- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТЪРСИ СЕ ВУЙЧО ВЛАДИКА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ТЪРСИ СЕ ВУЙЧО ВЛАДИКА
моля всички кандидати да публикуват в темата предложенията си
- donna
- Старши потребител
И аз си търся! С Дона ще се разберем, надявам се. /Щото ако си търсех леля- нотариус, например, надали щяхме да се разберем с Калинка/.
- razli4na
- Активен потребител
razli4na написа:И аз си търся! С Дона ще се разберем, надявам се. /Щото ако си търсех леля- нотариус, например, надали щяхме да се разберем с Калинка/.
Това ми било 3000 мнение като регистриран участник. Няма проблеми по горното ти искане ще се разбереме
- donna
- Старши потребител
донна ,здравей ,защо се загуби ?Липсваше ми !Не ти се обяснявам в любов -аз съм жена ,но много харесвам твоите писания Честито успех на изпита за администратор!Мисля ,че не греша!
- sani56
- Младши потребител
poli_g написа:Донна, като на приятелка- какъв ти трябва?
А, че като се замисля май по- важното е за какво?
е къв ...къв въпрос сига...ами различна е уточнила
- donna
- Старши потребител
poli_g написа:От написаното само установявам, че не търсите нотари- но какво ли всъщност ви трябва... недоумявам.
Я-я-я да споделите...
Е сига ще споделяме ,ами аз точно го казах ВЛАДИКА
АКО ИМА ЛИЦА С ТИЯ ДАННИ ДА СЕ ОБАДЯТ ТУКА
ВЪПРОС:По вашия край да се намират Владици?
- donna
- Старши потребител
poli_g написа::roll: Кой от двата, че нали ти е известна сагата ми...
Запад - изток... хм, ще се намери нещо, само да не си много придирчива!
п.п. Добре, че сме в общи- инак щеше да е налично вече заличаване на постингите ни.
Няма значение дали е запад или е изток важното да е ВЛАДИКА
- donna
- Старши потребител
донна ,аз съм твоята леля владика ,но трябваше да ме намериш преди пародията ,наречена конкурс за нотариуси .Не разбра ли ,че само срещу съответна сума можеше да си купиш казусите?
- sani56
- Младши потребител
мисля че е ясно за какво , като го намериш чупи малко че имам спешна нуждаpoli_g написа:Донна, като на приятелка- какъв ти трябва?
Последна промяна satir на 25 Юли 2008, 11:18, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Тази тема ме подсети колеги, за един много стар вече виц, още от времето на преустройството.
На еди кой си пленум на ЦК на БКП, нашият любим пръв държавен и партиен ръководител обяснява преустройството: " Какво е другари преустройството? Досега, как беше? Който има вуйчо владика , ще стане поп. Сега другари , след преустройството този почин е отменен , сега, който няма вуйчо владика, няма да става поп."
На еди кой си пленум на ЦК на БКП, нашият любим пръв държавен и партиен ръководител обяснява преустройството: " Какво е другари преустройството? Досега, как беше? Който има вуйчо владика , ще стане поп. Сега другари , след преустройството този почин е отменен , сега, който няма вуйчо владика, няма да става поп."
- sunrise
- Активен потребител
Ок разбираме се така ,първия по време първи по право ,значи аз съм първа на опашката за вуйчо владика вс. други по ред на постовете си във форума
- donna
- Старши потребител
как така не сте имали успех какво говоришcruel_la написа:satir написа:мисля че е ясно за какво , като го намериш чупи малко че имам спешна нуждаpoli_g написа:Донна, като на приятелка- какъв ти трябва?
Затова с Вили нямахме успех...
толкова малка а вече лъжеш
donna написа::lol: Ок разбираме се така ,първия по време първи по право ,значи аз съм първа на опашката за вуйчо владика вс. други по ред на постовете си във форума
втори съм нали?
-
не говоря за втори и тнт по пост, а по заявена претенция/желание
-
satir написа:не говоря за втори и тнт по пост, а по заявена претенция/желание
Не става броилката е по постове.
- donna
- Старши потребител