- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Престъпление ли е...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Престъпление ли е...
УКРИВАНЕТО НА ДОХОДИ-най-модното занимание на тарикатите .
Бих искал на това предизвикателство да отговорят и м н о г о с л о в ц и т е ,нарекли себе си а д в о к а т и ,особено най-активните във форума.Интересно ще бъде да се разбере има ли от тези "служещи " на правосъдието укривали и продължаващи да укриват доходите се хладнокръвно и нагло и дали смятот това за неправомерно деяние...
Бих искал на това предизвикателство да отговорят и м н о г о с л о в ц и т е ,нарекли себе си а д в о к а т и ,особено най-активните във форума.Интересно ще бъде да се разбере има ли от тези "служещи " на правосъдието укривали и продължаващи да укриват доходите се хладнокръвно и нагло и дали смятот това за неправомерно деяние...
Последна промяна Nekonventsialen на 03 Авг 2008, 09:27, променена общо 2 пъти
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Ти за Наказателен кодекс чувал ли си? Ако си чувал - вземи го прочети и си отговори сам на въпроса. Прекалено елементарен е, за да ни занимаваш с дребните си житейски проблеми.
Успех!
Успех!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
до засегнатите
Моля,разберете,че агресивноста не е помогнала на никого,дори и на анонимните й носители.
Поставих тази тема след като продължително време четях надутите текстове и "осъсловяването " на групи ,които дискриминираха и гледаха отвисоко на всички останали.Групи за които само в ДАНС май не знаят,че перманентно вършат умишлени престъпления по Глава седма от НК и групи
лица с юридически практики,които по този и други начини според мен рушат Държавноста.
Поставих тази тема след като продължително време четях надутите текстове и "осъсловяването " на групи ,които дискриминираха и гледаха отвисоко на всички останали.Групи за които само в ДАНС май не знаят,че перманентно вършат умишлени престъпления по Глава седма от НК и групи
лица с юридически практики,които по този и други начини според мен рушат Държавноста.
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: до засегнатите
Nekonventsialen написа: ...................
"Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен." Kurt Vonnegut, Junior
- proxycap
- Нов потребител
изпускаш се нервите
Много "че -та" ,и нерви хабиш залудо.Ще ти трябват и двете неминуемо.
Въпроса не се състои в това какво е казал някой ,а ти по темата...
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: изпускаш се нервите
Ако данъчната среда в БГ беше нормална, Атомните физици нямаше да получават по 270лв.Nekonventsialen написа:Много "че -та" ,и нерви хабиш залудо.Ще ти трябват и двете неминуемо.
Има една "Крива на Лафер", тя онагледява зависимоста от размера на данъчната ставка и склонноста на населението и бизнеса да плашат данъци
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Да
Данъчната ставка и законите са Т А К И В А ...въпроса е вършим ли и ние
престъпления с тежи за обшеството и държавата последствия
престъпления с тежи за обшеството и държавата последствия
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
-
Не е нормално атомните физици да вземат толкова малко, но все пак мога ли да узная какво толкова атомно са направили в БГ атомните физици. За просперитета на нацията и за стандарта на народа.satir написа:Ако данъчната среда в БГ беше нормална, Атомните физици нямаше да получават по 270лв.Nekonventsialen написа:Много "че -та" ,и нерви хабиш залудо.Ще ти трябват и двете неминуемо.
Има една "Крива на Лафер", тя онагледява зависимоста от размера на данъчната ставка и склонноста на населението и бизнеса да плашат данъци
- riyva_evro
- Потребител
а знаеш ли изобщо с какво се занимават атомните физици и какво очакваш точно и конкретно да направят за твоето благоденствие? изумително.... и не, моля, не ми казвай, че си юрист...
- monamoneva
- Младши потребител
Атомните физици се занимават с ... физиката на атома
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
? икономист и знам много добре какво говоря, но няма да влизам в подробности. Ако ти не знаеш сори.monamoneva написа:а знаеш ли изобщо с какво се занимават атомните физици и какво очакваш точно и конкретно да направят за твоето благоденствие? изумително.... и не, моля, не ми казвай, че си юрист...
п.с. чудно защо в EU тия "нинамкаквиси" взимат яки цифри
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
Аз съм юрист, който е защитавал понякога хора, които понякога са извършили престъпления.monamoneva написа:а знаеш ли изобщо с какво се занимават атомните физици и какво очакваш точно и конкретно да направят за твоето благоденствие? изумително.... и не, моля, не ми казвай, че си юрист...
- riyva_evro
- Потребител
Нали...
Повечето от вас съзнателно са избрали да станат юристи сигурно има и случайни минувачи,аз не поставям темата за укриване на доходи от атомни физици,тютюнопроизводители или плочкаджии,аз не желая да има в България служещи на правосъдието,които вършат такива елементарни умишлени престъпления-ВДЯВАТЕ ЛИ...Всички вкупом гракнахте срещуми бранейки една територия генерираща престъпност.Как ако не с водачеството на интелигенцията би се подобрил живота у Нас.Жалките левчета,които влизат в джобовете ви а не за просвета,сигурност,здравеопазване и т.н. не ви ли парят?
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: Престъпление ли е...
Nekonventsialen написа:УКРИВАНЕТО НА ДОХОДИ-най-модното занимание на тарикатите .
Бих искал на това предизвикателство да отговорят и м н о с л о в ц и т е ,нарекли себе си а д в о к а т и ,особено най-активните във форума.Интересно ще бъде да се разбере има ли от тези "служещи " на правосъдието укривали и продължаващи да укриват доходите се хладнокръвно и нагло и дали смятот това за неправомерно деяние...
Е, не съм от най-активните във форума, но пък Вашата "активност", очевидно недобронамерена, насочена към цяло професионално съсловие и на моменти обективирана с изрази, които будят съмнение относно характера и степента на домашното Ви възпитание, ме кара да се чудя, няма ли някой форум за хронично недоволни, комплексирани и недиагностицирани хора?
-
lexy21 - Активен потребител
Re: Престъпление ли е...
lexy21 написа:Nekonventsialen написа:УКРИВАНЕТО НА ДОХОДИ-най-модното занимание на тарикатите .
Бих искал на това предизвикателство да отговорят и м н о с л о в ц и т е ,нарекли себе си а д в о к а т и ,особено най-активните във форума.Интересно ще бъде да се разбере има ли от тези "служещи " на правосъдието укривали и продължаващи да укриват доходите се хладнокръвно и нагло и дали смятот това за неправомерно деяние...
Е, не съм от най-активните във форума, но пък Вашата "активност", очевидно недобронамерена, насочена към цяло професионално съсловие и на моменти обективирана с изрази, които будят съмнение относно характера и степента на домашното Ви възпитание, ме кара да се чудя, няма ли някой форум за хронично недоволни, комплексирани и недиагностицирани хора?
Трейлър --- ИМА ЛИ [b]ПИЛОТ В САМОЛЕТА [/b]
http://www.vbox7.com/play:5beeb694
ОТКЪС ОТ ФИЛМА ...
http://www.vbox7.com/play:2e035560
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Nekonventsialen, укриването на данъците не е най-болното нещо. На мен на дело ми се случи адвокатка да говори врели не кипели, на които съм почти сигурна, че и тя сама не вярва за да защити клиента си по наказателно дело. С това тя се прехранва и подобрява финансовото си състояние. За щастие съдиите не й повярваха, но тя дори не се посвини малко от това как изглежда от страни. Не всички адвокати обаче са такива. Само една съм виждала да ЛЪЖЕ в съдебната зала, а познавам и други, които изкарват прехраната си със защитаване на правото. Всеки сам си избира пътя, но не очаквай от тези които лъжат да коментират темата ти, а на другите може би им е неудобно. Аз намирам темата ти за полезна. Лично аз никога дори не съм се опитвала да си укривам данъците, не защото съм доволна от управлението ни, но това е начина все пак да движим държавността си и дано някой ден да се намерят кадърни управляващи.
Успех и всичко най-добро!
Успех и всичко най-добро!
- pavlina
- Младши потребител
Управниците
Проблемите ни от уп р а в н и ц и т е са друга тема.Самите управници също-нека някой от тези многознайковци,назобили се с фрази да ги постави .За данъчната ставка също.
Аз знам,че ако интелигенцията на един народ генерира престъпност и открито руши институциите и марсианците не биха помогнали с нищо за подобряване на живота на този народ.
Бедата е,че лица причисляващи се към ителигенцията не отчитат,че нарушавайки закони и етични правила рушат държавноста и нямат права да играят танца на недоволните.Става въпрос за заболяване на авангарда на нацията,а не за някакво си мое заболяване ДРАГИ ми...тарикатчета и тарикатки от района на сухоземните и т.н.
Аз знам,че ако интелигенцията на един народ генерира престъпност и открито руши институциите и марсианците не биха помогнали с нищо за подобряване на живота на този народ.
Бедата е,че лица причисляващи се към ителигенцията не отчитат,че нарушавайки закони и етични правила рушат държавноста и нямат права да играят танца на недоволните.Става въпрос за заболяване на авангарда на нацията,а не за някакво си мое заболяване ДРАГИ ми...тарикатчета и тарикатки от района на сухоземните и т.н.
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|