самозабравихте!!! Да не си въобразявате, че присъствието ви във форума е толкова значимо, та да има значение дали сте баннат или не? Защо вместо това не смекчите агресивния си тон и не спрете с обидите към форумни участници? Така присъствието ви ще стане по-поносимо за всички.
milisto.jur
Младши потребител

Мнениеот ocean » 31 Май 2008, 20:34

Николов, има живот и извън форумите. И той е истинският живот. Повярвайте ми!
Когато бях студентка много повече се интересувах от него, отколкото давате вид, че се интересувате Вие. Сега си спомням с носталгия за онова, студентското време, но пък поне има какво да си спомням. Практикуващ юрист ще сте цял живот, но студент-броени години. Изживейте ги с повече емоция и няма да съжалявате. Рано Ви е още да се доказвате тук.
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
Аватар
ocean
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 31 Май 2008, 20:53

:roll:
Последна промяна kalahan2008 на 13 Юни 2008, 01:24, променена общо 1 път
kalahan2008
Активен потребител

Re: Трябва ли да има бан за Николов

Мнениеот DEKAH » 31 Май 2008, 21:54

advokat_nikolov написа:Деках,иска да ме банва,а сигурно и всички останали.

Господин Николов, проследих постовете си по Ваш адрес и не успях да открия пряка (и непряка) заплаха към Вашата крехка личност. Лично мен ме ласкае факта, че сте ме вмъкнали в темата си, но съм длъжен да Ви уведомя, че аз съм един обикновен посетител на този форум и присъствието ми във Вашите теми е от израз на съчувствие към това, което сте. Нямам права да банвам когото и да е, дори нямам и намерение да го правя. Това са ПМ, които не са в моята компетенция, а в правомощията на форумните администратори.
Ако някой иска да Ви банне от този форум, то няма да съм аз. Толкова се забавлявам с Вас, че дори и за миг не бих си помислил какъв ще бъде форума без Вашата така добре изразена юридическа мисъл, перфектно оформена в цели трактати.

И все пак. Искам да се извиня на Вас, Г-н Николов, ако съм Ви засегнал по някакъв начин. Постовете ми към Вас не са има ли за цел да Ви обиждат, а съвсем малко да Ви иронизират. Все още сте млад и "зелен". Много вода има да изтече, докато започнете да схващате тънката ирония, която присъства в моите постове.

Не забравяйте, че това е само форум и нивото на общуване е различно от реалния живот. Не вземайте на сериозно случващото се тук. Истината се крие другаде, но къде, все още Ви убягва. Пожелавам Ви успешно завършване на висше юридическо образование и реализация в адвокатската професия. Когато спечелите първото си дело, публично обещавам да спра да се държа по този начин с Вас.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Re: Трябва ли да има бан за Николов

Мнениеот Гост » 31 Май 2008, 22:12

DEKAH написа:
advokat_nikolov написа:Деках,иска да ме банва,а сигурно и всички останали.

Господин Николов, проследих постовете си по Ваш адрес и не успях да открия пряка (и непряка) заплаха към Вашата крехка личност. Лично мен ме ласкае факта, че сте ме вмъкнали в темата си, но съм длъжен да Ви уведомя, че аз съм един обикновен посетител на този форум и присъствието ми във Вашите теми е от израз на съчувствие към това, което сте. Нямам права да банвам когото и да е, дори нямам и намерение да го правя. Това са ПМ, които не са в моята компетенция, а в правомощията на форумните администратори.
Ако някой иска да Ви банне от този форум, то няма да съм аз. Толкова се забавлявам с Вас, че дори и за миг не бих си помислил какъв ще бъде форума без Вашата така добре изразена юридическа мисъл, перфектно оформена в цели трактати.

И все пак. Искам да се извиня на Вас, Г-н Николов, ако съм Ви засегнал по някакъв начин. Постовете ми към Вас не са има ли за цел да Ви обиждат, а съвсем малко да Ви иронизират. Все още сте млад и "зелен". Много вода има да изтече, докато започнете да схващате тънката ирония, която присъства в моите постове.

Не забравяйте, че това е само форум и нивото на общуване е различно от реалния живот. Не вземайте на сериозно случващото се тук. Истината се крие другаде, но къде, все още Ви убягва. Пожелавам Ви успешно завършване на висше юридическо образование и реализация в адвокатската професия. Когато спечелите първото си дело, публично обещавам да спра да се държа по този начин с Вас.

Евали Ви,Декан.За това говоря аз-за една нормална дискусия.

Никого не обиждам без причина.

Аз пиша вижданията си за ИАА и излиза някой и ме обижда.
Пиша,че съм студент еди къде си и излиза някой и ми казва да съм правел свирки на еди кой си.

Не вижадате ли,Декан,кой обижда.

Има някакви тука,не мога да разбера,яд ли ги е мен.Нищо лошо не съм и сторил,а те с горд глас ме обиждат.За какво?

Декан,както и Гудио,приемете моите извинения.
Гост

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юли 2008, 12:48

advokat_nikolov написа:Наказателното е 70 % психология.Всичко е свързано с мозъка.От мозъка зависи всичко.Трябва да можете да си говорите не с хората,а с техните мозъци :)

Променям си мнението - гласувам "за" бан.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 20 Юли 2008, 20:52

Аз също гласумам "Твърдо не", не защото симптизирам на "адвокат" Николов, напротив, просто считам, че форумът не е "отбрана" територия, особен елитарен клуб, където всички трябва да се харесват. Форумът е малка представителна извадка на обществото ни като цяло и, щом има хора, които споделят и защитават определени възгледи в реалния жинот, нека ги защитават и тук. Банваното е форма на безсилие. Опровергавайте ги, забавлявайте се с тях или просто не им обрщайте внимание. :D
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот Гост » 20 Юли 2008, 20:54

lexy21 написа:Аз също гласумам "Твърдо не", не защото симптизирам на "адвокат" Николов, напротив, просто считам, че форумът не е "отбрана" територия, особен елитарен клуб, където всички трябва да се харесват. Форумът е малка представителна извадка на обществото ни като цяло и, щом има хора, които споделят и защитават определени възгледи в реалния жинот, нека ги защитават и тук. Банваното е форма на безсилие. Опровергавайте ги, забавлявайте се с тях или просто не им обрщайте внимание. :D

Браво Лекси,мъдро изказване :wink:
Гост

Мнениеот Гост. » 20 Юли 2008, 21:44

lexy21 написа:Аз също гласумам "Твърдо не", не защото симптизирам на "адвокат" Николов, напротив, просто считам, че форумът не е "отбрана" територия, особен елитарен клуб, където всички трябва да се харесват. Форумът е малка представителна извадка на обществото ни като цяло и, щом има хора, които споделят и защитават определени възгледи в реалния жинот, нека ги защитават и тук. Банваното е форма на безсилие. Опровергавайте ги, забавлявайте се с тях или просто не им обрщайте внимание. :D

Добре написано- подкрепям го, може би не с тази твърдост, но ми импонира. Не заради Пламен, а по принцип. Нали се забавляваме? :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 20 Юли 2008, 21:48

Аз се забавлявам :D Мноооооооооооооооооооооооооооого :D :D :D
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот law_master » 20 Юли 2008, 21:50

аз гласувам ,,НЕ'' защото считам че първо студентите трябва да се подкрепяме поне докато учим и второ не вивдам с какво чак толкова дрдразни колегата Nиколов че да се иска банването му.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 20 Юли 2008, 21:52

:roll: :lol: Не съм сама и това ме радва.

п.п. Лекси, поздравления за написаното.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 20 Юли 2008, 22:00

Аз също смятам , че не с репресивни мерки трябва да се подхожда към Лорд от ранга на Николов ...против БАН-ването му съм !
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 20 Юли 2008, 22:16

poli_g, важното е човек да се чувсва добре и да гледа на нещата от позитивната и градивната страна, не мислите ли? :wink: Поздравления и за Вас за умерения, незлоблив и трезвен тон. :D
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юли 2008, 22:28

Споделям горните мнения. Въпреки това гласувах "за".
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 20 Юли 2008, 22:35

kalahan2008 написа:Споделям горните мнения. Въпреки това гласувах "за".

"...Ваше право господине!..."
Само се зачудих, отне ми време докато го намеря точно този пост, дали това е твое мнение?
Гласувам по същия начин, както гласувах и при едни по-стари анкети за банове на Изумена и Теомира - аз лично съм ПРОТИВ бан на който и да е, освен ако поведението му рязко не прекрачва всички граници на нормалното - а във форума има много малко примери в това отношение и горепосочените от мен НЕ са сред тях.
п.п. Калина е просто тийнейджър - тийнейджърите са все още наполовина деца. С тях е пълно из интернет и е неуместно да се правим пред тях на сериозни чичковци и лелки. Ако сега баннете Калина, тя ще доведе още цяла банда тийнейджъри тук и ще постигнете обратния ефект - този форум ще се напълни не само с "андршковци", каквито мразите, но и с деца - а те са много по-страшна интернет напаст, вервайте ми!
Law_master, откъде Ви хрумна да искате банове наляво и надясно? Форумът да не Ви е бащиния?

http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?p=25 ... ht=#251764 :roll:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юли 2008, 22:46

Разбира се, че е мое мнение - както много добре знаеш. И го поддържам. Както казах преди в тази анкета (после го изтрих) - не съм против Николов. Сега пак казах, че съм за бан, но не поради тези причини - санкция, репресия и т.н. - те са удачни само в краен случай.
Имам други мотиви да подкрепя банването на Николов. Надявам се той сам да се досети какви са те.
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 20 Юли 2008, 22:52

kalahan2008, извинявам Ви се предварително, сигурно пропускът е мой, но все пак не разбрах - какви са мотивите Ви? Моля да ги споделите, може да ме разколебаят... или поне да ме накарат да се замисля. Дайте ми повод :D
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юли 2008, 22:56

Мотивите ми са дълбинно-психични :D - но такъв фин познавач на човешката душа като адв. Николв сам ще се досети, нали? :roll: Нека не му отнемаме възможността сам да достигне до истината.
kalahan2008
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии