- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Агресивноста на ОБРАЗОВАНИЯ ХИТРЕЦ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
34 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Агресивноста на ОБРАЗОВАНИЯ ХИТРЕЦ
Признавам отскоро съм "изкушен "от този форум.Идеята за него е авангардна и полезна за всички участници в него.Но...група тарикати с големи дози високомерие са решили да подменят добрата идея и я префасонират така,че форума да им създава съсловен комфорт.Моята идея и в този форум винаги е била да индикирам за тежки пробреми у самите нас като граждани и ако мога да помогна за преодоляването им ,а
не за игнорирането им или за овълчване на една Група срещу друга Група
или за рушене на и без това крехката ни държавност.
Но голяма част от юристите-търговци ТУК не са доволни от появата ми
изкушени навярно от комфорта на непровомерното живеене...Жалко!
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: Агресивноста на ОБРАЗОВАНИЯ ХИТРЕЦ
Nekonventsialen написа:Признавам отскоро съм "изкушен "от този форум.Идеята за него е авангардна и полезна за всички участници в него.Но...група тарикати с големи дози високомерие са решили да подменят добрата идея и я префасонират така,че форума да им създава съсловен комфорт.Моята идея и в този форум винаги е била да индикирам за тежки пробреми у самите нас като граждани и ако мога да помогна за преодоляването им ,а
Прощавайте, но на лекар ходихте ли скоро? За уроци по граматика и правопис няма да питам дали сте ходил, то е явно.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Ами то за интелектуалните единици , като лицето Nekonventsialen, граматическите норми ...са в процес на динамика , защо да ги спазваме , като днес една , утре втора страница откъсне ,някоя интелектуална единица , на граматиката ...току виж статанал новия ...Дени Дидро , Албер Камю....
-
palimsest - Активен потребител
Както писах в една друга тема- поредния агент-провокатор. Играе по добре режисиран сценарий. Летния сезон го предполага.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Сакън бе урсузвар
Тази ви реактивност е НЕПРОДУКТИВНА ,признак на много ЛОШ СТИЛ Е --
очаква се не просташко крещене а поне малко смирение пред реалноста
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Знаете ли може човека да е леко неграмотен......но е дълбоко прав.....малко да се слезне от облаците не е лошо.......и преди да ме обвините за незнам какъв си.......аз направо си казвам.....в университета първото,което ни казаха е,че грамотен юрист няма.... това ,че някой е граматически изряден не го прави добър юрист....с малко старание всеки третокласник ще е граматически изряден Аз не твърдя,че съм граматически изряден,но това не ми пречи да съм правоспособен юрист,медиатор и член на асоцияцията на съдебните експерти и не на последно място докторант в СУ по Конституционо право.....е вярно на свободна докторантура,ама доктурант нали се сещата какво ще се случи след една година ......ами защита.....но никога няма да кажа "Къде сте вий,къде съм аз" така че малко реализам на пречи дами и господа ЕТ Адвокати.....
- ivens
- Младши потребител
Re: Сакън бе урсузвар
Nekonventsialen написа:Тази ви реактивност е НЕПРОДУКТИВНА ,признак на много ЛОШ СТИЛ Е --
1.Непродуктивен е единствено Вашият орган на централната нервна система, който се намира в черепната кухина.
2.Признак на много лош стил е липсата на елементарна грамотност от Ваша страна, дължаща се на проявен мързел в ранна детска възраст.
3.Просташко крещене е писането само с главни букви в част от постовете Ви.
Rara avis in terris
-
И тъй... Лека - полека се създава нова форумна формация- "клуб на ощипаните госпожици".
Rara avis in terris
-
Не мога да се въздържа да не спомена и аз един пресен случай,който леко ме шокира, може би заради неочакваната реплика.При произнасянето на присъда -виновен и налагане на лично според мен леко, за извършеното престъпление наказание,подсъдимия по време на четене на присъдата се провикна - "Това е защото съм без адвокат нали, нарочно толкова ми дадохте за да дам пари на адвокат,да дойде тук да се плюнчи.Всички сте мафия и си правите услуги взаимно, играете заедно".
Вероятно изблика е продиктуван от думи на председателя на състава в началото на заседанието, с които на лицето беше указано че ако иска може да ангажира адвокат, или ако няма възможност и поиска такъв може ще му бъде назначен служебно.
Колеги никак не ви е лесно, представям си какви невъзможни искания имат.Най-смешно ми е как всички говорят за корупцията и хулят системата, но първата приказка когато отидат при адвокат е "Абе няма ли да може ....нали разбираш, кой познава този съдия?
Друга култува реплика когато стане въпрос за заплащане на хонорар е "Не се притеснявай ако спечелим ще си доволен, сега нямам пари" .
Авторите - класици много добре са обрисували българския народ със създаването на образи като Андрешко и Бай Ганьо, до този извод достигнах одавна, но вече съм убедена.
Вероятно изблика е продиктуван от думи на председателя на състава в началото на заседанието, с които на лицето беше указано че ако иска може да ангажира адвокат, или ако няма възможност и поиска такъв може ще му бъде назначен служебно.
Колеги никак не ви е лесно, представям си какви невъзможни искания имат.Най-смешно ми е как всички говорят за корупцията и хулят системата, но първата приказка когато отидат при адвокат е "Абе няма ли да може ....нали разбираш, кой познава този съдия?
Друга култува реплика когато стане въпрос за заплащане на хонорар е "Не се притеснявай ако спечелим ще си доволен, сега нямам пари" .
Авторите - класици много добре са обрисували българския народ със създаването на образи като Андрешко и Бай Ганьо, до този извод достигнах одавна, но вече съм убедена.
Последна промяна plamena26 на 27 Юли 2008, 12:16, променена общо 1 път
- plamena26
- Потребител
Засегнати сте
Моята грамотност касае само мен ...вие се почувствахте засегнати от истини,които присъстват като тези в поставените от мен теми нали ?
Извадете аргументи,че не укривате доходи,че не смятате подзащитните си за "тъпаци",че не влизате с когото ви е изгодно в колаборации с цел келепирец,че не се възприемате за по-добра част от обществото и т.н.
Извадете аргументи,че не укривате доходи,че не смятате подзащитните си за "тъпаци",че не влизате с когото ви е изгодно в колаборации с цел келепирец,че не се възприемате за по-добра част от обществото и т.н.
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
-
Re: Засегнати сте
Nekonventsialen написа:Моята грамотност касае само мен ...вие се почувствахте засегнати от истини,които присъстват като тези в поставените от мен теми нали ?
Когато човек влиза в подобни "битки" би трябвало да се обоснове. Имате всички възможни варианти да го направите.
Този който пръв вади шпагата, следва и пръв да извади доказателствата.
Извадете вие не аргументи, а факти с които да подкрепите твърденията си. Ако нямате такива дори и да сте прав ще предизвикате само присмех и обвиненията ви ще приличат на заяждане ...
Корен квадратен и общ знаменател са математически понятия под които можете да сложите цифри, но не и личности. Не всички юристи са корифеи в правото, но и не всички са маскари.
Така че се опитвате да се правите на рицар, но не сте с подходящите доспехи и оръжие.
Трудно можете да се представите за рицар, облепен с вестникарски компромати и награбил неграмотна писалка за оръжие!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
-
Да
Гледам филми,правя любов,правя секс,анализирам поведения,ситуации-живея и работя,грижа се за децата си,едното от които учи право,но правя нещата правомерно.Разбирате ли? Аз не поставям укриващите доходи и нарушаващите моралния кодекс на гилдията си на друго място освен при престъпниците.Разбирате ли и това?
Май,че не...
Май,че не...
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: Да
Nekonventsialen написа:Гледам филми,правя любов,правя секс,анализирам поведения,ситуации-живея и работя,грижа се за децата си,едното от които учи право,но правя нещата правомерно.Разбирате ли? Аз не поставям укриващите доходи и нарушаващите моралния кодекс на гилдията си на друго място освен при престъпниците.Разбирате ли и това?
Май,че не...
УЖАС! Детето Ви учи право Че нали като завърши, ще влезе в гилдията на адвокатите- престъпници или на съдиите- престъпници или на прокурорите- престъпници и ще стане също такъв престъпник Значи и Вие сте такъв, щом отглеждате и спомагате за оформянето на едно малко престъпниче
Rara avis in terris
-
Re: Да
bebitor написа:Nekonventsialen написа:Гледам филми,правя любов,правя секс,анализирам поведения,ситуации-живея и работя,грижа се за децата си,едното от които учи право,но правя нещата правомерно.Разбирате ли? Аз не поставям укриващите доходи и нарушаващите моралния кодекс на гилдията си на друго място освен при престъпниците.Разбирате ли и това?
Май,че не...
УЖАС! Детето Ви учи право Че нали като завърши, ще влезе в гилдията на адвокатите- престъпници или на съдиите- престъпници или на прокурорите- престъпници и ще стане също такъв престъпник Значи и Вие сте такъв, щом отглеждате и спомагате за оформянето на едно малко престъпниче
Не, Бебитор! Детето му ще е първият ИЗРЯДЕН юрист! Човекът работи по рекламирането на "ново поколение юристи", макар аз да не знам и 1 случай в който един юрист може да угоди на всички и да го долюбва и противниковата страна ! (било в правото, било в кривото). Но явно идва ново поколение, отгледано от стари ... еди си кво си ...
И ... все се сещам за онази хубава приказка, че нов бардак със стари "еди какво си" не се прави!
-
Едно поне е ясно. Не знам как да наричам България:
-онази държава
-тази държава
-моята държава
-родина
наистина не знам
-онази държава
-тази държава
-моята държава
-родина
наистина не знам
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
аз търпеливо ще изчакам.... щото една от добродетелите ми е търпението
-
cruel_la написа::lol: Сатир, ти лиии....Кой, ако не икономистите дават акъли за "укриването на доходи"
мкхм... шме вкараш в затвора ей така, заради единио фор0м...
-
cruel_la написа::lol: Нищо лично.За Родината е...
-пупупу!
не играем!!!
-
34 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|