bebitor написа:Да си сложи и снимка, пък може някой да размисли...
А не това със снимката да се подлоожи на гласуване , може да уплаши някого и тогава зле . Друго е когато колективния орган /демек членове на лекс форума /вземат решение .
|
|
bebitor написа:Да си сложи и снимка, пък може някой да размисли...
Nekonventsialen написа:Какъв триумф ! Мислите си ,че сте по добри в IT от мен и милиционер-
ския ви ф е р о м о н ви е посочил "пътечката"? Mistake ! Марширувате на място-какъв Иво,какво фото,какви томахавки .
Мислите ли ,че не познавам милиционерския манталитет и нрав?И казвам на милиционера "ти вършиш противоправни деяния" ей така неподготвен-
знам за капацитета на умния милиционер и измикярската му природа повече от вас и винаги съм подготвен предварително .Вие "агитката" с многото кратки псевдоними не сте все още в компанията на "колегите" ви Личев,Байрамов,Р.Николов,Н.Юруков,Х.Танчев,В.Радоилски и т. н. и т. н. само случайно.Населението ни вече се окопитва,превръща се в нация от граждани и...
Nekonventsialen написа:Мислете ме за когото си искате това не ме интересува вие също като личности не сте ми интересни по -важното за мен беше да знаете ,че останалите знаят колко ви е моралеца-милиционерски ...нали ?
Харата като мен не са опасни за обществото,ние допринасяме през целия си живот за укрепване на държавноста и за осветляване на рушителете й,помагаме обществото да се справя с рисковете .А вашата агитка нарича гражданите авантаджии,тъпаци и какви ли още не само защото са задали свой въпрос във форума-Аз ви осветих и други кривици и какво сторихте вие...Глупости.Вижте колко посещения имат темите ми,колкохора от форума са ги чели и разбрали само вашата агитка се нахвърли агресивна срещу мен защо ? 7-8 бройки сте...
Nekonventsialen написа:не се мисли за умна ,знам как те наричат крайблатото ти власите са хора с добро чувство за хумор----виж колко хора са чели темите ми за кратък период това е интересното ,а не тъпия чат между 7-8 адвокатстващи -милиционери и фен-клубаим.Панимайш ли
riyva_evro написа:Ну, заяц погоди!!!
Nekonventsialen написа:Мислете ме за когото си искате това не ме интересува вие също като личности не сте ми интересни по -важното за мен беше да знаете ,че останалите знаят колко ви е моралеца-милиционерски ...нали ?
Харата като мен не са опасни за обществото,ние допринасяме през целия си живот за укрепване на държавноста и за осветляване на рушителете й,помагаме обществото да се справя с рисковете .А вашата агитка нарича гражданите авантаджии,тъпаци и какви ли още не само защото са задали свой въпрос във форума-Аз ви осветих и други кривици и какво сторихте вие...Глупости.Вижте колко посещения имат темите ми,колкохора от форума са ги чели и разбрали само вашата агитка се нахвърли агресивна срещу мен защо ? 7-8 бройки сте...
donna написа:сега и ти да не объркаш власите с румънците ,че не са точно едно и също
dinev написа:Колеги, престанете да му обръщате внимание, и той сам ще се спре. От психологична гледна точка, колкото повече внимание обръщаш на идиота, той толкова по - настоятелен става.
poli_g написа:Nekonventsialen написа:Посетители,гости и потенциални такива не е нужно да мислите много защото е възможно да се преуморите.
Милиционерския интелект и Co са се погрижили за времето ви във виртуалното пространство(в другото отдавна) ,сътворили са и нещо демократично:избирате "Мис", "Мисис" и разбира се "Мистър" както следва
1 / Мис, омъжествена и строга правница-палавник
2 / Мисис, милиционеро-юристка
3 / Мистър, "мека Мара" съветско-българско право
Ето дами и господа добрия подход в тези тежки времена-комизъм на който да завиди и покойния Монти Пайтън,оня с "Летящия цирк".Па ако се намери нещо подходящо за скеч-ле че им свирнеме...
Видно от постинга ти, друже, ти доста си се преуморил днес/ дали от мислене? това е друга тема, защото не ти се отдава, но си неуморим и продължаваш!/ ... в резултат на която дейност сътвори това .
Мда.. голяма мъка те споходи - 49 идентични мнения, за да ни уведомиш, че искаш да си клоун в цирка..
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 44 госта