- Дата и час: 03 Фев 2025, 18:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Благодарности към Правния отдел към Община-Плевен
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
40 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Благодарности към Правния отдел към Община-Плевен
Привет !
Искам да използвам трибуната, на Лекс, за да изкажа моите най-искрени благодарности към Правен отдел Община-Плевен с ръководител Симеон Петранов за това, че се отнесоха към мен с необходимото внимание и уважение.
Още, когато пристигнах, юристите ме приеха с топли чувства, за което, признавам, останах много изненадан.
Най-много се радвам от факта, че нито за миг юристите не спряха да ми обръщат внимание, което ме трогна изключително силно.Винаги, когато имах въпроси същите ми отговаряха и даваха своите съвети и насоки, и то с желание, за което много им благодаря.
Страхотна организация и страхотен екип е Правен Отдел към Община Плевен.Още от първия ден, те ме накараха да се чувствам част от своя екип.През цялото време бях настанен на бюро с компютър, скенер, интернет, Апис и всичко останало, от което имах нужда.
Базата е невероятна!Всичко е чисто ново-компютри, климатици, мебелировака, техника и прочие.
Запознах с дейността на цялата администрация и статута и дейността на държавните служители, разгледах много текущи и приключили дела, по които Община Плевен е страна-административни, вещни, облигационни, търговски, защита на потребители, ЗУТ, административно-наказателни, приватизация, концесии и много други.
Освен това, научих и доста, относно работата в екип, което е изключително важно.
Благодаря и на кмета на Община Плевен господин Найден Зеленогорски(ОДС) за организацията, която е създал и работата, която е свършил през своя първи мандат(а неотдавна е преизбран за втори).Всички служители на Общината, ми направи впечатление, стриктно спазват Етичният кодекс на държавния служители, отнасят се с най-голямо уважение към всички граждани.
Благодаря и на заместник кмета на Общината-господин Николай Якимов, който до скоро беше заместник областен управител, за топлото
посрещане.
И най-вече искам да благодаря на юрисконсултите:
С. Петранов
П. Петкова
Д. Костадинова
Т.Илиева
И не на последно място на моя добър приятел Янко,който постъпи малко преди аз да се появя.
Две много хубави прекарани седмици в Община Плевен
Чакат ме от септември в Административен съд Плевен
ОБЩИНА ПЛЕВЕН(в средата)
господин Найден Зеленогорски(кмет на община Плевен)
Искам да използвам трибуната, на Лекс, за да изкажа моите най-искрени благодарности към Правен отдел Община-Плевен с ръководител Симеон Петранов за това, че се отнесоха към мен с необходимото внимание и уважение.
Още, когато пристигнах, юристите ме приеха с топли чувства, за което, признавам, останах много изненадан.
Най-много се радвам от факта, че нито за миг юристите не спряха да ми обръщат внимание, което ме трогна изключително силно.Винаги, когато имах въпроси същите ми отговаряха и даваха своите съвети и насоки, и то с желание, за което много им благодаря.
Страхотна организация и страхотен екип е Правен Отдел към Община Плевен.Още от първия ден, те ме накараха да се чувствам част от своя екип.През цялото време бях настанен на бюро с компютър, скенер, интернет, Апис и всичко останало, от което имах нужда.
Базата е невероятна!Всичко е чисто ново-компютри, климатици, мебелировака, техника и прочие.
Запознах с дейността на цялата администрация и статута и дейността на държавните служители, разгледах много текущи и приключили дела, по които Община Плевен е страна-административни, вещни, облигационни, търговски, защита на потребители, ЗУТ, административно-наказателни, приватизация, концесии и много други.
Освен това, научих и доста, относно работата в екип, което е изключително важно.
Благодаря и на кмета на Община Плевен господин Найден Зеленогорски(ОДС) за организацията, която е създал и работата, която е свършил през своя първи мандат(а неотдавна е преизбран за втори).Всички служители на Общината, ми направи впечатление, стриктно спазват Етичният кодекс на държавния служители, отнасят се с най-голямо уважение към всички граждани.
Благодаря и на заместник кмета на Общината-господин Николай Якимов, който до скоро беше заместник областен управител, за топлото
посрещане.
И най-вече искам да благодаря на юрисконсултите:
С. Петранов
П. Петкова
Д. Костадинова
Т.Илиева
И не на последно място на моя добър приятел Янко,който постъпи малко преди аз да се появя.
Две много хубави прекарани седмици в Община Плевен
Чакат ме от септември в Административен съд Плевен
ОБЩИНА ПЛЕВЕН(в средата)
господин Найден Зеленогорски(кмет на община Плевен)
- advokat__nikolov
Аз съм 186-тия, който е прочел благодарственото ти писмо. Да са живи и здрави колегите юристи, които са станали обект на твоя поздрав.
- riyva_evro
- Потребител
Мили ми адв. Николов,
я вземи първо да научиш кой по ред мандат кара г-н Зеленогорски, пък после почвай да благодариш - на него и на цялото му общинско войноство, чиито имена, надявам се, си запомнил правилно!
Бог да му е на помощ на административния съд от септември!
я вземи първо да научиш кой по ред мандат кара г-н Зеленогорски, пък после почвай да благодариш - на него и на цялото му общинско войноство, чиито имена, надявам се, си запомнил правилно!
- Ralinko
- Младши потребител
Ralinko написа:Мили ми адв. Николов,
Аз съм в гората расъл.Кметът кара втори мандат, преди него кмет ни беше Румен Петков.
Май Вие не знаете кой какъв,а
Много вие яд на мен нещо.
Вие кво си мислите, че каквото ви пиша във форума, говоря и в общината.Хахаха.
Последна промяна advokat__nikolov на 17 Авг 2008, 21:30, променена общо 1 път
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Ralinko написа:Мили ми адв. Николов,
Аз съм в гората расъл.Кметът кара втори мандат, преди него кмет ни беше Румен Петков.
Май Вие не знаете кой какъв,а
Много вие яд на мен нещо.Ха, аматьори.
Вие кво си мислите, че каквото ви пиша във форума, говоря и в общината.Хахаха. Аз тука си чеша оная работа с ей такива като Вас.
Прекали !
- donna
- Старши потребител
- advokat__nikolov
Ne mu se vruzvai, Donna! (izvine me, 4e se obru6tam napravo kum teb, makar i da ne se poznavame)
A kolkoto do mandata na kmeta, skupi adv. Nikolov, bi trqbvalo da znaete, 6tom se glasuvali za nego, 4e tova e treti mandat za g-n Zelenogorski, spe4elen s pove4e ot 50% ot podadenite prez MINALATA esen. A i imaite predvid, 4e nqma kakvo az da vi izkarvam lud, povedenieto i dumite vi govorqt suvsem krasnore4ivo za psihi4eskata vi stubilnost. Silno se sumnqvam, 4e i v ob6tinata ste se durjali po po-razli4en na4in, a kolkoto do suda - ako produljavate v su6tiq duh mai 6te se naloji da vi se zabrani da pose6tavate koqto i da e durjavna instituciq.
Priqtno reene v sveta na me4tite!
A kolkoto do mandata na kmeta, skupi adv. Nikolov, bi trqbvalo da znaete, 6tom se glasuvali za nego, 4e tova e treti mandat za g-n Zelenogorski, spe4elen s pove4e ot 50% ot podadenite prez MINALATA esen. A i imaite predvid, 4e nqma kakvo az da vi izkarvam lud, povedenieto i dumite vi govorqt suvsem krasnore4ivo za psihi4eskata vi stubilnost. Silno se sumnqvam, 4e i v ob6tinata ste se durjali po po-razli4en na4in, a kolkoto do suda - ako produljavate v su6tiq duh mai 6te se naloji da vi se zabrani da pose6tavate koqto i da e durjavna instituciq.
Priqtno reene v sveta na me4tite!
- Ralinko
- Младши потребител
advokat__nikolov написа:[
А да.Те за Плевен май казваха ....където е кмета,там е и клозета....
Що не отскочиш до Пловдив.Сигурно си чул кво е станало - кмета е натирил юристите си,щото са го издънили за цели 5 000 000 лв.
- sarbijanac
- Активен потребител
На официалния сайт на Община Плевен пише, че това е втори мандат на Найден Зеленогорски.
http://www.pleven.bg/index.php?option=c ... &Itemid=39
Бил е един мандат и заместник-кмет.
http://www.pleven.bg/index.php?option=c ... &Itemid=39
Бил е един мандат и заместник-кмет.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Еее, Николов толкова хубава темичка е пуснал, а вие я з***ахте. Евала на правния отдел в Плевен, хубаво е, че обръщат внимание на стажантите. Аз като бях втори курс, в общината, в която се представихме с част от колегите, директно ни разкараха.
Направо ме хвана яд, човекът им благодари без да се прави на интересен или нещо, а отдолу някакъв пишещ на шльокавица пумпал му се заяжда дребнаво. Егати форумното общуване, честно.
Направо ме хвана яд, човекът им благодари без да се прави на интересен или нещо, а отдолу някакъв пишещ на шльокавица пумпал му се заяжда дребнаво. Егати форумното общуване, честно.
- felix
- Младши потребител
Адв. Николов, тържествувайте! Вече имате свой защитници, които са готови да дадат мило и драго, само и само да Ви изкарат светец! Ще обърна внимание на непросветените първо да си проверяват източниците на информация, после да я пускат като линк, както и на тези, на които латиницата им боде очите - както виждате справям се прекрасно и на кирилица. Що се отнася до правния отдел на община Плевен - евала на юристите, че са допуснали стажанти, макар че не мисля, че след запознанството им с адв. Николов ще повторят същата грешка.
Желая лек ден на всички!
Желая лек ден на всички!
- Ralinko
- Младши потребител
Ralinko написа:Адв. Николов, тържествувайте! Вече имате свой защитници, които са готови да дадат мило и драго, само и само да Ви изкарат светец! Ще обърна внимание на непросветените първо да си проверяват източниците на информация, после да я пускат като линк, както и на тези, на които латиницата им боде очите - както виждате справям се прекрасно и на кирилица. Що се отнася до правния отдел на община Плевен - евала на юристите, че са допуснали стажанти, макар че не мисля, че след запознанството им с адв. Николов ще повторят същата грешка.
Желая лек ден на всички!
Виж, не знам защо си мислиш, че както се държа във форума, така правя и на стажа.
Хората в общината даже ми предложиха да остана колкото си искам.Обръщаха ми много внимание.А аз естесвено само гледам и слушам какво казават и гледам как се прави.Когато имам въпроси хората ми отговаряха.Обсъждахме и много други неща.
Нещо ме бъркаш.
Аз съм професионалист
Не съм шушумига или кравар, за разлика от много хора.
И Вие малка оная работа да се сравнявате с мен по етика, култура и възпитание/пред хора, които виждам пред очите си/, а не пред някой си дето ми се е скрил в миша дупка и не иска да се разкрие какво практикува и как се казва.Каква култура искате тогава.Аз все едно разговарям с една правна нула.
Много хора от този форум чрез ЛС са ми казвали какво и къде практикуват и към тях сега имам респект и уважение, защото знам за какво става на въпрос.
- advokat__nikolov
Виж, не знам как реши, че ми е малка оная работа при положение, че аз изобщо нямам такава, но както и да е, ще приема, че е станало недоразумение.
Колкото до това коя съм - почти пети курс право, работя в адвокатска кантора в София, повече не Ви е необходимо да знаете за момента. Аз съм В нещата, адв. Николов, докато Вие само говорите за тях. Радвам се, че Ви е харесало в правния отдел и са се отнесли добре с Вас, дано престоят там все пак да Ви е бил от полза.
Колкото до това коя съм - почти пети курс право, работя в адвокатска кантора в София, повече не Ви е необходимо да знаете за момента. Аз съм В нещата, адв. Николов, докато Вие само говорите за тях. Радвам се, че Ви е харесало в правния отдел и са се отнесли добре с Вас, дано престоят там все пак да Ви е бил от полза.
- Ralinko
- Младши потребител
Ralinko написа:Виж, не знам как реши, че ми е малка оная работа при положение, че аз изобщо нямам такава, но както и да е, ще приема, че е станало недоразумение.
Евала за, че стажувате.Просто искам да Ви кажа, че не е това, което си мислите за стажа ми.Сеш се?
Не тълкувайте хората по това какво казват във форума.Форумът е за почивка.Нещо като вечеринка, но между юристи.И още нещо-някой вземат прекалено на сериозно нещата, които се пишат тук.Не бива така.
Успех Ви пожелавам и дано някой ден се срещнем в съдебната зала.
Ще Ви направя да си говорите сама /това- в рамките на шегата/
С уважение:
Адвокатска къща "Пламен Николов и съдружници"
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:
С уважение:
Николов, Николов... толкова си далеч от процеса, че като те чета се превивам от смях. ИЗОБЩО не ти е ясно за какво става въпрос. Някои хора не чуват влака, други не го виждат. Ти нито го чуваш, нито го виждаш, нито му знаеш разписанието.... и да ти кажа- влаковете не минават там, където си застанал - в морето при дребните рибки.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:advokat__nikolov написа:
С уважение:
Николов, Николов... толкова си далеч от процеса, че като те чета се превивам от смях. ИЗОБЩО не ти е ясно за какво става въпрос. Някои хора не чуват влака, други не го виждат. Ти нито го чуваш, нито го виждаш, нито му знаеш разписанието.... и да ти кажа- влаковете не минават там, където си застанал - в морето при дребните рибки.
дел
Последна промяна advokat__nikolov на 21 Авг 2008, 23:51, променена общо 1 път
- advokat__nikolov
Я кажете точно за кой Върховен съд става дума, че нещо не Ви разбрах?
А по между другото какъв език според Вас трябва да използва истинският адвокат?
А по между другото какъв език според Вас трябва да използва истинският адвокат?
- Ralinko
- Младши потребител
advokat__nikolov написа:Колега, като Ви гледам изразите си Ви представям пред Върховния съд.
Абе какъв адвокат сте, без коментар...
Николов,
горещо ти препоръчвам, да обърнеш внимание на обогатяването на езика си и общата култура,че като те чета... направо жал ми става !
-
palimsest - Активен потребител
40 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|