![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Право на участие в журито имат само жени ,мъжете само ще участват като кандидати за мистър
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
ianeva написа:За външен вид да кажем ли някоя дума или не?
cruel_la написа::lol: Ами, чак толкова послушен си е за благородно завиждане направо,donna.
Дефилетата по постановени и постнати актове ли ще са.
![]()
Олеле, това отпускарско време е ужасно.
ianeva написа:donna написа:А не не ща председател , аз ще раздавам наградите .
Значи търси се Председател на журито за конкурса, иначе незаконен идва. Ако може аз да съм секретар-протоколист, да описвам и протоколирам мерките, теглилките и т.н. на кандидатите.
donna написа:А не не ща председател , аз ще раздавам наградите .
1-ва награда лепенка да му залепите устата ако мърмори ;
2-ра награда 2 лепенки да му залепите на кръст устата ако мърмори;
3-та награда три лепенки да му залепите устата на звездичка ако говори
Ако някой не му харесат наградите да сподели предложение за други
ianeva написа:donna написа: Предложение за жури?
Предлагам да обсъдим вс кандидати ,демек участници във форума ,барабар и лютия /сега кво в м.р. да не го дискриминираме/
Ммм, нямам предложения, сами да се предлагат /журито имам предвид/. С кого започваме обсъждането, че имам протоколи да пиша?Засега състава на журито ще го оставя с многоточие, после ще го попълвам.
ianeva написа:donna написа::lol: ДА МИ ТЪРПИ ВС. ПРИЩЕВКИ И ДА МЕ ГЛЕДА В ОЧИТЕ И КОГАТО ГОВОРЯ ДА МЪЛЧИ!
Това просто трябва да влезе като критерий № 1. Даже може да е мото на конкурса: КОГАТО АЗ ГОВОРЯ ТИ ДА МЪЛЧИШ!
Още допълвам /тук вече ще поговорим малко за външност/:
- висок над 1.80
- косата няма значение /за мене с тъмна ако може/, стига да я има![]()
- зелени очи
- мургавичък
- с добро телосложение, т.е. около 95-96 кг, но не струпани в голямата си част в коремната област![]()
От мен това, колегите от женски пол да допълват /ъъъ, ако някой от мъжки пол иска също да допълва, да не ни метнат за дискриминация, щото е модерно в момента/.
Biby написа:ianeva написа:donna написа::lol: ДА МИ ТЪРПИ ВС. ПРИЩЕВКИ И ДА МЕ ГЛЕДА В ОЧИТЕ И КОГАТО ГОВОРЯ ДА МЪЛЧИ!
Това просто трябва да влезе като критерий № 1. Даже може да е мото на конкурса: КОГАТО АЗ ГОВОРЯ ТИ ДА МЪЛЧИШ!
Още допълвам /тук вече ще поговорим малко за външност/:
- висок над 1.80
- косата няма значение /за мене с тъмна ако може/, стига да я има![]()
- зелени очи
- мургавичък
- с добро телосложение, т.е. около 95-96 кг, но не струпани в голямата си част в коремната област![]()
От мен това, колегите от женски пол да допълват /ъъъ, ако някой от мъжки пол иска също да допълва, да не ни метнат за дискриминация, щото е модерно в момента/.
Янева, имаме еднакъв вкус![]()
![]()
![]()
Снимките по бански може да ми ги пращате на мен![]()
donna написа:Първа награда на лютия-спамъра;втора на адв. николов , трета на мотко 6 ,гега ,охо бохо или там още колкото имена има ...ако някой се сеща за др. класация да се обади
kalahan2008 написа:donna написа:Първа награда на лютия-спамъра;втора на адв. николов , трета на мотко 6 ,гега ,охо бохо или там още колкото имена има ...ако някой се сеща за др. класация да се обади
Супер! Значи конкурсът свърши!
donna написа:на теб калахан може да ти дам наградата на публиката ,тя е престилка за готвене придружена с готварска шапка и тиган
kalahan2008 написа:donna написа:Първа награда на лютия-спамъра;втора на адв. николов , трета на мотко 6 ,гега ,охо бохо или там още колкото имена има ...ако някой се сеща за др. класация да се обади
Супер! Значи конкурсът свърши!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта