начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Благодарности към Правния отдел към Община-Плевен

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Благодарности към Правния отдел към Община-Плевен

Мнениеот advokat__nikolov » 08 Авг 2008, 23:20

Привет !

Искам да използвам трибуната, на Лекс, за да изкажа моите най-искрени благодарности към Правен отдел Община-Плевен с ръководител Симеон Петранов за това, че се отнесоха към мен с необходимото внимание и уважение.

Още, когато пристигнах, юристите ме приеха с топли чувства, за което, признавам, останах много изненадан.

Най-много се радвам от факта, че нито за миг юристите не спряха да ми обръщат внимание, което ме трогна изключително силно.Винаги, когато имах въпроси същите ми отговаряха и даваха своите съвети и насоки, и то с желание, за което много им благодаря.

Страхотна организация и страхотен екип е Правен Отдел към Община Плевен.Още от първия ден, те ме накараха да се чувствам част от своя екип.През цялото време бях настанен на бюро с компютър, скенер, интернет, Апис и всичко останало, от което имах нужда.

Базата е невероятна!Всичко е чисто ново-компютри, климатици, мебелировака, техника и прочие.

Запознах с дейността на цялата администрация и статута и дейността на държавните служители, разгледах много текущи и приключили дела, по които Община Плевен е страна-административни, вещни, облигационни, търговски, защита на потребители, ЗУТ, административно-наказателни, приватизация, концесии и много други.

Освен това, научих и доста, относно работата в екип, което е изключително важно.

Благодаря и на кмета на Община Плевен господин Найден Зеленогорски(ОДС) за организацията, която е създал и работата, която е свършил през своя първи мандат(а неотдавна е преизбран за втори).Всички служители на Общината, ми направи впечатление, стриктно спазват Етичният кодекс на държавния служители, отнасят се с най-голямо уважение към всички граждани.

Благодаря и на заместник кмета на Общината-господин Николай Якимов, който до скоро беше заместник областен управител, за топлото
посрещане.

И най-вече искам да благодаря на юрисконсултите:

С. Петранов

П. Петкова

Д. Костадинова

Т.Илиева

И не на последно място на моя добър приятел Янко,който постъпи малко преди аз да се появя.

Две много хубави прекарани седмици в Община Плевен :D

Чакат ме от септември в Административен съд Плевен :D

ОБЩИНА ПЛЕВЕН(в средата)

Изображение

господин Найден Зеленогорски(кмет на община Плевен)

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот riyva_evro » 14 Авг 2008, 14:25

Аз съм 186-тия, който е прочел благодарственото ти писмо. Да са живи и здрави колегите юристи, които са станали обект на твоя поздрав.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот Ralinko » 16 Авг 2008, 17:50

Мили ми адв. Николов,

я вземи първо да научиш кой по ред мандат кара г-н Зеленогорски, пък после почвай да благодариш - на него и на цялото му общинско войноство, чиито имена, надявам се, си запомнил правилно!

Бог да му е на помощ на административния съд от септември!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 17 Авг 2008, 21:03

Ralinko написа:Мили ми адв. Николов,

я вземи първо да научиш кой по ред мандат кара г-н Зеленогорски, пък после почвай да благодариш - на него и на цялото му общинско войноство, чиито имена, надявам се, си запомнил правилно!

Аз съм в гората расъл.Кметът кара втори мандат, преди него кмет ни беше Румен Петков.

Май Вие не знаете кой какъв,а :)

Много вие яд на мен нещо.

Вие кво си мислите, че каквото ви пиша във форума, говоря и в общината.Хахаха.
Последна промяна advokat__nikolov на 17 Авг 2008, 21:30, променена общо 1 път
advokat__nikolov

Мнениеот donna » 17 Авг 2008, 21:25

advokat__nikolov написа:
Ralinko написа:Мили ми адв. Николов,

Аз съм в гората расъл.Кметът кара втори мандат, преди него кмет ни беше Румен Петков.

Май Вие не знаете кой какъв,а :)

Много вие яд на мен нещо.Ха, аматьори.

Вие кво си мислите, че каквото ви пиша във форума, говоря и в общината.Хахаха. Аз тука си чеша оная работа с ей такива като Вас.

Прекали !
donna
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 17 Авг 2008, 21:29

Абе те луд ли ще ме изкарват. :)

Не съм знаел кмета кой мандат е карал.Че аз съм гласувал за него 8)
advokat__nikolov

Мнениеот Ralinko » 18 Авг 2008, 22:35

Ne mu se vruzvai, Donna! (izvine me, 4e se obru6tam napravo kum teb, makar i da ne se poznavame)
A kolkoto do mandata na kmeta, skupi adv. Nikolov, bi trqbvalo da znaete, 6tom se glasuvali za nego, 4e tova e treti mandat za g-n Zelenogorski, spe4elen s pove4e ot 50% ot podadenite prez MINALATA esen. A i imaite predvid, 4e nqma kakvo az da vi izkarvam lud, povedenieto i dumite vi govorqt suvsem krasnore4ivo za psihi4eskata vi stubilnost. Silno se sumnqvam, 4e i v ob6tinata ste se durjali po po-razli4en na4in, a kolkoto do suda - ako produljavate v su6tiq duh mai 6te se naloji da vi se zabrani da pose6tavate koqto i da e durjavna instituciq.
Priqtno reene v sveta na me4tite!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 19 Авг 2008, 00:29

advokat__nikolov написа:[

А да.Те за Плевен май казваха ....където е кмета,там е и клозета.... :wink:

Що не отскочиш до Пловдив.Сигурно си чул кво е станало - кмета е натирил юристите си,щото са го издънили за цели 5 000 000 лв.
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 19 Авг 2008, 07:50

На официалния сайт на Община Плевен пише, че това е втори мандат на Найден Зеленогорски.
http://www.pleven.bg/index.php?option=c ... &Itemid=39
Бил е един мандат и заместник-кмет.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот felix » 19 Авг 2008, 10:50

Еее, Николов толкова хубава темичка е пуснал, а вие я з***ахте. Евала на правния отдел в Плевен, хубаво е, че обръщат внимание на стажантите. Аз като бях втори курс, в общината, в която се представихме с част от колегите, директно ни разкараха.
Направо ме хвана яд, човекът им благодари без да се прави на интересен или нещо, а отдолу някакъв пишещ на шльокавица пумпал му се заяжда дребнаво. Егати форумното общуване, честно. :x
felix
Младши потребител

Мнениеот Ralinko » 19 Авг 2008, 12:08

Адв. Николов, тържествувайте! Вече имате свой защитници, които са готови да дадат мило и драго, само и само да Ви изкарат светец! Ще обърна внимание на непросветените първо да си проверяват източниците на информация, после да я пускат като линк, както и на тези, на които латиницата им боде очите - както виждате справям се прекрасно и на кирилица. Що се отнася до правния отдел на община Плевен - евала на юристите, че са допуснали стажанти, макар че не мисля, че след запознанството им с адв. Николов ще повторят същата грешка.
Желая лек ден на всички!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 19 Авг 2008, 19:01

Ralinko написа:Адв. Николов, тържествувайте! Вече имате свой защитници, които са готови да дадат мило и драго, само и само да Ви изкарат светец! Ще обърна внимание на непросветените първо да си проверяват източниците на информация, после да я пускат като линк, както и на тези, на които латиницата им боде очите - както виждате справям се прекрасно и на кирилица. Що се отнася до правния отдел на община Плевен - евала на юристите, че са допуснали стажанти, макар че не мисля, че след запознанството им с адв. Николов ще повторят същата грешка.
Желая лек ден на всички!

Виж, не знам защо си мислиш, че както се държа във форума, така правя и на стажа.

Хората в общината даже ми предложиха да остана колкото си искам.Обръщаха ми много внимание.А аз естесвено само гледам и слушам какво казават и гледам как се прави.Когато имам въпроси хората ми отговаряха.Обсъждахме и много други неща.

Нещо ме бъркаш.

Аз съм професионалист :)

Не съм шушумига или кравар, за разлика от много хора.

И Вие малка оная работа да се сравнявате с мен по етика, култура и възпитание/пред хора, които виждам пред очите си/, а не пред някой си дето ми се е скрил в миша дупка и не иска да се разкрие какво практикува и как се казва.Каква култура искате тогава.Аз все едно разговарям с една правна нула.

Много хора от този форум чрез ЛС са ми казвали какво и къде практикуват и към тях сега имам респект и уважение, защото знам за какво става на въпрос.
advokat__nikolov

Мнениеот Ralinko » 20 Авг 2008, 09:45

Виж, не знам как реши, че ми е малка оная работа при положение, че аз изобщо нямам такава, но както и да е, ще приема, че е станало недоразумение.
Колкото до това коя съм - почти пети курс право, работя в адвокатска кантора в София, повече не Ви е необходимо да знаете за момента. Аз съм В нещата, адв. Николов, докато Вие само говорите за тях. Радвам се, че Ви е харесало в правния отдел и са се отнесли добре с Вас, дано престоят там все пак да Ви е бил от полза.
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 21 Авг 2008, 22:39

Ralinko написа:Виж, не знам как реши, че ми е малка оная работа при положение, че аз изобщо нямам такава, но както и да е, ще приема, че е станало недоразумение.
Колкото до това коя съм - почти пети курс право, работя в адвокатска кантора в София, повече не Ви е необходимо да знаете за момента. Аз съм В нещата, адв. Николов, докато Вие само говорите за тях. Радвам се, че Ви е харесало в правния отдел и са се отнесли добре с Вас, дано престоят там все пак да Ви е бил от полза.

Евала за, че стажувате.Просто искам да Ви кажа, че не е това, което си мислите за стажа ми.Сеш се? :wink:

Не тълкувайте хората по това какво казват във форума.Форумът е за почивка.Нещо като вечеринка, но между юристи.И още нещо-някой вземат прекалено на сериозно нещата, които се пишат тук.Не бива така.

Успех Ви пожелавам и дано някой ден се срещнем в съдебната зала.
Ще Ви направя да си говорите сама :D /това- в рамките на шегата/

С уважение:

Адвокатска къща "Пламен Николов и съдружници"
advokat__nikolov

Мнениеот DEKAH » 21 Авг 2008, 22:47

advokat__nikolov написа:

С уважение:

Николов, Николов... толкова си далеч от процеса, че като те чета се превивам от смях. ИЗОБЩО не ти е ясно за какво става въпрос. Някои хора не чуват влака, други не го виждат. Ти нито го чуваш, нито го виждаш, нито му знаеш разписанието.... и да ти кажа- влаковете не минават там, където си застанал - в морето при дребните рибки.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 21 Авг 2008, 23:06

DEKAH написа:
advokat__nikolov написа:

С уважение:

Николов, Николов... толкова си далеч от процеса, че като те чета се превивам от смях. ИЗОБЩО не ти е ясно за какво става въпрос. Някои хора не чуват влака, други не го виждат. Ти нито го чуваш, нито го виждаш, нито му знаеш разписанието.... и да ти кажа- влаковете не минават там, където си застанал - в морето при дребните рибки.

дел
Последна промяна advokat__nikolov на 21 Авг 2008, 23:51, променена общо 1 път
advokat__nikolov

Мнениеот d_d » 21 Авг 2008, 23:38

Голямо лизане на задници пада в тая жега !
d_d
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 21 Авг 2008, 23:50

d_d написа:Голямо лизане на задници пада в тая жега !

Колега, като Ви гледам изразите си Ви представям пред Върховния съд. Хахахаха, но това не е възможно. :D

Я кажете там за свирките, как точно беше , че забравих.

Абе какъв адвокат сте, без коментар...
advokat__nikolov

Мнениеот Ralinko » 22 Авг 2008, 10:22

Я кажете точно за кой Върховен съд става дума, че нещо не Ви разбрах?
А по между другото какъв език според Вас трябва да използва истинският адвокат?
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот palimsest » 22 Авг 2008, 22:26

advokat__nikolov написа:Колега, като Ви гледам изразите си Ви представям пред Върховния съд.
Абе какъв адвокат сте, без коментар...

Николов,
горещо ти препоръчвам, да обърнеш внимание на обогатяването на езика си и общата култура,че като те чета... направо жал ми става !
Аватар
palimsest
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии