REVOLUTION написа: Всички сме щастливи от факта..!
Така е!
|
|
Melly написа:Ако позволите,
Ще изложа и моето скромно мнение. Аз пък ще си позволя и моя скромен коментар
Следя с интерес дискусиите и едно явление се откроява ярко: войната срещу МНОГОЛИКИЯ, както се изразяват повечето от нас. Кои сте тия, че и "повечето", `дето така се изразявате ?
С риск да си навлека неприязантта ви, което ни най-малко ще ме разколебае, ще ви кажа как изглежда отстрани проблемът, да именно, защото Лютият е проблем за някои от нас - т.н. черна овца на форума.
Защото си позволява да отстоява собствена позиция към питащите;
Защото е нагъл и брутален - в Булгаристан открай време се цени това, възпитанието и учтивостта се пренебрегват и осмиват
Защото не се поколебава да каже истината в очите;
Я пробвайте да кажете истината в очите на двама души на улицата, със сигурност най-късно третият ще Ви пребие, ако не и по-лошо. Възпитанието, учтивостта и етиката са за това, да не се изтрепят хората помежду си, "казвайки си истината в очите"... И кое е истината ? Че всяка заблудила се овчица, дръзнала да попита нещо във форума, попада в зъбите на Лютия и бива схрускана за "келипирджийство и тарикатлък" ?
Защото има достойнството да приеме фактът, че не е долюбван от мнозина; Ако държеше на достойнството си, а и на това на адвокатската гилдия, нямаше да се / да я излага по този просташки начин
Защото.....
А никой, в последно време не прозря еволюцията в поведението му. Тя се дължи на страх от поредния бан. Не го банват заради това, че е "пак той", а заради поведението му във форума... Щом "ескалира", тогава ... му се налага да търси нов ник и нов прокси-сървър :lol:
И заслепени от образа, който сте си изградили и на когото посоянно вдъхвате живот, не бяхте в състояние да откриете промяна в тона на изказванията на Лютия. Да, така е удобно, но реалността е друга.
А на всичкото отгоре,
О, небеса,
Та той има и поддръжници - начаса АНАТЕМА И ЗА ТЯХ!
И някак неусетно ми изниква въпроса:
Кое е първото - кокошката или яйцето?
И КАКВО ПРЕЧИ ДА Е ОТНОВО ТАКА?gudio написа:Melly написа:Ако позволите,
Ще изложа и моето скромно мнение. Аз пък ще си позволя и моя скромен коментар
Следя с интерес дискусиите и едно явление се откроява ярко: войната срещу МНОГОЛИКИЯ, както се изразяват повечето от нас.
Кои сте тия, че и "повечето", `дето така се изразявате ? За краткост, повечето (изключая себе си)използват събирателното наименование Многоликия, поради честата смяна на никовете му, нали така? С риск да си навлека неприязантта ви, което ни най-малко ще ме разколебае, ще ви кажа как изглежда отстрани проблемът, да именно, защото Лютият е проблем за някои от нас - т.н. черна овца на форума.
Защото си позволява да отстоява собствена позиция към питащите;
Защото е нагъл и брутален - - в Булгаристан открай време се цени това Бих се съгласила но при условие, че е налице ответно поведение и от питащите - неуважително и нагло в някои сучаи. Е, вече не е такъв, възпитанието и учтивостта се пренебрегват и осмиват Не съм съгласна
Защото не се поколебава да каже истината в очите;
Я пробвайте да кажете истината в очите на двама души на улицата, със сигурност най-късно третият ще Ви пребие, ако не и по-лошо. Ние не сме на улицата, а във форума и слава богу, иначе щеше да има трупове. Възпитанието, учтивостта и етиката са за това, да не се изтрепят хората помежду си, "казвайки си истината в очите"... И кое е истината ? Че всяка заблудила се овчица, дръзнала да попита нещо във форума, попада в зъбите на Лютия и бива схрускана за "келипирджийство и тарикатлък" ? Понякога и мен ме дразнят някои питащи, но разликата между мен и Лютия е тази, че аз ги подминавам като пътен знак. Но хората сме различни, нали?
Защото (Той)има достойнството да приеме (какво)) факта, че не е долюбван от мнозина; Мисля да се съгласите с моята редакция
Ако държеше на достойнството си, а и на това на адвокатската гилдия, нямаше да се / да я излага по този просташки начин
Да, съгласна съм, че ефектът в крайна сметка рефлектира върху гилдията. Но е двупосочен - отвътре и отвън! Ако се държеше на авторитета й, мисля че Poli_g даде на всики ни добър урок как да преодолее горещите точки с Лютия. Нужно бе да бъде последвана и от другите модератори, нали?
Защото.....
А никой, в последно време не прозря еволюцията в поведението му. Тя се дължи на страх от поредния бан. Не го банват заради това, че е "пак той", а заради поведението му във форума... Щом "ескалира", тогава ... му се налага да търси нов ник и нов прокси-сървър :lol: Така де, за сега се задържа с този ник - Lord_k, но не вярвам да е било продиктувано от няакъв страх, по-скоро от преосмисляне на изразните средства (лично мнение)
И заслепени от образа, който сте си изградили и на когото посоянно вдъхвате живот, не бяхте в състояние да откриете промяна в тона на изказванията на Лютия. Да, така е удобно, но реалността е друга.
А на всичкото отгоре,
О, небеса,
Та той има и поддръжници - начаса АНАТЕМА И ЗА ТЯХ!
И някак неусетно ми изниква въпроса:
Кое е първото - кокошката или яйцето?
Аз помня времена във форума, отпреди пощуряването му... Беше ху-у-убаво-о-о-о
Melly написа: КАКВО ПРЕЧИ ДА Е ОТНОВО ТАКА?
САМО СИ ПИТАМ [/color]
Melly написа:Защото има достойнството да приеме фактът, че не е долюбван от мнозина;
Защото.....
Melly написа: Защото (Той)има достойнството да приеме (какво)) факта, че не е долюбван от мнозина; Мисля да се съгласите с моята редакция
Melly написа:И КАКВО ПРЕЧИ ДА Е ОТНОВО ТАКА?
kalahan2008 написа:Melly написа:И КАКВО ПРЕЧИ ДА Е ОТНОВО ТАКА?
Пречи това, че лютивизмът (термин, въвден в употреба от gudio) изглежда наистина е заразен - падането на задръжките, което той наложи като модел на поведение тук, вече се възприема като норма, а не като девиация. За което между другото наистина не е коректно да обвиняваме Лютман - всеки си носи сам отговорността.
diaida написа: Лютко, за да не говорим за теб в 3-то лице ед. число мога да ти кажа, че...
Така че в този смисъл Джиджавка може да ме изключи и мен от списъка на модераторите, но аз пък съм разговаряла с приятели (млади юристи от Пловдив) и те са ми разказвали колко много им помагаш и колко добре се отнасяш с тях.
Това че ме наричаш "крава" хич не ме бърка, от хубавата страна - тя е благородно животно, от лошата - може и да си прав ... !
gudio написа:Melly написа:Защото има достойнството да приеме фактът, че не е долюбван от мнозина;
Защото.....
Малко по-надолуMelly написа: Защото (Той)има достойнството да приеме (какво)) факта, че не е долюбван от мнозина; Мисля да се съгласите с моята редакция
Мисля да се съглася с втората редакция
moderator написа:Здравейте,
Активното модериране от страна на потребителите не е първоаприлска шега.
От този момент - 17:30 часа, предложените, избрани и съгласили се потребители имат възможност да модерират форумите.
Ето и списък с разпределението по форуми:
Общи дискусии - gudio
Взаимопомощ - REVOLUTION
Форум за юристи - REVOLUTION, system
Обсъждане на законопроекти - Karakochev, ykovachev
Трудово право - Monteskio
Имотни казуси - Karanedeff
Наказателно право - Clavdivs.
Данъчно и осигурително право - prnedev
Виртуално деловодство - system
Семейни казуси - sarbijanac
Дискусии на англ. език - diaida
Съдебна власт - mi_lena
Търговско право -
Моля, ако възникнат въпроси относно модерирането, не се колебайте да ни пишете.
Нека триенето, подреждането и сортирането да започне
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта