- Дата и час: 03 Фев 2025, 21:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МИСТЪР ФОРУМ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Включвам се в конкурса, като прилагам актуална снимка.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:Включвам се в конкурса, като прилагам актуална снимка.
Ммммммммм красота, актьора от Грозната Бети, вчера си пихме кафето с него и каза, че много български мъже искат да приличат на него, независимо, че е ........... гей нищо лично
- hristina_maneva
- Младши потребител
cruel_la написа:Обаче, той Деки му прилича наистина външно...
чак пък...
Сложи едно шкембе отпред и може да го докара покрай мен.
-
DEKAH написа:cruel_la написа:Обаче, той Деки му прилича наистина външно...
чак пък...
Сложи едно шкембе отпред и може да го докара покрай мен.
Че защо да му слагаме шкембе, като можем да махнем твоето Да ти дам ли личния му номер да се видите на четири очи и да ти каже тайните на своята красота?
- hristina_maneva
- Младши потребител
hristina_maneva написа:Че защо да му слагаме шкембе, като можем да махнем твоето Да ти дам ли личния му номер да се видите на четири очи и да ти каже тайните на своята красота?
Бе аз тоя съм го измислил. Аз го открих за сцената.
Шкембето лесно се маха. Круела се е заела с тази сложна задача. Решила е да ме превърне в мистър (поне лекс.бг). Дано да успее, че съм 91 кила, при ръст 180 санта. Имам доста да свалям.
-
cruel_la написа::shock: Те тука те, както би казал Сатир, занемях.
Деки, аз какво общо имам ,слънце, с твоята диета.
Мен ако питаш си си добре.
Нямаш, ама аз да те замеся.
Интрига трябва да има....
Не знаете ли, че ще спечеля конкурса? Аз съм преспал с журито, платил съм на организаторите и съм оставил 200 евро на една циганска сватба в Сливен.
Да позирам ли по бански???
п.п. hristina_maneva - диетите съм ги отказал.
Трайно отслабване се постига само със спорт и здравословно хранене. Всичко останало е майтапи.
-
DEKAH написа:cruel_la написа::shock: Те тука те, както би казал Сатир, занемях.
Нямаш, ама аз да те замеся.
Интрига трябва да има....
Не знаете ли, че ще спечеля конкурса? Аз съм преспал с журито, платил съм на организаторите и съм оставил 200 евро на една циганска сватба в Сливен.
Да позирам ли по бански???
п.п. hristina_maneva - диетите съм ги отказал.
Трайно отслабване се постига само със спорт и здравословно хранене. Всичко останало е майтапи.
Диетата не представлява глад - ядеш абсолютно всичко, но е важно комбинацията между храните, потърси я в интернет и ще видиш. Доказани резултати, майка ми не си е възвърнала свалените килограми
- hristina_maneva
- Младши потребител
hristina_maneva написа:Диетата не представлява глад - ядеш абсолютно всичко, но е важно комбинацията между храните, потърси я в интернет и ще видиш. Доказани резултати, майка ми не си е възвърнала свалените килограми
За диета се отива при диетолог. Правят се изследвания.
Аналогично е, че за правна помощ отиваш при адвокат.
Доказани резултати.
-
DEKAH написа:hristina_maneva написа:Диетата не представлява глад - ядеш абсолютно всичко, но е важно комбинацията между храните, потърси я в интернет и ще видиш. Доказани резултати, майка ми не си е възвърнала свалените килограми
За диета се отива при диетолог. Правят се изследвания.
Аналогично е, че за правна помощ отиваш при адвокат.
Доказани резултати.
Съгласна съм с това, но все пак не ти ли е любопитно?
И в крайна сметка, кои останаха кандидатите, че нещо им изгубих бройката?
А комисията къде еееееее??????????
- hristina_maneva
- Младши потребител
ianeva написа:Да обобщим резултатите. Като /самопровъзгласил се на първа страница/ секретар - протоколист до момента в протокола съм записала следните кандидатури:
- chadel
- satir
- DEKAH
- Advokat Nikolov
- Лютият
Ако съм пропуснала нечия кандидатура, моля да ме уведомите по надлежен ред.
Жури все още липсва, но тъй като имам съвещателен глас, обявявам, че DEKAH е с едни гърди напред - единствен се престраши да сложи снимка , да посочи актуални данни, да се саморазкритикува по отношение на килограмите и е от .... Бургас Втори, плътно след него са подредени chadel /посочил доста добри данни относно външен вид / и satir /кой не го познава, цял фенклуб си има човекът/. Моля, останалите кандидати да посочат свои актуални данни - мерки, теглилки, обувки, ризи, кой каквото има
Крайна време е да сформираме и жури, уважеми Лекс-членки. Лекса цял сега нази гледа, нЕма се излагаме я.
Моля, приемете моята кандидатура за жури имам наБито око
- hristina_maneva
- Младши потребител
hristina_maneva написа:
С теб не съм спал, но може да се поправи. Изпрати актуална снимка в цял ръст, кратко мотивационно писмо и 100 евро за разглеждане на документите.
-
О...да
Номинирам:
1/ За мистър голям юрист:- sarbijandc,zorninddorn,asefchair,cldvdivs,
2/ за мистър милиционеро-юрист:- Dekah,ykovachev,chadel,dizhel,nezret
3/ За мистър имотокразуси:-karanedeff и konekradeff,
И на Вас НЕУДАЧА...
1/ За мистър голям юрист:- sarbijandc,zorninddorn,asefchair,cldvdivs,
2/ за мистър милиционеро-юрист:- Dekah,ykovachev,chadel,dizhel,nezret
3/ За мистър имотокразуси:-karanedeff и konekradeff,
И на Вас НЕУДАЧА...
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
DEKAH написа:hristina_maneva написа:
С теб не съм спал, но може да се поправи. Изпрати актуална снимка в цял ръст, кратко мотивационно писмо и 100 евро за разглеждане на документите.
Пффф, не си спал с мен, няма и да спиш мотивационно писмо мога да ти изпратя след 10 мин, само да го напиша набързичко, 100 евро просто нямам...мога да ти нарисувам
- hristina_maneva
- Младши потребител
ianeva написа: И така изискванията към членовете на журито - да са жени, които не са спали с DEKAH и на които не им е плащал
А т'ва как се доказва? Или само на юнашко доверие ще бъдат назначавани?
Поредният опорочен конкурс! Призовавам към БОЙКОт
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Ц, не свалям шкембета а мацки и съм 185/85-6 /зависи от сезона, зимата може и повече / и, хм.... -бе защо не съм малко по-грозен та да заприличам на Ален Делон!?cruel_la написа::shock: Те тука те, както би казал Сатир, занемях.
чш... алиооооо тва за тиксото дан съм го чул повече оти дека дан' ви епилирам язека, дет' и квото имате за епилиране там......
едит: дфукатина да го разкарате от списъко оти тва е конкурс "Мистър Фор0м" не мистър идио*
в противен случай аз ще се разкарам
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
ianeva написа:Да обобщим резултатите. Като /самопровъзгласил се на първа страница/ секретар - протоколист до момента в протокола съм записала следните кандидатури:
- chadel
- satir
- DEKAH
- Advokat Nikolov
- Лютият
Ако съм пропуснала нечия кандидатура, моля да ме уведомите по надлежен ред.
Само да отбележа, че адвокат Николов, Палимсист и Миши също са потвърдили участието си.
Моля да не се пропуснат.Най-после! ....и моят фаворит е номиниран. Вече съм спокойна
-
Melly - Старши потребител
Мистъра е ясен! Борбата е за 2-ро и 3-то ПЪРВО място
Докато спорите и ей го - настанил се е на степенката!
Ето го човека - не се обезкосмява, не се парфюмира, не говори много, пие бира ... и т.н. БАШ СИ Е АРЕН!
Второ ПЪРВО място за ДЕКАНА ... събрала съм му 100 евро на стотинки за, онази работа, дето спомена, че е правил и не е правил с колежките, за останалото ще се разберем на лични, точни и срочни!
Трето ПЪРВО място за САТИРА !
1-ва Специална награда:
Адв. Николов - награда одеколон ТРОЙНОЙ
http://newwo.hit.bg/wsteleshop/odekolon.htm
предоставен с любезното спонсорство на фенките от Аграрен Факултет на Тракийския университет ...
2-ра Специална награда:
Лютия - наградата е картон яйца и торба домати, предоставени с любезното съдействие на фенките и феновете от "питащи" във форума ...
Докато спорите и ей го - настанил се е на степенката!
Ето го човека - не се обезкосмява, не се парфюмира, не говори много, пие бира ... и т.н. БАШ СИ Е АРЕН!
Второ ПЪРВО място за ДЕКАНА ... събрала съм му 100 евро на стотинки за, онази работа, дето спомена, че е правил и не е правил с колежките, за останалото ще се разберем на лични, точни и срочни!
Трето ПЪРВО място за САТИРА !
1-ва Специална награда:
Адв. Николов - награда одеколон ТРОЙНОЙ
http://newwo.hit.bg/wsteleshop/odekolon.htm
предоставен с любезното спонсорство на фенките от Аграрен Факултет на Тракийския университет ...
2-ра Специална награда:
Лютия - наградата е картон яйца и торба домати, предоставени с любезното съдействие на фенките и феновете от "питащи" във форума ...
Последна промяна diaida на 05 Авг 2008, 23:36, променена общо 2 пъти
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
|
|