начало

Представлява ли особена повелителна норма принципът на справедливост в чл. 52 ЗЗД Представлява ли особена повелителна норма принципът на справедливост в чл. 52 ЗЗД

Среща на членовете от Форума!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот system » 21 Авг 2008, 10:13

Аз също не можах да дойда. Не успях и да науча мястото, защото Скайпът ми се скапа. А и поради отсъствието на другия родител бях "мама" и не вървеше да се изсипя с две деца :roll:
За срещата в Търново, моля организаторът да ми пусне съобщение на лични.
Разбрах че сте изкарали страхотно, за което се радвам.
system
Активен потребител

Мнениеот kpavlova » 21 Авг 2008, 10:36

Уф, и аз съжалявам като ви слушам/ чета :D И моято проблематика е като на Систем, но наполовина по -малка - 1 брой малък човек, но за сметка на това, доста малък :).Комбинирана с някакви родови празници. Радвам се за всички Ви, че е било хубаво :)
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 21 Авг 2008, 10:38

Е, аз бях с 1 детенце и Вие Sistem ако си бяхте взели Вашите, щеше да стане голям купон - за големи и малки :lol:

Satir, теб специално те чакахме и ти бях осигурила и компанията на програмист, но само г-н Недев се радва на неговото присъствие. /беше се подготвил да ти изнесе тема за терсоса като платформа за програмиране и бъдещото му приложение/

За следваща среща в Търново гласувам и чакам с нетърпение - Има страхотни местенца за любители на доброто хапване, пийване и още нещо.

Трябва да решим обаче, по кое време да е горе - долу /Напр. - преди или след 15. 09 ? Мамите знаят защо 8)

:wink:

Надяваме се, че харесахте снимките и чакаме с нетърпение /Като Домакини/ да подложим на обсъждане и решаване въпоса за следващата среща. Най- вече като време.

Рапотр даден! :wink:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот bebitor » 21 Авг 2008, 10:40

kpavlova написа:Уф, и аз съжалявам като ви слушам/ чета :D И моято проблематика е като на Систем, но наполовина по -малка - 1 брой малък човек, но за сметка на това, доста малък :).Комбинирана с някакви родови празници. Радвам се за всички Ви, че е било хубаво :)

:D Е, то и аз съм в това положение, въпреки че ако бяха се съгласили за Арбанаси, щях да дойда с малката. Но до София не ми се разкарваше хлапето. Така че за следващия път, кой знае, може и с децата :lol:
Особено ако има близо до заведението батут :lol: :lol: :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот system » 21 Авг 2008, 10:57

vili_spasova написа:Е, аз бях с 1 детенце и Вие Sistem ако си бяхте взели Вашите, щеше да стане голям купон - за големи и малки :lol:

Да обаче единият от моите е много малък. Не знаех дали щеше да издържи пътя до София, и то в горещините.
В. Търново по ме устройва. Ще гледам да не отсъствам.
system
Активен потребител

Мнениеот diaida » 21 Авг 2008, 11:58

poli_g написа:Ако никой не възразява, РЕШЕНО Е- втора лекс-среща в Търново.
Дата?- Колеги, от 04.09 до... вече ще съм в обективна невъзможност за делнични срещи - та нека да е в съботен ден..:oops:

п.п. Хм... преди 15? - чести ще да са срещите.... :lol: :lol:

Подкрепям напълно - Търново ! Предлагам Вили за координатор (стига да има достатъчно време). За мен също съботата е най-подходящият ден за събитието.

Р.Р. м/у другото, Вили не съм ти изпратила филмчето - чакам скайп, за да мога да ти го пратя!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 21 Авг 2008, 13:12

poli_g написа:Ако никой не възразява, РЕШЕНО Е- втора лекс-среща в Търново.
Дата?- Колеги, от 04.09 до... вече ще съм в обективна невъзможност за делнични срещи - та нека да е в съботен ден..:oops:

п.п. Хм... преди 15? - чести ще да са срещите.... :lol: :lol:

Ура!
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 21 Авг 2008, 14:31

Така, де! Шоуто трябва да продължи!

http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
razli4na
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 21 Авг 2008, 16:16

К'во пропуснах?

Надявам се ще ме "осветлите" как са протекли нещата.

:P
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 22 Авг 2008, 11:14

Включвам се и аз с ЛЕТЕН поздрав към всички мами и татковци от форума:

http://www.youtube.com/watch?v=A27FF2T2 ... re=related
razli4na
Активен потребител

Мнениеот diaida » 31 Авг 2008, 00:16

Изображение

Веднага стягам багажа ...

Изображение

Пишете ме в списъка!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 31 Авг 2008, 00:21

Николов, веднага приведи в действие Майбаха и шампанското за из път ... :lol: :lol: :lol:
Няма с трена да пътува старата маймуна :lol: :lol: :roll: :wink:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 31 Авг 2008, 11:28

Този път и мене ме пишете!
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот Melly » 31 Авг 2008, 13:54

...........
Последна промяна Melly на 31 Авг 2008, 14:07, променена общо 1 път
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 31 Авг 2008, 13:56

poli_g написа:КОЛЕГИ!!!!!
Дата и място за нова среща- ВЕЛИКО ТЪРНОВО- 27.09.2008г. по ракиено време...:wink:
Координатор- колегата Вили, моля да бъде така добра и да се отзове на апела ми...:oops:
Предложения се приемат само за мястото на явката!!!

п.п. Някой да бъда така добър и да ми предложи приличен хотел.. :?

опс... да не го разберете погрешно- да ми препоръча! :?

Съобразете И МЕН, МОЛЯ, :lol: :lol: :lol:
относно двете опции, макар че по това време, мисля да не е особено затруднение да се намери приличен хотел.
Друг е въпросът, че е по-удобно да се резервира нощувката предварително :wink:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 31 Авг 2008, 14:05

....Del

Изтрих го, тъй като външно изглеждаше грозно, нещо сгафих с оформлението. :oops: :oops: :oops:

А съдържанието си е същото, както по-долу.
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот vili_spasova » 01 Сеп 2008, 09:51

Привет,
Ето вече съм в наличност! :) отпуската свърши и съм на работа :)
Докладвам:
Вече проверих на няколко места, много е удобно да се ангажира хотелче, като почти всеки такъв разполага и с приличен ресторант,
може да се разервират предварително места, като за по- голямо количесто се ползва и отстъпка /което е естествено/.

Цените са от 50- 60 лв. за единична стая и 55- 70 за двойна в хотел 2-3 звезди до ... 200 и 300 лв. и нагоре напр. в Интерхотела напр.

Въпросът е колко хора ще се съберем и колко стаи ще се ангажират за песпиване /респ. препиване :)/

Освен това, очаквам и предложения за място за събиране от колеги, които имат впечатления - като се ангажирам да проверя на място и да докладвам за офертите.
Ще информирам на лични за проведените проучвания всички, които изяваят желание.

Пожелавам лека и успешна седмица на всички :)
Последна промяна vili_spasova на 01 Сеп 2008, 12:26, променена общо 1 път
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот milletti » 01 Сеп 2008, 11:08

Привет :) Предлагам vili_spasova да бъде "натоварена" само с резервацията на заведение. А хотелите да си ги изберем сами. В нета има предостатъчно инфо. Не за друго, но рядко може всички да са доволни, а и е доста трудоемко да организираш спането на хора, някои от които не познаваш, други в последния момент се отказват и т .н. Аз лично почти си избрах хотелче. Ето линка към доста хотели във В.Търново:

http://www.velikoturnovo.info/id-138/ho ... vt_bg.html
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 01 Сеп 2008, 11:25

О.к.

Има няколко чудесни малки ресторантчета с перфектна кухня, които посещаваме с моето момче като ценители.
За спането наистина е добре всеки да си прецени според възможностите / и познатите които има в Търново/ а и според ангажиметнтите, които има, колко време и къде ще иска да остане /напр. Арбанаси също е близо/
Аз си мислех че, ако всички после са в 1 хотел ще заприлича на пионерските лагери от едно време :wink: /Признавам че имаше известен чар, когато моля другарката ходеше да ни издирва по другите стаи... :)
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот satir » 01 Сеп 2008, 12:54

като рЕшите да си докарвате главоболие у дупнишко се Обадете, мое да дода.....
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии