Драги ми човеко, заработи си го сам- превърна го в лично отношение, въпреки че се забавлявам искрено с теб и писанията ти.
Да сме наясно- знам кой си, как изглеждаш, какво работиш/ допълнителното също!/... мен ако питаш- трябва да те е срам. Не усещаш ли, че си противоречиш? А?
И ужасния ти номер на телефона- не се стискай, изкарваш левчета - плати за по приличен!
В този ред- отказвам да ти козирувам/ ако ли се прави още/! нисък си ми/ с тия твои 177.../! и съм ангажирана- за разлика от теб!
И г-н Диалогичен, на последно място, не че е важно, но все пак - изкарваш по-малко от мен.
п.п. Като се замисля- дори отношение не заслужаваш....Служителю- блюстител... на КАКВО?
п.п.п. Въпросът ми е реторичен- не му се следва отговор!
- Дата и час: 03 Фев 2025, 18:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мис форум
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
95 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
нима?
Каква знаеща ,властна и омъжествена бивша госпожа...знаеш ми цървулите.Единствено по отношение на доходите ти е възможно да не пишеш щтуротии,което си ти е стил.Но само ако зарибяваш нуждаещи се .Знам какво обявяващ коконо...,ато е под моите.
Относно лекарствата ,които считаш,че са ми нужни -гледай да не ми "паднеш"някой ден ще се запознаеш с неконвенциалния ми делириум.Идеята ми беше не да предизвиквам първата сигнална система на теб и групичката ви ,а да помогна да се опомните,че така с този брус вече е опасно -а вие се групирахте започнахте разузнаване и отпочнахте някаква война на хауса-грешна ви е тактиката.
1/ никак не сте по-образовани от мен,
2/ самоизолирали сте се от живия живот и се смятате за каста,
3/ нямате готовност да отчитате свои грешки,
4/ не анализирате правилно данните защото не можете да придположите реални хипотези,
....20/ лоши прогностици сте,
21 / нарушавате закони...
Ти с тази омраза към другите и сервилничене пред своите си една от най опасните от това идеотско "общество"-разбираш ли го...
Относно лекарствата ,които считаш,че са ми нужни -гледай да не ми "паднеш"някой ден ще се запознаеш с неконвенциалния ми делириум.Идеята ми беше не да предизвиквам първата сигнална система на теб и групичката ви ,а да помогна да се опомните,че така с този брус вече е опасно -а вие се групирахте започнахте разузнаване и отпочнахте някаква война на хауса-грешна ви е тактиката.
1/ никак не сте по-образовани от мен,
2/ самоизолирали сте се от живия живот и се смятате за каста,
3/ нямате готовност да отчитате свои грешки,
4/ не анализирате правилно данните защото не можете да придположите реални хипотези,
....20/ лоши прогностици сте,
21 / нарушавате закони...
Ти с тази омраза към другите и сервилничене пред своите си една от най опасните от това идеотско "общество"-разбираш ли го...
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Уважаеми г-н Nekonventsialen,
Благодаря сърдечно за неконвенциалните Ви номинации. Благодаря на модераторите, че не са поставили неконвенциални ограничения за номиниращите, като например, да разбират свойството и значението на деянието и да могат да ръководят постъпките си. Благодаря на неконвенциалната си майка и на неконвенциалните си колеги, без чиято помощ нямаше да съм сред номинираните. Като израз на моята дълбока признателност, впечатлена от всестранността на Вашите интереси, моля приемете този линк http://www.rcz-shumen.icon.bg/registrac ... encial.htm към Наредба № 7 на МЗ за изискванията към дейността на лицата, които упражняват неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве.
Благодаря!
Благодаря сърдечно за неконвенциалните Ви номинации. Благодаря на модераторите, че не са поставили неконвенциални ограничения за номиниращите, като например, да разбират свойството и значението на деянието и да могат да ръководят постъпките си. Благодаря на неконвенциалната си майка и на неконвенциалните си колеги, без чиято помощ нямаше да съм сред номинираните. Като израз на моята дълбока признателност, впечатлена от всестранността на Вашите интереси, моля приемете този линк http://www.rcz-shumen.icon.bg/registrac ... encial.htm към Наредба № 7 на МЗ за изискванията към дейността на лицата, които упражняват неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве.
Благодаря!
-
lexy21 - Активен потребител
Re: 2
Nekonventsialen написа:Какви еродити сме си имали ...леле мале,специлисти по всичко-дървени философи
Това ти отношение към нежната половина на човечеството е продиктувано от личните ти емоции по развода.../ "гладното ми мозъче" това прекрасно го разбира/
Там не ви ли учат да се владеете? Че е кофти за работатата ти- и за двете де!
п.п. И стига сме спамили в тази тема!
ЕрУдита, Ероса и прочие фантазета- отвори нова тема- там да е пейнтбола.
- Гост.
- Старши потребител
2
Tази мъжествена и агресивна част от "половинката " към, която принадлежите , не бих рискувал да определя като нежна каквито и атрибути на нежноста да използва-на 48 лазарника съм ,а и ни ми се полага да правя толкова пуберски грешки-имам качествен сравнителен "материал"
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Nekonventsialen написа:Tази мъжествена и агресивна част от "половинката " към, която принадлежите , не бих рискувал да определя като нежна каквито и атрибути на нежноста да използва-на 48 лазарника съм ,а и ни ми се полага да правя толкова пуберски грешки-имам качествен сравнителен "материал"
Аааа, ясно! Андропаузата ... в комбинация с августовска жега, недостатъчна физическа и сексуална активност, депресивните епизоди в миналото и др. от този род фактори са причина за тези умопомрачени и умопрачаващи умозаключения изписани напълно в стила на обостреното напоследък заболяване в напълно грешна и граматически неправилна форма.
Съчетанието на букет от психотични отклонения (да не ги нарека директно заболявания) би направило Неконвенциален желан обект за психиатрични изследвания, което от своя страна би разкрило нови хоризонти пред псиатричната наука.
Тенденцията на лекото псих. разстройство е да хронифицира към трайно заболяване. Драматичният начин по който забелязвам, че протича псих. разстройство провокира хуманната ми загриженост и препоръчвам горещо да се обърне към нужният специалист, който предполагам освен терапия и медикаментозно лечение ще му препоръча промяна на средата, повече разходки на открито, позитивни контакти с лица от другия пол, и линийката за очертаване на контури за която споменах в една друга тема!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Сега сериозно към кампанията- самономинирам се за позиция 4 от предложението на колегата Незрет/ от стр. 1 по темата/- за справка- пейстнала съм фото на някоя от страниците тук.
Да вземе мъжкото съсловие на форума да си изпълнява ангажиментите- липсват правила, няма легитимна комисия, няма и награден фонд, няма предложения/ номинации... да продължавам ли?
То, вЕрно е отпускарски сезон, но с тези темпове конкурса по скоро ще се казва.... .
Мис Коледа но ще ни е нужен и Дядо Коледа!
Да вземе мъжкото съсловие на форума да си изпълнява ангажиментите- липсват правила, няма легитимна комисия, няма и награден фонд, няма предложения/ номинации... да продължавам ли?
То, вЕрно е отпускарски сезон, но с тези темпове конкурса по скоро ще се казва.... .
Мис Коледа но ще ни е нужен и Дядо Коледа!
- Гост.
- Старши потребител
Nekonventsialen написа:Tази мъжествена и агресивна част от "половинката " към, която принадлежите , не бих рискувал да определя като нежна каквито и атрибути на нежноста да използва-на 48 лазарника съм ,а и ни ми се полага да правя толкова пуберски грешки-имам качествен сравнителен "материал"
Имайте си мнение, Господине,
Кой ви пречи - Качествения сравнителен "материял" ли, що ли
Можете да бъдете сигурен, че постигате единствено ОБРАТЕН ЕФЕКТ:
Както се казва - "Вместо да избодете очи, изписвате вежди такава ще се окаже последицата от вашето демонстративно поведение.
П.П За разлика от вас, няма да ви нарека "дървен философ", тъй като не ви, и не бих си позволила да ви познавам.
Не толерирам назидателния тон, какъвто си позволявате, изобщо!
-
Melly - Старши потребител
За кой ли път ще помоля да ме включите, ето актОална снимка ...
имам и подготвено Сирцификум Витале, мотивационно писмо и 3 препоръки, за съжаление господата, дето ми ги писаха са покойници ...
имам и подготвено Сирцификум Витале, мотивационно писмо и 3 препоръки, за съжаление господата, дето ми ги писаха са покойници ...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
diaida написа:За кой ли път ще помоля да ме включите, ето актОална снимка ...
Уф не отговарям на условията за мис ...ще се изям няма да участвам , ще гледам конкурса от местотот на публиката
Нещо не намерих из темата наградите или бъркам
- donna
- Старши потребител
donna написа:Нещо не намерих из темата наградите или бъркам
Тц., не бъркаш! Вече го написах... ама инициаторите нещо не четат тази тема/ отпуск...море и прочие/- липсват правила, няма легитимна комисия, няма и награден фонд, няма предложения/ номинации... това последното доведе до единствения логичен изход/ колеги, само да сте казали, че не помагаме/- взехме да се самономинираме
ГолЕма демокрация...
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:donna написа:Нещо не намерих из темата наградите или бъркам
Тц., не бъркаш! Вече го написах... ама инициаторите нещо не четат тази тема/ отпуск...море и прочие/- липсват правила, няма легитимна комисия, няма и награден фонд, няма предложения/ номинации... това последното доведе до единствения логичен изход/ колеги, само да сте казали, че не помагаме/- взехме да се самономинираме
ГолЕма демокрация...
Мъже ...да се бяха сетили за едно цвете
- donna
- Старши потребител
-
satir - Активен потребител
95 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|