е отмести се от огледалото де!!!kalahan2008 написа:cruel_la написа::lol: Важното е какъв се чувстваш.
влюбен
- Дата и час: 03 Фев 2025, 16:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съвет относно обучението и подготовката
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
vili_spasova написа::oops:
Колега, Много мъ йе срам НО
Относно "ма*аф-а" от вчера имам поверителни сведения които искам да споделя с вас -
Според информиран източник, пожелал анонимност горепосочената дума означава доверен човек на висшестоящи в турската империя...
имайки предвид, че султана и другите му там - везири и прочие редовно злоупотребявали с храна /преяждали/ и то предимно с агнешко месо , което според анонимния източник- водело до ленив стомах /запек/, ролята на горепосочения ма*ф е била сутрин да опъъъне хубавичко султана, с цел да го търве от риска - рак на дебелото черво, запека и вс. останали там неща...
Уф, казах го- сега ми олекна
В голяма заблуда сте колежке, "манаф" е турска дума и означава продавач на плодове , в България, незнайно защо е придобила такова значение, което важи и за други турски думи де - "миндил" - носна кърпа, "бардак" - стъклена чаша, имаше и други, но не ги помня.Това, за което Вие говорите е най - важната длъжност в Османската империя - Ибрикчия, а май и не само в нея .Вашият източник Ви е заблудил, прилагам доказателство по-горе.
P.S. Егати правния форум, егати!
Veritas odium parit
- Barona
- Младши потребител
-
palimsest - Активен потребител
..................
В голяма заблуда сте колежке, "манаф" е турска дума и означава продавач на плодове , в България, незнайно защо е придобила такова значение, което важи и за други турски думи де - "миндил" - носна кърпа, "бардак" - стъклена чаша, имаше и други, но не ги помня.Това, за което Вие говорите е най - важната длъжност в Османската империя - Ибрикчия, а май и не само в нея .Вашият източник Ви е заблудил, прилагам доказателство по-горе.
P.S. Егати правния форум, егати! [/quote]
Колега Barona,
Много благодаря за точната и навременна информация - цял ден живях в щастлива заблуда че съм рядко ощастливена да знам ИСТИНСКОТО значение на онази дума - ****
А на източникът /който съзнателно или пък не?съзнателно ме е въвел в заблуждение/ ще му бъде наложено съответното наказание - и то няма да е административно, а азиатско - както се полага за случая - не ме питайте само какво е - не е за хора със слаби нерви...
P.S. Егати правния форум, егати! [/quote]
Колега Barona,
Много благодаря за точната и навременна информация - цял ден живях в щастлива заблуда че съм рядко ощастливена да знам ИСТИНСКОТО значение на онази дума - ****
А на източникът /който съзнателно или пък не?съзнателно ме е въвел в заблуждение/ ще му бъде наложено съответното наказание - и то няма да е административно, а азиатско - както се полага за случая - не ме питайте само какво е - не е за хора със слаби нерви...
Последна промяна vili_spasova на 28 Юли 2008, 09:40, променена общо 1 път
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
И на тоя писмен рай , време е да сложим край...доста информация се събра....дори дисертация може да се напише...благодаря за обстойната информация , всички знаещи и незнаещи , направихте добър форум...вярвам е било полезно (за мен да, научих доста нещо за изконно турската дума.....), пък и беше поле за изява на словестни опции и разведри обстановката, аз казах ли ви , че като нямаме форумен идиот ...е скучно ...!
хАдвукате , къде си ?!!?
Приятни мигове в петъчната вечер !
хАдвукате , къде си ?!!?
Приятни мигове в петъчната вечер !
Последна промяна palimsest на 25 Юли 2008, 22:19, променена общо 1 път
-
advokat__nikolov написа:Тук съм! Не искат да си ми върнат ника! Да ми го върнат,щото да не идвам до София
Кво прайш,palimsest.
Сега не можах да разбера Бог ли си,или не
Ще се кланяме ли,или не
Селям алейкум хайдукат Николуф.
Очакваме включване в най-скоро време.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
poli_g написа:
Деки, не го поощрявай- не е нужно много.
Нека да е надъхан. Момчето има хъс.
В момента се чудя дали пържените тиквички с кисело мляко и чесън, поляти с един Хайникен са от "Позволеното за консумиране от адвокати меню на Адвокат Николов"?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
advokat__nikolov написа:Тук съм!
Кво прайш,palimsest.
Ще се кланяме ли,или не
Здрасти Николов ,
като съм на две големи мартинита и една "магистралка" съм по-голям от Бог !
В останалото време съм обикновена , твъде недостойна за Вашето величие , персона...
Когато се кланяш , спри , огледай се , да няма някой отзад :, че тук една дума броди..., като призрак !
-
poli_g написа:palimsest написа:advokat__nikolov написа:Тук съм!
Кво прайш,palimsest.
Ще се кланяме ли,или не
Здрасти Николов ,
В останалото време съм обикновена , твъде недостойна за Вашето величие , персона...
Когато се кланяш , спри , огледай се , да няма някой отзад :, че тук една дума броди..., като призрак !
коя?
Оппппааа ....Сълзице, не дърпай лъва за ....опашката ...ще стане мътна и кървава...
-
kalahan2008 написа:cruel_la написа::lol: Важното е какъв се чувстваш.
влюбен
За колегата kalahan2008 (и за всички влюбени !!) нещо от сърце и ум !
Какво , какво бе любовта ?
Тя бе потоци топли сълзи ,
с пробита лодка по средата ,
душата ми бе там лодкаря ,
въздишката - повей за път.
Какво , какно бе любовта ?
Тя бе гора от тежки грижи
и в дебри неизбродни
ечеше страшен вой на вълци,
от прилеп писък във ноща.
Тя бе наивното детенце,
което гони пеперуда
и тича ,тича чак додето
пропадне в ямата без дъх .
Покров бе над надежди мъртви,
тъкан от скръб и мъка тъмна,
или каруцата червена ,
пътуваща към моя гроб.
Тя бе гнездо в бодлива трънка ,
в което като птица пеех
и щом го буря отнесеше -
на друго място го плетях .
-
palimsest написа:advokat__nikolov написа:Тук съм!
Кво прайш,palimsest.
Ще се кланяме ли,или не
Здрасти Николов ,
Охоо,магистралки,викаш значи
Ама за "бело" ли говориш,или за нещо друго
Ами пиченца?Виждал ли си ги какви чудеса правят за една магистралка
Да,прав си,че моята вип персона е бежоствена и затова ще се обръщаш към мен с "Ваше превъзходителство...Николов,Адвокат Николов"
Палимсест,уреди ми един стаж при Боговете,а аз ще почерпя с пиченца,магистралки,автограф от Адв.Николов.Имаше търг в "Кристис" за моя автограф,бе продаден за точно 100 000 евра.
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:palimsest написа:advokat__nikolov написа:Тук съм!
Кво прайш,palimsest.
Ще се кланяме ли,или не
Здрасти Николов ,
Охоо,магистралки,викаш значи
Ама за "бело" ли говориш,или за нещо друго
Ами пиченца?Виждал ли си ги какви чудеса правят за една магистралка
Да,прав си,че моята вип персона е бежоствена и затова ще се обръщаш към мен с "Ваше превъзходителство...Николов,Адвокат Николов"
Палимсест,уреди ми един стаж при Боговете,а аз ще почерпя с пиченца,магистралки,автограф от Адв.Николов.Имаше търг в "Кристис" за моя автограф,бе продаден за точно 100 000 евра.
Важното е да има мат`рял !
Аз мисля , Лорд Николов , да Ви съдействам за един летен стаж в Клиника на края на града (4-ти километър)...леко да вкарат в ред божествената Ви същност , там между себеподобни ще намерите прозрението ... това в рамките на шегата , обещах си да не се занимавам с глупости ...до момента , в който започнете да плюете уважавани съфорумци , между другото не видях някъде извинение на "шушумигите " и "овчарите "....
-
|
|