начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

трудово право

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

трудово право

Мнениеот evita1717 » 27 Авг 2008, 15:55

Много моля , не знам до колко е коректно , но търся адвокат по трудово право от Велико Търново , интересуват ме координати ?!?
evita1717
Младши потребител

Re: трудово право

Мнениеот evita1717 » 27 Авг 2008, 16:48

evita1717 написа:Много моля , не знам до колко е коректно , но търся адвокат по трудово право от Велико Търново , интересуват ме координати ?!?

Поне на лични няма ли кой да ми отговори , ясно е че ще бъде реклама тук на място във форума , но наистина ми е спешно и важно !!!
evita1717
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 27 Авг 2008, 21:25

evita1717 написа:
Поне на лични няма ли кой да ми отговори , ясно е че ще бъде реклама тук на място във форума , но наистина ми е спешно и важно !!!

А какво Ви пречи сама да си изберете адвокат .Поне в Търново има избор.Проверявате последователно на няколко места и се спирате на някой колега.

Имайте в предвид,че не препоръката е определяща.Не решава адвоката делата,решава ги съдията.задачата на адвоката е да събере и представи доказателствата пред съда,както и да Ви представлява в производството.

Това,което мога да кажа за трудовите дела-като цяло не са тежки,НО НЕ СА И КОМЕРСИАЛНИ /ДОБРЕ ПЛАТЕНИ/.И по тази причина част от колегите просто ги отказват. :wink:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот monteskio » 27 Авг 2008, 22:37

sarbijanac написа:
А какво Ви пречи сама да си изберете адвокат .Поне в Търново има избор.Проверявате последователно на няколко места и се спирате на някой колега.

Колега,

Ще си позволя да не се съглася с Вас. Убеден съм, че и Вие ще се съгласите, че не всеки от колегите се занимава с Трудово право. От друга стран и Вие сам знаете, че има недобросъвестни колеги, които биха казали / ако питащия послуша съветите Ви и започне да обикаля канторите /, че те се заниамават в тази област. Тогава вече става опасно .....

sarbijanac написа:
Имайте в предвид,че не препоръката е определяща.Не решава адвоката делата,решава ги съдията.задачата на адвоката е да събере и представи доказателствата пред съда,както и да Ви представлява в производството. .

От голямо значение е именно препоръката. Тя не е и никога не може да се определи като реклама. Чрез насочването към определена личност / адвокат, лекар, автомонтьор, обущар, фризьор и прочие / можеш само да си от полза на другата страна. Нещо повече - по този начин ти засвидетелстваш своята личностна позиция относно професионалните качества на това лице. Мисля, че всеки от нас е изпадал в подобни ситуации и понякога не е намирал правилното разрешение. Дано това не е било фатално или да не се получи така .. Защото понякога може да нямаш право на втори опит ...а това е лошо ....

sarbijanac написа:
Това,което мога да кажа за трудовите дела-като цяло не са тежки,НО НЕ СА И КОМЕРСИАЛНИ /ДОБРЕ ПЛАТЕНИ/.И по тази причина част от колегите просто ги отказват. :wink:

Смея да твърдя, че трудовите дела са едни от трудните дела. Те по-скоро са социално - насочени - защитава се основното право и благо да човека - правото му на труд. Именно чрез осъществяването на тези свои функции, всеки от нас набадя както за себе си, така и за околните необходимите средства за живот.. Вярно е от друга страна, че не са заплатени добре, но това е част от професията....

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот p_n_n » 28 Авг 2008, 09:57

evita1717 написа:Много моля , не знам до колко е коректно , но търся адвокат по трудово право от Велико Търново , интересуват ме координати ?!?

http://vtak.lex.bg/

Желая Ви УСПЕХ!!!
p_n_n
Потребител

Назад към Общи дискусии