enigma написа:Я ме светнете къде и кога ще е срещата, за да не чета всичките 205 поста
Моля и аз за инфо къде, кога и как да сме маскирани ?
|
|
enigma написа:Я ме светнете къде и кога ще е срещата, за да не чета всичките 205 поста
poli_g написа:ykovachev написа:Според мен на отделни, ама ако са групирани и ситуирани близо една до друга, без сепарета Иначе ще трябва да си чатим от единия ъгъл на банкетната конфигурация до другия по нета
Аз съм съгласна- каквото и да решите...
Моето мнение не е меродавно, само едно касъче ми пазете!
Ще закъснея, за което моля предварително да ме извините.
п.п. отказвам категорично да си мъкна и лаптопа!
немаш ядове.... коя наука те интересува?poli_g написа:satir написа:смартфонче нещо, това-онова.......
едит: на умния човек всичко требе да му е умно
Вчера се научих да работя с компа, днес и това? - трудно ми е!:?:cry:
Трябва ми учител , но предупреждавам- ноторно е известно да съм блонди ....по душа.
poli_g написа::roll: Брой ме.
п.п.Колегата, който ще ме придружава, не е потвърдил обаче... да вземе да напише в темата- имам ли придружител или не?
Melly написа:Аз идвам (без придружител)
Melly написа:Разглеждам си страничките назад, и какво открих
milletti написа:....
Предлагам професионално да подходим към казуса. Краен срок за избиране на мястото - 07.08., а за потвърждаване на присъствие - 12.08. Срокът да е преклузивен
тече някакъв си срок....
.........9-ти, 10-ти, 11-ти и 12.08.08 край
Melly написа:Ще ми се да отправя апел към всички "войни",
СВАЛЕТЕ ПИКИТЕ ДАМИ И ГОСПОДА!
ЗАДГЪРБЕТЕ СПОМЕНА ОТ "ГОРЕЩИТЕ" ТОЧКИ,
ЗАБРАВЕТЕ.....
И СИ ПОЗВОЛЕТЕ,
НО И ПОСТИГНЕТЕ ПРИЯТНИ МИГОВЕ
ОТ ВЕЧЕРТА - 16.08.2008
Къде си Донна
Къде си Лютий, приятелю
Къде си Инспекторе
Елате и се забавлявайте!
vili_spasova написа:Привет, колеги!
Пожеланията по - горе за демилитаризиране на обстановката кореспондират със започналата олимиада, затова да не следваме лошия пример на Русия и поне във времето на олимпиада да забравим за личните вражди.
Да правим спорт, /или любов, който както го предпочита/ а не война
Мила Диа, ще се направя всичко възможно да се присъединя към Вас на срещата, като ще бъда в компанията на един очарователен мъж, който се занимава с програмиране и ще има честта да бъде моето момче за вечерта а и в живота - тоест с радост ще Ви запозная с моето момче.
Той е човекът, който ми помогна да продължа да живея, който повярва в мен и ми даде сила и смелост да работя и да обичам.
Много поздрави и целувки и с надежда за скоро виждане!
diaida написа:Има и други оръжия, освен шпаги и пики ?!
vili_spasova написа:.........Той е човекът, който ми помогна да продължа да живея, който повярва в мен и ми даде сила и смелост да работя и да обичам.
Много поздрави и целувки и с надежда за скоро виждане!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 76 госта