advokat__nikolov написа:
А Вие нямате ранга да гледате Лорд Върховен съдия в очите.
Дали уцелихме ранга и очите...:
http://www.youtube.com/watch?v=oQEjwKs_ ... re=related
|
|
advokat__nikolov написа:
А Вие нямате ранга да гледате Лорд Върховен съдия в очите.
advokat__nikolov написа:Здравейте!
Ето няколко съвета за това какво държане трябва да имете пред Лорд Върховните съдии и пред Върховния съд.
На първо място,
когато минавате около Върховния касационен съд, винаги се покланяйте.
На второ място,
когато сте в сградата на Върховния касационен съд, никога не гледайте нагоре, погледът Ви трябва да е насочен почти към земята.По този начин ще изразите Величието на Съда.
На трето място,
когато сте на дело пред Съда, обръщайте се към Висшите съдии с "Ваше Богословие Лорд Върховен съдия" (както е в САЩ)
На четвърто място,
когато разговаряте с Лорд Върховен съдия никога не го гледайте в очите.Ще разговаряте с Него, като погледът трябва да е насочен надолу.
На пето място,
никога не карайте Висш съдия да чака.
На шесто място,
преди и след приключване на делото винаги се покланяйте пред Върховния съдия.По този начин демонстрирате удобрението и задължителността на решението Му.
На седмо място,
никога не ангажирайте Съда с дела с незначителен характер.Задоволете се с решението на по-долната инстанция.
Следва продължение !
Ralinko написа:..очаквам предизвикваща усмивки понеделник сутрин!
advokat__nikolov написа:Ето видяхте ли? Някой го мачкат през деня/не визирам никой/, защото, както казва Адвокат Георги Гатев, е шушумига, и после се прави на интересен във форума, защото имал стаж.
" Тъпкал, тъпкал на едно място..." /Адв.Георги Гатев/
:P Лорд Върховен съдия Върховен съд Никола ФИЛЧЕВ
DEKAH написа:Николооооооввввв
пий си хапчетата бре младеж
НЕ мога да се спра..... припадам от смях.
Николов - ти си ПЪЛЕН АМАТЬОР и АБСОЛЮТЕН БУФОСИНХРОНИСТ.
advokat__nikolov написа:
Ти пък господин професионалисте какво постигна през кариерката си
Ами толкова за човек във втори курс.Днес аматьор утре ще ми пишеш работното време.
Върховен съд на Република България :P
advokat__nikolov написа:palimsest написа:advokat__nikolov написа:Тук съм!
Кво прайш,palimsest.
Сега не можах да разбера Бог ли си,или не
Ще се кланяме ли,или не
Здрасти Николов ,
като съм на две големи мартинита и една "магистралка" съм по-голям от Бог !
В останалото време съм обикновена , твъде недостойна за Вашето величие , персона...
Когато се кланяш , спри , огледай се , да няма някой отзад :, че тук една дума броди..., като призрак !
Охоо,магистралки,викаш значи
Ама за "бело" ли говориш,или за нещо друго
Ами пиченца?Виждал ли си ги какви чудеса правят за една магистралка
Да,прав си,че моята вип персона е бежоствена и затова ще се обръщаш към мен с "Ваше превъзходителство...Николов,Адвокат Николов"
Палимсест,уреди ми един стаж при Боговете,а аз ще почерпя с пиченца,магистралки,автограф от Адв.Николов.Имаше търг в "Кристис" за моя автограф,бе продаден за точно 100 000 евра.
advokat__nikolov написа:Ти пък господин професионалисте какво постигна през кариерката си
Ами толкова за човек във втори курс.Днес аматьор утре ще ми пишеш работното време.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта