- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съвет относно обучението и подготовката
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Имаше една приказка , от българин-шовинист ....че тук в България сме толкова умни , че ,видите ли , в село се редуваме периодично в ролята на селския идиот....
Аз подозирам , че това е поредната PR акция на лицето Николов , за да сондира настроението - в случай , че вземе да напусне , ако човек толкова му писнало от форума просто не пише в него , а не тръгва да се вайка как неможе да се заличи от форума(аз също получих такова лично съобщение) ....както и да е ...
Пламене , аз поднесох извинението си ...редно и ти да се извиниш на "овчарите " и на "шушумигите"....
Аз подозирам , че това е поредната PR акция на лицето Николов , за да сондира настроението - в случай , че вземе да напусне , ако човек толкова му писнало от форума просто не пише в него , а не тръгва да се вайка как неможе да се заличи от форума(аз също получих такова лично съобщение) ....както и да е ...
Пламене , аз поднесох извинението си ...редно и ти да се извиниш на "овчарите " и на "шушумигите"....
-
palimsest - Активен потребител
palimsest написа:Имаше една приказка , от българин-шовинист ....че тук в България сме толкова умни , че ,видите ли , в село се редуваме периодично в ролята на селския идиот....
Да,извинявам се на всички,които са се обидили от мои думи,но искам дебело да подчертая,че просто се шегувам.И за това слагам емотикона да се знае.А ако не се шегувам слагам емотикона
Сега трябва ли да знете защо поисках от модераторите да напусна.Само Ясен Ковачев знае,но той няма да ви каже
Абе аз постоянно се шегувам
Адвокат Николов-най-доброто предстои
- Гост
Искам да ви кажа нещо , но само баба Марче знае ...., а тя нама да ви каже , понеже съм лигльо...и понеже започвам да казвам нещо , пък после някакви неясно мотиви , ме спират , та за това съм лигльо ...
Ако горните изречения са познати и биха могли да се се приложат за поведението на хАдвукатина Николов ,то нека сега да призова лицето Николов да си каже , каквото мисли и да престане да тормози с лични съобщения форумната общност .....
Още нещо , аз си главата посипах с пепел , а той никакви сериозни действия не показа , за да ни убеди , че наистина се разкайва , за дето нарече ред професионалисти - "шушумиги" и "овчари"...
Ако горните изречения са познати и биха могли да се се приложат за поведението на хАдвукатина Николов ,то нека сега да призова лицето Николов да си каже , каквото мисли и да престане да тормози с лични съобщения форумната общност .....
Още нещо , аз си главата посипах с пепел , а той никакви сериозни действия не показа , за да ни убеди , че наистина се разкайва , за дето нарече ред професионалисти - "шушумиги" и "овчари"...
-
Аз искам много малки и прости нещица....
За да поддържме добри взаимоотношения , дори и с теб лорд Николов ,
добра хигиена на общуване и прекъсване от корен на всякакви обобщения ,и квалификации по повод колеги , чиито опит , знания , потенциал са неизмерими , стоейки от твоята позиция (, разбирасе ти желая да ги стигнеш ,някога ...).
Държа да ви кажа , Лорд николов , че твоето поведение до сега небеше много хигиенично и ще се радвам да се промениш , като форумец ...иначе развивай се , учи и ще успееш , вярвам ,скоро...
добра хигиена на общуване и прекъсване от корен на всякакви обобщения ,и квалификации по повод колеги , чиито опит , знания , потенциал са неизмерими , стоейки от твоята позиция (, разбирасе ти желая да ги стигнеш ,някога ...).
Държа да ви кажа , Лорд николов , че твоето поведение до сега небеше много хигиенично и ще се радвам да се промениш , като форумец ...иначе развивай се , учи и ще успееш , вярвам ,скоро...
-
palimsest написа:Аз искам много малки и прости нещица....
Не виждам препоръките Ви.Кажете ги и да продължаваме напред.
Кажете-това,това и това.
Ако искаш,може и да не пиша,каквото кажеш,давай,чакам
- Гост
advokat_nikolov написа:palimsest написа:Аз искам много малки и прости нещица....
Не виждам препоръките Ви.Кажете ги и да продължаваме напред.
Кажете-това,това и това.
Ако искаш,може и да не пиша,каквото кажеш,давай,чакам
Извинявай , ти наистина ли учиш право или това е една фикция .. има някаква бариера, нещо като хигиенен минимум от умения , за да учиш право и да се наричаме колеги , а именно да успяваш във сложен текст да намериш "сюжетната линия " и да разумееш смисъла на едно сложно изречение, просто вече ме шокираш , като съждения , прочети на срички и опитай да разбереш ...
-
- Гост
advokat_nikolov написа:Тук разбрах от колеги,че се мъчете да ме затриете.
Е,щом такава е волята ви,ок,така да бъде!Какти сам казваш:"щом не иска да пише да не пише" Е,вече,се отрватих,и то много.Спечели,махам се,знам че само администратора може да ме заличи,и ще ме заличи.
Или и Вие ще ме заплашвате с побой, и т.н.
Сбогом,юристе,името Ви е страх да си кажете,а пък раздавате съвети.
Адвокат Георги Гатев е номер 1
Аз пак нещо се шокирах , колега николов , аз незнам кой , какво Ви е казал , но несъм имал и нямам никакви желания да Ви затрия...от къде идват тези превратни съждения ...., ако има и други болни мозъци като Вашия , нека се намесят и да разтълкуват какво сте искали да кажете , ако не Сте разбрал , Ви подадох ръка с пожелание , вижте сам :
, ако нещо от написаното не Сте разбрал , пишете и ще го разтълкувам.palimsest написа:Аз искам много малки и прости нещица....
Къв побой , кви 5 лева....моля пояснете!
-
От: advokat_nikolov
До: palimsest
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:04 pm
Заглавие: йк Отговорете с цитат на съобщението
Вие май не разбирате.
Знаете ли какво е "лично съобщение".
Ако съм искал щях да го изкарам публично.
Имам желание да науча името Ви.
Не може да ми говорите такива неща и да не знам кой ги казва.Ами че може да пише терорист?
Е , ся , че съм терорист ,то си личи .... казвам се Осама Бил Гладен , и съм турористин № 1 на цялото форумно човечество ....
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:04 pm
Заглавие: йк Отговорете с цитат на съобщението
Вие май не разбирате.
Знаете ли какво е "лично съобщение".
Ако съм искал щях да го изкарам публично.
Имам желание да науча името Ви.
Не може да ми говорите такива неща и да не знам кой ги казва.Ами че може да пише терорист?
Е , ся , че съм терорист ,то си личи .... казвам се Осама Бил Гладен , и съм турористин № 1 на цялото форумно човечество ....
-
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:08 pm
Заглавие: Re: йк Отговорете с цитат на съобщението
palimsest написа:
Осама Бенд Хладен , приятно ми е !
Ето,страх те е Very Happy
Поне кажи каква ти е професията.Това ме интересува само.
Няма да Ви издам,аз не съм путьо.
palimsest:
нещо говорих за хигиена на общуването ....глас в пустиня
Сега сериозно , казвам се Петър от четвърти километър ,
работя в местното психиатрично отделение , тих скромен ...талантлив , направо велик(,за да има прогресивна градация ) ....иначе казват , че имам овче образование , свинско възпитание , магарешки инат и мечешки сурат...красив съм на глед, като гнила тиква на плет.
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:08 pm
Заглавие: Re: йк Отговорете с цитат на съобщението
palimsest написа:
Осама Бенд Хладен , приятно ми е !
Ето,страх те е Very Happy
Поне кажи каква ти е професията.Това ме интересува само.
Няма да Ви издам,аз не съм путьо.
palimsest:
нещо говорих за хигиена на общуването ....глас в пустиня
Сега сериозно , казвам се Петър от четвърти километър ,
работя в местното психиатрично отделение , тих скромен ...талантлив , направо велик(,за да има прогресивна градация ) ....иначе казват , че имам овче образование , свинско възпитание , магарешки инат и мечешки сурат...красив съм на глед, като гнила тиква на плет.
Последна промяна palimsest на 23 Юли 2008, 16:32, променена общо 1 път
-
advokat_nikolov написа:Ти откачили,човече.
Етоооо пускай във форума fko eoif 9050423v m,ferpow[=-=-0r=430
kfpps[a
Пускайй,да го ева.
Приличаш ми да дознател,като те гледам,тва МВР е като казарма.Да не те жигосват там.
Цял живот съм командван,я да взема да си го изкарам на второкурсник,че другите ще ме смачкат.
Пускаййй фиууу ,като делтапланер фииуууууу,бръъмммм
Какво говориш , аз не съм "закачал " , че да откача...
Да , вярно ,дознателите имат доста свободно време , но такива епитети за тях ,немие приятно да чувам ...колега Николов говорим за хигиена на общуване .... ти в кой век живееш , жигосването се е практикувало преди доста векове , сега просто се ш*ба
-
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:33 pm
Заглавие: х Отговорете с цитат на съобщението
Я не ми приписвайте че съм казал нещо за дознателите.
Аз казах,че може да сте дознател,НО НИЩО НЕ СЪМ КАЗАЛ ЗА ДОЗНАТЕЛИТЕ.
А ОТНОСНО МВР,СИ Е МОЕ МНЕНИЕ,ТО НЕ Е ПРОМЕНЯНО(МВР) ОТ 1949 Г.
Внимавай какво ми приписваш,господин Х(ами да Х,защото не ви знам името)
За каква хигиена говориш.
Все едно да си взема куче и да не знам с какво да го храня.
Когато се представиш-ще има хигиена.
Аз така си говорих с бот.Абе по едно време аз "го" питам еди какво си "той" ми вика пиеш ли лимонада Very Happy
Е,беше отдавна,да го ева.
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:35 pm
Заглавие: хихихих
Значи ме оценяваш с шпаги.Оооо това е чудесно
Е,кажи си поне оценката.
Я кажи какво мислиш за мен,да го ева.Интересно ми е каква шпага ще измайстоирш,да го ева
Аз продължавам да си мисля , че лицето Лорд Николов не разбира какво му пиша , моля трето лице (някой колега ) да се намеси и да си каже мнението , наистина ли аз пиша нещо-неразбираемо , или просто Лорда невижда по-далеч от носа си .Ще съм благодарен на всеки с мнение относно логиката на моите изказвания ....
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:33 pm
Заглавие: х Отговорете с цитат на съобщението
Я не ми приписвайте че съм казал нещо за дознателите.
Аз казах,че може да сте дознател,НО НИЩО НЕ СЪМ КАЗАЛ ЗА ДОЗНАТЕЛИТЕ.
А ОТНОСНО МВР,СИ Е МОЕ МНЕНИЕ,ТО НЕ Е ПРОМЕНЯНО(МВР) ОТ 1949 Г.
Внимавай какво ми приписваш,господин Х(ами да Х,защото не ви знам името)
За каква хигиена говориш.
Все едно да си взема куче и да не знам с какво да го храня.
Когато се представиш-ще има хигиена.
Аз така си говорих с бот.Абе по едно време аз "го" питам еди какво си "той" ми вика пиеш ли лимонада Very Happy
Е,беше отдавна,да го ева.
Пуснато на: 23 Юли 2008 02:35 pm
Заглавие: хихихих
Значи ме оценяваш с шпаги.Оооо това е чудесно
Е,кажи си поне оценката.
Я кажи какво мислиш за мен,да го ева.Интересно ми е каква шпага ще измайстоирш,да го ева
Аз продължавам да си мисля , че лицето Лорд Николов не разбира какво му пиша , моля трето лице (някой колега ) да се намеси и да си каже мнението , наистина ли аз пиша нещо-неразбираемо , или просто Лорда невижда по-далеч от носа си .Ще съм благодарен на всеки с мнение относно логиката на моите изказвания ....
-
palimsest написа:Аз продължавам да си мисля , че лицето Лорд Николов не разбира какво му пиша , моля трето лице (някой колега ) да се намеси и да си каже мнението , наистина ли аз пиша нещо-неразбираемо , или просто Лорда невижда по-далеч от носа си .Ще съм благодарен на всеки с мнение относно логиката на моите изказвания ....
Логиката на Вашите изказвания, palimsest, поне на мен ми е ясна. Не Ви прави чест обаче, че изнасяте съдържанието на личните си съобщения във форума. Прощавайте, но те по тази причина са "лични", отнасят се до лицето palimsest, а не до всички нас.
Сега за Николов - колега, не ми е приятно /и не само на мен!/ да чета, че парите са основното, да чета съветите Ви относно това, кой и как следва да определя проценти, хонорари и прочие. Що се отнася до ранглистата на юристите, приемам я като шега. Много неща не са ми приятни в постингите Ви, но не Ви осъждам и вярвам, че с времето ще претърпите метаморфоза, защото обичате правото, макар, по мое мнение, все още да познавате една съвсем малка частица от него. Независимо от горенаписаното обаче, не прави чест да обиждате останалите участници във форума, после да триете мнения и т.н. Това, вярвам, се опитваше да каже и palimsest. Но ако трябва да съм честна, не прави чест и на останалите участници, че непрекъснато спрягат името Ви /тук, простете ми, но вината в някаква степен е и Ваша!/.
С цялото това писание се опитвам да подскажа, че не е нужно да напускате форума, колега Николов, нито Вие, нито който и да било от участниците. Но все пак, нека спазваме някакъв добър тон.
Желая ви лек ден, колеги и се надявам да прекратите тази неползотворна дискусия. Правото е необятно от към теми, възползвайте се!
-
ianeva - Потребител
Приемам конструктивната критика , но смятам , че лични съобщения -дали да имам или не , решавам сам . Смятам , че ако искам да имам задушевен разговор със съфорумец , това е начинът -лични съобщения...Ако , обаче ,преценя , че интимен и задушевен разговор с конкретен субек -не ми е приятен , тогава , аз съм субектът , който трябва да реши -дали да е лично или публично едно съобщение...Поради тая причина , реших да ги обнародвам ,това е рестриктивна мярка в знак на протест срещу личните съобщения на Лорд Николов...
Благодаря за мненията
Благодаря за мненията
-
DrazniteL написа:Palim4o ли си, какъв си не знам, но едно е ясно да пускаш лични съобщения, без значение кой ти ги е писъл до тебе, във форума си е курвенско поведение. Дали можеш да паднеш и по-ниско? Не ми отговаряй.
Аз мисля , че паднах по-ниско от това , като Ви отговорих (, бих казал , като Ви прочетох ). Немога да рабера къв Ви е проблема . Поведението ми може да бъде определано в различни нюанси , но немисля , че е ваша работа дали съм публикувал или не , личните ми съобщения , още повече са прати лично до мен ....и само аз притежавам изключителната компетенция да преценя , дали да ги трия или чета или обнародвам....Още повече , че лището което ми ги писа , бе предупредено , че каквото и да напише ще бъде публикувано/обнародвано , т.е. това е часто от мерки взети от мен, за да огранича контактуването с дадена персона...Невиждам нужда да се допитвам до Вас , относно оценъчни явления като коректност , или форумно поведение ....ако твърдите обратното , то значи вие си вменявате някакви свърх способности идентифицируеми със някакви имагинерни идеи на свръх човека с уникалната личност и възпитание ...., а немисля , че е така .
-
Има едно словосъчетание , което казва много и същевременно нищо ...no comment/без коментар ...словото -живо средство за комуникация , дори и в предписмени времена , пуснато на свобода, палаво, непослушно и игриво, се закача със своя автор, обикаля около него, подскача ту на единия, ту на другия крак и като че ли между другото изтърве някоя мъдрост, над която духовното човечество се е трудило милиарди години. Думите бързат една през друга, блъскат се за по-почетно място в душата на своя стопанин , но какво се случва , когато казваш без коментар ...доброволно се отказваш от правото си да кажеш нещо , и оставяш всеки да си вади интерпретации , според както прецени ,нещо което и без многозначителното „без комантар“ всеки ще консумира ...но каква е целта на палавото словосъчетание ...да кажеш нещо , без нищо да казваш , само да отбележиш „Аз“-ът си , че си тук и ....аз нямам нищо против , да се прави на интересен , щом подобна слава е достойна за личността на дразнещия се субект.
-
|
|