- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Агресивноста на ОБРАЗОВАНИЯ ХИТРЕЦ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
аз търпеливо ще изчакам.... щото една от добродетелите ми е търпението
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
cruel_la написа::lol: Сатир, ти лиии....Кой, ако не икономистите дават акъли за "укриването на доходи"
мкхм... шме вкараш в затвора ей така, заради единио фор0м...
-
cruel_la написа::lol: Нищо лично.За Родината е...
-пупупу!
не играем!!!
-
Защо няма досега нито един осъден форумчанин? Даже и монтиран да е процеса пак ще е някакъв прогрес. А то - едно бездействие. Ясно и категорично - системата не работи.
- riyva_evro
- Потребител
riyva_evro написа:Защо няма досега нито един осъден форумчанин? Даже и монтиран да е процеса пак ще е някакъв прогрес. А то - едно бездействие. Ясно и категорично - системата не работи.
Защото форумчаните сме от "готин" нагоре.А готините не ги съдят!
- REVOLUTION
- Активен потребител
мислех, че само теомира и сие ще ни весели това лято, но май не.
клубът й набира съмишленици и съраздвоени.
клубът й набира съмишленици и съраздвоени.
- zenitn
- Младши потребител
Хубава тема.
Четеше ми се нещо забавно днес.
Благодаря за което.
п.п. Кучетата си лаят, а керванът си върви.
Четеше ми се нещо забавно днес.
Благодаря за което.
п.п. Кучетата си лаят, а керванът си върви.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Колеги,
Не ви ли прави впечатление,
че се появи ново форумно явление,
Една агитка от клакьори
дружно, служно и в захлас
хвърля шлака подир нас.
На това му казват - зле скроен сценарий!!!!
Не ви ли прави впечатление,
че се появи ново форумно явление,
Една агитка от клакьори
дружно, служно и в захлас
хвърля шлака подир нас.
На това му казват - зле скроен сценарий!!!!
-
Melly - Старши потребител
Наистина
Клуба който си спретнахте не е интересен за никой освен на самите вас
Жалка картинка си нарисувахте-плюете,изкарвате ме неграмотен,психически неуравновесен и какъв ли не само защото знам ,че укривате доходи,мразите онези които идват при вас да ви наемат и онези които биха го сторили както и хората които не могат да си позволят да ви дадат огромен хонорар и питат във форума.Признавам си отчаяхте ме с дребнавоста си а дребнавоста не е присъща на интелигентния нали...
Жалки сте и дано левчетата,които не давате за образовоние,сигурност,бъдеще,здравеопазване и т.н. дано ви преседнат
Жалка картинка си нарисувахте-плюете,изкарвате ме неграмотен,психически неуравновесен и какъв ли не само защото знам ,че укривате доходи,мразите онези които идват при вас да ви наемат и онези които биха го сторили както и хората които не могат да си позволят да ви дадат огромен хонорар и питат във форума.Признавам си отчаяхте ме с дребнавоста си а дребнавоста не е присъща на интелигентния нали...
Жалки сте и дано левчетата,които не давате за образовоние,сигурност,бъдеще,здравеопазване и т.н. дано ви преседнат
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Ясно е...
Абсолютно ясно ми е че вие или повечето злобари тук не сте добри като граждани,болно ми е обаче че вие не криете,че сте лоши хора,че така лекомислено диагносцирате здравния ми статус само защото казвам неща,които и вие добре знаете.Определяте степента ми на грамотност и проявявате арогантност и агресия дори и в виртуалното пространство,където ползвате кратки имена и профилите ви са почти непонятни-опитвам се да си изясня що за индивиди сте в реалния ви свят и останалата реалност-вероятно психотични.ЧАО
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: Засегнати сте
Nekonventsialen написа: Извадете аргументи,че не укривате доходи,че не смятате подзащитните си за "тъпаци",че не влизате с когото ви е изгодно в колаборации с цел келепирец,че не се възприемате за по-добра част от обществото и т.н.
Що,да нямаш мерак да влезеш в адвокатския отбор ?
- sarbijanac
- Активен потребител
-
bebitor - Активен потребител
Чао и от мен и като отидете на някой друг форум гледайте да не досаждате и от там да ви изгонят, че пак тук да се върнете.
- riyva_evro
- Потребител
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|