- Дата и час: 13 Фев 2025, 21:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
експлоатация на детски труд
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
61 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
експлоатация на детски труд
На скоро се сблъсках с изискванията за работа в адвокатска кантора, та било то и работа като стажант, технически сътрудник или както там на вас, адвокатите ви е удобно(угодно) да ги наричате и сам леко казана ВЪЗМУТЕНА...Изискава се стаж в областта... Но това условие не е институционализирано. Поставате си го вие... И какъв 6те е моят стаж в областта, ако искам да започна работа и как да я започна, че не се се6там, когато вси4ки искат стаж в областта.... А СЕТИХ СЕ - Ако сам студент по право - редовно, трябва д бягам от лекции, да си търся свободно време, някой да благоволи да ме вземе при него да му върша 4ерната работа, да не ми запла6та положения труд, под предтекст, че ме обу4ава и аз да сам му БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА ЗА това 4е ме екслоатира.....
Нямам думи.
Проблемът е 4е докато има СЕЛЯНИ, дошли в София да 4акат някой да ги забележи, и се съгласяват с така поставените условия... Не6тата няма да се променят.....
Нямам думи.
Проблемът е 4е докато има СЕЛЯНИ, дошли в София да 4акат някой да ги забележи, и се съгласяват с така поставените условия... Не6тата няма да се променят.....
- soni_20
- Нов потребител
Опа.... гражданята! Опитай се да бъдеш на нивото на претенцията си!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
спокойно, не обиждам и аз сам си отсело, по СЕЛЯНИ, имам предвид диагнозата....Просто докато има някой ккоито които се радва на малкото и си мисли 4е ехванал Бога за 6лифера, не6тата няма да се променят....
- soni_20
- Нов потребител
Действителността е такава. Аз обаче не разбирам, какво очаквате като реакция по повод този Ваш коментар? Може би подкрепа? Първо, аз в качеството си на селянин се задължавам за всяка свободна позиция да се допитам първо до Вас, дали същата не Ви подобава повече, отколкото на мен. Второ, възнамерявам вече вместо "ч" да пиша "4", както и вместо "ш" да пиша "6". Евентуално по този начин ще се доближа поне малко до Вашето ниво.
- hrangelova
- Младши потребител
Re: експлатация на детски труд
soni_20 написа:На скоро се сблъсках с изискванията за работа в адвокатска кантора, та било то и работа като стажант, технически сътрудник или както там на вас, адвокатите ви е удобно(угодно) да ги наричате и сам леко казана ВЪЗМУТЕНА...Изискава се стаж в областта... Но това условие не е институционализирано. Поставате си го вие... И какъв 6те е моят стаж в областта, ако искам да започна работа и как да я започна, че не се се6там, когато вси4ки искат стаж в областта.... А СЕТИХ СЕ - Ако сам студент по право - редовно, трябва д бягам от лекции, да си търся свободно време, някой да благоволи да ме вземе при него да му върша 4ерната работа, да не ми запла6та положения труд, под предтекст, че ме обу4ава и аз да сам му БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА ЗА това 4е ме екслоатира.....
Нямам думи.
Ако СИ студент по право няма да пишеш по този безумен начин ... това е форум, не е СМС съобщение от мобилния ... та да 4-каш и 6-торкаш с разни кодове ... за граматика да не говорим?!
Ако сам студент по право - сам ли си студент ...
предтекст - пред и зад текст няма, има претекст
екслоатира - явно става дума за експлоатира
Изискава се у македонско - овде се изисква
В кой университет ви приеха с този правопис ?!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Последна промяна diaida на 04 Авг 2008, 16:40, променена общо 1 път
![Изображение](http://s.rimg.info/fb636d9fba4fe57b868e0ab93cbac9db.gif)
-
diaida - Активен потребител
Забравих да добавя: ако не харесвате тези предложения, просто не ги приемайте. В противен случай ще се окажете в ситуацията на всеки средностатистически "селянин".
- hrangelova
- Младши потребител
-
satir написа:Остаете чувеку на мира ве! ние 4атерите сме тека...
Оно не било и човек, сега се озъртам и гледам, дека е МОМА!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
-
То да беше проблемът само в 4атенето за 6лифера на Бога... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
- brymm
- Потребител
Явно на Вас единственото, което Ви остава е да се примирявате и да критикувате, може би защото съм засегнала Вашата крехка личност. Аз не мога да се примиря с такива хора като Вас....
- soni_20
- Нов потребител
Пак аз, нали ве4е излязох от крехката детска възраст, сам се примирил вече с 6лиферите....
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
- brymm
- Потребител
ianeva написа:Мога ли само да попитам защо темата е озаглавена "експлоатация на детски труд"? Да не сте нЕкой вундеркинд, дето на 15 г. възраст вече завършва право и сега Ви е тежко, че в правните кантори не искат да Ви вземат да Ви подундуркат? Свободен пазар му се казва, дете мое и като не искате - не приемате, както вече Ви обясниха.
Успех!
Моля ви се Янева, темата се нарича "ЕКСПЛАТАЦИЯ НА ДЕТСКИ ТРУД", вие тези термини не ги знаете ...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Пишещата със сигурност е ВУНДЕР, ама явно не е КИНД ...
-
:shock: убава ли е? дека????? дайте момата!!!!diaida написа:satir написа:Остаете чувеку на мира ве! ние 4атерите сме тека...
Оно не било и човек, сега се озъртам и гледам, дека е МОМА!
soni_20 написа:Явно на Вас единственото, което Ви остава е да се примирявате и да критикувате, може би защото съм засегнала Вашата крехка личност. Аз не мога да се примиря с такива хора като Вас....
пс..., мацка! ние се забавляваме а ти?
-
ianeva, вие някак сериозно...... а таман се зарадвах че пак ще се размножаваме......
кикикикикикикик......
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
-
Оставете ДЕТЕО на мира, явно това му е първият досек с реалността. Може да е била толкова развълнувана, че да не е следила за правописа си. И все пак има нещо вярно в това, което казва, поне в съдържанието му.
- sis_19
- Младши потребител
кикикикикикикиикикики........
аз щот съм кавалер шсе разкарам пръв![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
аз щот съм кавалер шсе разкарам пръв
-
да не би да е KINDER SURPRISEdiaida написа:ianeva написа:Мога ли само да попитам защо темата е озаглавена "експлоатация на детски труд"? Да не сте нЕкой вундеркинд, дето на 15 г. възраст вече завършва право и сега Ви е тежко, че в правните кантори не искат да Ви вземат да Ви подундуркат? Свободен пазар му се казва, дете мое и като не искате - не приемате, както вече Ви обясниха.
Успех!
Моля ви се Янева, темата се нарича "ЕКСПЛАТАЦИЯ НА ДЕТСКИ ТРУД", вие тези термини не ги знаете ...![]()
![]()
![]()
-
satir написа::shock: убава ли е? дека????? дайте момата!!!!diaida написа:satir написа:Остаете чувеку на мира ве! ние 4атерите сме тека...
Оно не било и човек, сега се озъртам и гледам, дека е МОМА!soni_20 написа:Явно на Вас единственото, което Ви остава е да се примирявате и да критикувате, може би защото съм засегнала Вашата крехка личност. Аз не мога да се примиря с такива хора като Вас....
пс..., мацка! ние се забавляваме а ти?
Ба....и Мата !?
-
ianeva написа:sis_19 написа:Оставете ДЕТЕО на мира, явно тава му е първият досек с реалността. Може да е била толкова развълнувана, че да не е следила за правописа си. И все пак има нещо вярно в това, което казва, поне в съдържанието му.
Така, детео е с ник soni_20, защитата - sis_19, да влиза да ни напсува 18-ти номер и да приключваме темата, какво мислите?
Янева, те са от един у-тет ...
явно тава-това му е първият досек-досег с реалността.
а вие колко развълнувана бяхте, sis_19
-
ianeva написа:diaida написа:ianeva написа:Мога ли само да попитам защо темата е озаглавена "експлоатация на детски труд"? Да не сте нЕкой вундеркинд, дето на 15 г. възраст вече завършва право и сега Ви е тежко, че в правните кантори не искат да Ви вземат да Ви подундуркат? Свободен пазар му се казва, дете мое и като не искате - не приемате, както вече Ви обясниха.
Успех!
Моля ви се Янева, темата се нарича "ЕКСПЛАТАЦИЯ НА ДЕТСКИ ТРУД", вие тези термини не ги знаете ...![]()
![]()
![]()
diaida, права сте!За експлатацията не знам нищо. Да не е някой неологизъм? И по-скоро ми се струва, че е кинд, който просто ни провокира, но до момента никак не е вундер.
Ето я ... пак експлАТАЦИЯТА ... просто на нас нещо ни убягва! Със сигурност има някакви такива думички, ама ние просто изоставаме хихих
http://www.limpa.bg/blogs.php?entry=17395
Забележете и текста отдолу ...
"Хора престанете да карате децата да правят неща който не искат...не съсипайте тяхната крехка психика още преди да се видяли хубавите страни на децтвото"
-
61 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|