начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Жестоко,страхотно,тарикатско-избори иконкурси...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот donna » 13 Авг 2008, 09:50

bebitor написа:Да си сложи и снимка, пък може някой да размисли...

А не това със снимката да се подлоожи на гласуване , може да уплаши някого и тогава зле . Друго е когато колективния орган /демек членове на лекс форума /вземат решение . :wink:
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 13 Авг 2008, 13:42

Извинете ме за отклонението по тази тема/ аз каквото ме помолиха- сторих го, та останалото ми е извън възможностите и спирам/, но защо не мога да си вляза в поста за приятеля proxman ? 8) .. Бих заложила достатъчно, че там бе написано и едно местенце в южната ни съседка, което излезе и в цитата ми- пък сега го няма... 8)
Ама някой ми е модерирал поста...без следа. 8)
Гост.
Старши потребител

На адвокатстващите милиционери

Мнениеот Nekonventsialen » 13 Авг 2008, 23:55

Какъв триумф ! Мислите си ,че сте по добри в IT от мен и милиционер-
ския ви ф е р о м о н ви е посочил "пътечката"? Mistake ! Марширувате на място-какъв Иво,какво фото,какви томахавки .
Мислите ли ,че не познавам милиционерския манталитет и нрав?И казвам на милиционера "ти вършиш противоправни деяния" ей така неподготвен-
знам за капацитета на умния милиционер и измикярската му природа повече от вас и винаги съм подготвен предварително .Вие "агитката" с многото кратки псевдоними не сте все още в компанията на "колегите" ви Личев,Байрамов,Р.Николов,Н.Юруков,Х.Танчев,В.Радоилски и т. н. и т. н. само случайно.Населението ни вече се окопитва,превръща се в нация от граждани и...
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Re: На адвокатстващите милиционери

Мнениеот donna » 14 Авг 2008, 00:36

Куку от коя лудница те пуснаха :wink:
donna
Старши потребител

Re: На адвокатстващите милиционери

Мнениеот diaida » 14 Авг 2008, 02:30

Nekonventsialen написа:Какъв триумф ! Мислите си ,че сте по добри в IT от мен и милиционер-
ския ви ф е р о м о н ви е посочил "пътечката"? Mistake ! Марширувате на място-какъв Иво,какво фото,какви томахавки .
Мислите ли ,че не познавам милиционерския манталитет и нрав?И казвам на милиционера "ти вършиш противоправни деяния" ей така неподготвен-
знам за капацитета на умния милиционер и измикярската му природа повече от вас и винаги съм подготвен предварително .Вие "агитката" с многото кратки псевдоними не сте все още в компанията на "колегите" ви Личев,Байрамов,Р.Николов,Н.Юруков,Х.Танчев,В.Радоилски и т. н. и т. н. само случайно.Населението ни вече се окопитва,превръща се в нация от граждани и...

Душкооо, Sweet Heart, ти като пишеш душицо, тиренце ли слагаш като ти свърши прозорчето? :lol: :roll: :wink: Горкия ... няма ли кой да ти каже, че то автоматчето само го прави - тука спусъци няма !
Екстра си с в IT-то ! Направо си гений на компютърната мисъл ...

А пък ако наистина си подполковник, аз съм генерал ... Ама ако наистина си онзи за когото те мислим армията на Републиката е пред сериозна опасност! Дано наистина да сме те объркали ... че не ми се мисли какво може да ти роди фуражката?!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 14 Авг 2008, 06:40

Пак се изказа неподготвен... а дали не ти е това името- неподготвен? 8)
Гост.
Старши потребител

ВИЕ ли?

Мнениеот Nekonventsialen » 14 Авг 2008, 11:46

Мислете ме за когото си искате това не ме интересува вие също като личности не сте ми интересни по -важното за мен беше да знаете ,че останалите знаят колко ви е моралеца-милиционерски ...нали ?
Харата като мен не са опасни за обществото,ние допринасяме през целия си живот за укрепване на държавноста и за осветляване на рушителете й,помагаме обществото да се справя с рисковете .А вашата агитка нарича гражданите авантаджии,тъпаци и какви ли още не само защото са задали свой въпрос във форума-Аз ви осветих и други кривици и какво сторихте вие...Глупости.Вижте колко посещения имат темите ми,колкохора от форума са ги чели и разбрали само вашата агитка се нахвърли агресивна срещу мен защо ? 7-8 бройки сте...
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Re: ВИЕ ли?

Мнениеот donna » 14 Авг 2008, 11:50

Nekonventsialen написа:Мислете ме за когото си искате това не ме интересува вие също като личности не сте ми интересни по -важното за мен беше да знаете ,че останалите знаят колко ви е моралеца-милиционерски ...нали ?
Харата като мен не са опасни за обществото,ние допринасяме през целия си живот за укрепване на държавноста и за осветляване на рушителете й,помагаме обществото да се справя с рисковете .А вашата агитка нарича гражданите авантаджии,тъпаци и какви ли още не само защото са задали свой въпрос във форума-Аз ви осветих и други кривици и какво сторихте вие...Глупости.Вижте колко посещения имат темите ми,колкохора от форума са ги чели и разбрали само вашата агитка се нахвърли агресивна срещу мен защо ? 7-8 бройки сте...

Първо 7-8 бройки са предвид отпуските ,ама това да не ви притеснява и второ това са редовните участници в лекса ,чиито мнения си струват... та от кой психодиспансер ви изписаха наскоро предвид липсата на средства за храна на болните :twisted:
donna
Старши потребител

2

Мнениеот Nekonventsialen » 14 Авг 2008, 12:22

не се мисли за умна ,знам как те наричат крайблатото ти власите са хора с добро чувство за хумор----виж колко хора са чели темите ми за кратък период това е интересното ,а не тъпия чат между 7-8 адвокатстващи -милиционери и фен-клубаим.Панимайш ли
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Re: 2

Мнениеот donna » 14 Авг 2008, 12:24

Nekonventsialen написа:не се мисли за умна ,знам как те наричат крайблатото ти власите са хора с добро чувство за хумор----виж колко хора са чели темите ми за кратък период това е интересното ,а не тъпия чат между 7-8 адвокатстващи -милиционери и фен-клубаим.Панимайш ли

NU
donna
Старши потребител

Мнениеот riyva_evro » 14 Авг 2008, 13:56

Ну, заяц погоди!!!
riyva_evro
Потребител

Мнениеот donna » 14 Авг 2008, 14:00

riyva_evro написа:Ну, заяц погоди!!!

Не ставаш за преводач ,nu означава не на румънски ,сега и ти да не объркаш власите с румънците ,че не са точно едно и също :wink:

На брокера ,току що излязал от психодиспансера за да не стои без работа му предлагам да продава ЛУНАТА ,за по-вече инфо тук:

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=152 ... D%E0%F2%E0
donna
Старши потребител

Мнениеот riyva_evro » 14 Авг 2008, 14:16

Луната се отдава на търг за изготвяне на лунен кадастър. Колко ли УПИ могат да се направят на Луната? А как мислите - може ли да се извърши замяна на УПИ от Луната с УПИ на Земята. И кой нотариус, с район на действие? КОЕ? ще е компетентен да парафира сделката. Аз като се замислих - ами то и Лунен регистър трябва да се създаде. И нов предмет ще има - Лунно право. Въобще лунна (луда) работа..
riyva_evro
Потребител

Мнениеот bebitor » 14 Авг 2008, 14:33

Тъкмо за нашия форумен приятел :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 14 Авг 2008, 14:38

Може би форумен (НЕ)приятел?
riyva_evro
Потребител

Мнениеот dinev » 14 Авг 2008, 19:50

Колеги, престанете да му обръщате внимание, и той сам ще се спре. От психологична гледна точка, колкото повече внимание обръщаш на идиота, той толкова по - настоятелен става.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Re: ВИЕ ли?

Мнениеот diaida » 14 Авг 2008, 19:56

Nekonventsialen написа:Мислете ме за когото си искате това не ме интересува вие също като личности не сте ми интересни по -важното за мен беше да знаете ,че останалите знаят колко ви е моралеца-милиционерски ...нали ?

хАрАта като теб, дето укрепват държавносТа с едно Т, толкова им е акъла, че рушитЕлЕтЕ си вихрят конете където както им е удобно.
Нашата агитка си е екстра! Ти защо не си направиш собствена - направи си форум на неконвенциалните, неконвентируемите и недоволните от съдбата, жената, децата, съд. с-ма и т.н. и им демонстрирай там софизми и правопис! Какво се пудриш тук, като не ти харесва? За съжаление ще те разочаровам ... никой не се впечатлява особено нито от мненията ти, нито от решенията на проблемите, дето така и не си предложил, като се правиш на толкова загрижен за държавносТа!
На тази държавност дървени философи и политикани с поглед отправен към недалечното минало не й трябват! ти явно си депресиран от соца и още дълго няма да можеш да излезеш от летаргията му!
Само да те подсетя, ако не си погледнал календара, че сме 2008 г. и отдавна вече оправданието за некадърността на някои хора не може да е комунизма и неговите последствия в съвременността. Човек се адаптира към обстоятелствата и средата, тези дето чакат средата да се адаптира спрямо тях се наричат по друг начин.
Ти ми приличаш на оня виц за лудите, дето чакат стената да стане червена ... демек да узрее! Нищо няма да си промени цвета, адаптирай се, социализирай се и се научи да живееш и общуваш като ЧАСТ ОТ СВЕТА! Ти не си някакво изключение ... за каквото се изживяваш!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 14 Авг 2008, 23:28

donna написа:сега и ти да не объркаш власите с румънците ,че не са точно едно и също :wink:

Точно така, Влахия е само една от трите области в Румъния (Влахия, Трансилвания и Молдова) :wink: Т.е. отношението румънци-власи е както общо към частно.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 15 Авг 2008, 15:08

Борец за държавност... мили боже, спести ми го- ти точно ти, който криеш от сделките си/ посредничеството при продажбите и или в качеството си на собственик/ точно ти да ми разказваш приказки от 1001 нощи- а стига бе! :twisted:
Темите ти имали посещаемост... - хляб или зрелища?... но това е сложна работа за теб. Издигна се в очите на слепите, както казвам често. Намерил поле за изява, но нещо.. не ти се получават нещата!

dinev написа:Колеги, престанете да му обръщате внимание, и той сам ще се спре. От психологична гледна точка, колкото повече внимание обръщаш на идиота, той толкова по - настоятелен става.

Това е най- коструктивното предложение, според мен. Този не си заслужава нито времето , нито усилията!
Гост.
Старши потребител

Re: Жестоко,страхотно,тарикатско-избори иконкурси...

Мнениеот advokat__nikolov » 22 Авг 2008, 23:33

poli_g написа:
Nekonventsialen написа:Посетители,гости и потенциални такива не е нужно да мислите много защото е възможно да се преуморите.
Милиционерския интелект и Co са се погрижили за времето ви във виртуалното пространство(в другото отдавна) ,сътворили са и нещо демократично:избирате "Мис", "Мисис" и разбира се "Мистър" както следва
1 / Мис, омъжествена и строга правница-палавник
2 / Мисис, милиционеро-юристка
3 / Мистър, "мека Мара" съветско-българско право
Ето дами и господа добрия подход в тези тежки времена-комизъм на който да завиди и покойния Монти Пайтън,оня с "Летящия цирк".Па ако се намери нещо подходящо за скеч-ле че им свирнеме...

:roll: :? Видно от постинга ти, друже, ти доста си се преуморил днес/ дали от мислене? това е друга тема, защото не ти се отдава, но си неуморим и продължаваш!/ ... в резултат на която дейност сътвори това :roll: .
Мда.. голяма мъка те споходи - 49 идентични мнения, за да ни уведомиш, че искаш да си клоун в цирка..

Ето видяхте ли? Някой го мачкат през деня/не визирам никой/, защото, както казва Адвокат Георги Гатев, е шушумига, и после се прави на интересен във форума, защото имал стаж.

" Тъпкал, тъпкал на едно място..." /Адв.Георги Гатев/

:P Лорд Върховен съдия Върховен съд Никола ФИЛЧЕВ :P
advokat__nikolov

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии