Къде си.
Ако те няма кажи и аз да си лягам.
ПС: Аууу какво написах предния ред Ще го оставя.
Важно е Наказателното право!!!
- Дата и час: 03 Фев 2025, 18:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
diaida не ме оставяй самичък ):
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: diaida не ме оставяй самичък ):
advokat__nikolov написа:Къде си.
Ако те няма кажи и аз да си лягам.
ПС: Аууу какво написах предния ред Ще го оставя.
Важно е Наказателното право!!!
днес всички луди сме on-line ===
как да те остави човек?!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
-
palimsest - Активен потребител
НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!! Николов, ти и другият в теб сте просто неповторими....такова съчетание на характери, на мисловни и волеви действия....сигурно всички мацки в университета са луди по вас, а?
- Ralinko
- Младши потребител
Ralinko написа:НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!! Николов, ти и другият в теб сте просто неповторими....такова съчетание на характери, на мисловни и волеви действия....сигурно всички мацки в университета са луди по вас, а?
Хм, звезадата в мен-адвокат Николов, а Пламен Николов е обикновен човек
А относно мацките, нямам търпение да си ги видя октомври.
Ралинко, успех !
- advokat__nikolov
Драги адв. Николов! Аз едва от вчера намерих малко време да влезна няколко пъти в този форум, който иначе е интересен, но накъдето и да се обърна само адв. Николов, само пари, пачки и др. подобни. Как смогваш? Откъде намираш това вдъхновение?
- vili
- Потребител
vili написа:Драги адв. Николов! Аз едва от вчера намерих малко време да влезна няколко пъти в този форум, който иначе е интересен, но накъдето и да се обърна само адв. Николов, само пари, пачки и др. подобни. Как смогваш? Откъде намираш това вдъхновение?
Вили, има още 8 раздела за право, има и форум за юристи.Това не са общи юридически дискусии, а общи дискусии.Мисля, че не е редно да ви тълкувам израза "обща дискусия"
Айдеде, нали сте тълкуватели.
- advokat__nikolov
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|