- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
какви са правата на модераторите
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
какви са правата на модераторите
Преди няколко дни пуснах тема в форума,получих и два отговора единият от антивирус.Беше ми посочил други подобни теми .Не успях да прочета всичките веднага и ги потърсих на следващия ден.За голяма моя изненада мнението му беше изтрито, всъщност въобще липсваше.Зададох въпрос на модераторите кой и защо го е изтрил, а днес се оказва, че и това мое мнение липсва.
Колеги модератори мисля че се самозабравяте!Това уж е форум за юристи, а се трият полезни мнения на колеги!
Колеги модератори мисля че се самозабравяте!Това уж е форум за юристи, а се трият полезни мнения на колеги!
- pepelanka
- Младши потребител
"Моля забележете, че phpBB Group няма абсолютно никакъв контрол и в никакъв случай не би могла да бъде държана отговорна за това кой, къде или как използва форум системата. Абсолютно безсмислено е да се свързвате с phpBB Group във връзка с всякакви легални и правни проблеми, които не се директно свързани със сайта phpbb.com или със самия софтуер. Ако все пак се свържете с phpBB Group във връзка с проблеми, породени от употребата на този софтуер от трета страна, няма да получите никакъв отговор."
Ха, сега ...
Ха, сега ...
- Sarra
- Потребител
Sarra написа:"Моля забележете, че phpBB Group няма абсолютно никакъв контрол и в никакъв случай не би могла да бъде държана отговорна за това кой, къде или как използва форум системата. Абсолютно безсмислено е да се свързвате с phpBB Group във връзка с всякакви легални и правни проблеми, които не се директно свързани със сайта phpbb.com или със самия софтуер. Ако все пак се свържете с phpBB Group във връзка с проблеми, породени от употребата на този софтуер от трета страна, няма да получите никакъв отговор."
Ха, сега ...
Само не започвай да търсиш в Търговския регистър нещо за phpBB Group !!!
- d_d
- Потребител
-
satir - Активен потребител
Мои безценни мисли, споделени с форумния потребител, са изтрити!
Провиненият да се поправи немедленно!
Провиненият да се поправи немедленно!
- Sarra
- Потребител
От кога и въз основа на какво се появиха "модератори"?
Къде мога да се информирам за статута и правомощията им?
- Sarra
- Потребител
Sarra написа:От кога и въз основа на какво се появиха "модератори"?
Може да получите информация от Арменския поп.Обърнете се там и за жалбите , той е единствена и последна инстанция.
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION, благодаря за насоката.
Знаете ли, че арменската апостолическа църква е една от най-старите християнски църкви?
Знаете ли, че арменската апостолическа църква е една от най-старите християнски църкви?
- Sarra
- Потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
ААаа , тъй ли , а пък ние ядем краставиците само ако са жълти , добре узрели , а пък повечето търговци ги продават все зелени , спекулантини!
- REVOLUTION
- Активен потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: какви са правата на модераторите
poli_g написа:pepelanka написа:Преди няколко дни пуснах тема в форума,получих и два отговора единият от антивирус.Беше ми посочил други подобни теми .Не успях да прочета всичките веднага и ги потърсих на следващия ден.За голяма моя изненада мнението му беше изтрито, всъщност въобще липсваше.Зададох въпрос на модераторите кой и защо го е изтрил, а днес се оказва, че и това мое мнение липсва.
Колега, считам да е редно да оповестите в кой от разделите на форума е била темата Ви?
Съгласете се с мен- има 17 колеги - модератори/ ако съм един работодател- само съкращения:lol: щата е раздут!/ , отделно имаме си и щатен модератор за всичките 16 раздела- та заради това, моля уточнете-къде? Да не забравяме и администратора....
Що се касае до затриването на мнения- в качеството ми на парашутист-модератор да ви споделя- често ми изчезват мнения/ дори в раздел семейни?!?!/, и цяла анкета беше заличена... а ми беше важна!
темата е във взаимопомощ - има ли такова решение
- pepelanka
- Младши потребител
pepelanka написа:Преди няколко дни пуснах тема в форума,получих и два отговора единият от антивирус.Беше ми посочил други подобни теми .Не успях да прочета всичките веднага и ги потърсих на следващия ден.За голяма моя изненада мнението му беше изтрито, всъщност въобще липсваше.Зададох въпрос на модераторите кой и защо го е изтрил, а днес се оказва, че и това мое мнение липсва.
Точно ти да кажеш ,че това е форум за юристи.Предвид факта ,че си приятелче на лютия и антивирус и вс. му др. никове и предвид на това ,че тая тема е пусната ,защото му трият спамавете ,а на теб явно това не ти изнася. Отговора на антивирус е изтрит ,защото е спам , ако толкова ти е било домъчняло същият ден можеше да го потърсив и в други раздели или сам да си включиш търсачката и да намерииш това ,което си търсил.И пак за голяма твоя изненада тая сутрин лютия само в тая тема не е спамил.
- donna
- Старши потребител
pepelanke, пробвайте чрез кеша на Гугъл - там се пази всичко изтрито.
А ако Ви трябва skype на Лютия - мисля, че беше lyutiyat
А ако Ви трябва skype на Лютия - мисля, че беше lyutiyat
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
donna написа:pepelanka написа:Преди няколко дни пуснах тема в форума,получих и два отговора единият от антивирус.Беше ми посочил други подобни теми .Не успях да прочета всичките веднага и ги потърсих на следващия ден.За голяма моя изненада мнението му беше изтрито, всъщност въобще липсваше.Зададох въпрос на модераторите кой и защо го е изтрил, а днес се оказва, че и това мое мнение липсва.
Точно ти да кажеш ,че това е форум за юристи.Предвид факта ,че си приятелче на лютия и антивирус и вс. му др. никове и предвид на това ,че тая тема е пусната ,защото му трият спамавете ,а на теб явно това не ти изнася. Отговора на антивирус е изтрит ,защото е спам , ако толкова ти е било домъчняло същият ден можеше да го потърсив и в други раздели или сам да си включиш търсачката и да намерииш това ,което си търсил.И пак за голяма твоя изненада тая сутрин лютия само в тая тема не е спамил.
Вероятно и моето мнение което също липсва е спам?Дона напоследък май си в криза някаква и перманентно обиждаш всички.Дали да не направим анкета "да има или да няма БАН?
- pepelanka
- Младши потребител
pepelanka написа:Дали да не направим анкета "да има или да няма БАН?
Мисля, че БАН (Българската академия на науките) трябва да я има, но трябва да се реорганизира - по-високо заплащане и финансиране на проекти от страна на държавата
Адвокат: (INFJ)
- kalahan2008
- Активен потребител
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|