начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Ура! Ура! Ура! Трала-ла

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ура! Ура! Ура! Трала-ла

Мнениеот advokat__nikolov » 30 Авг 2008, 21:19

Преди около час един много опитен колега ми се обади и ми каза много радостна новина ..."Николов, трябва да черпиш, имаш Отличен 6 по Административен процес..."

Да поясня, оценките забавиха поради деканските промени.

Подивях от радост, започнах да крещя имената на Проф.Къндева и Проф.Димитров по улиците.Една приятелка, която беше с мен, се пръсна от смях.Хората наблюдаваха радостта на двама младежи.Тя, в момента, е при мен и не спира да се смее.Вика, че адвоката е луд :D

Скъсах си задника от работа по Административен процес.Изчетох цифра литература.

=> Стайнов, Академик, Петко-Административно правосъдие

=>Димитров, Проф.д-р, Добри-Административен процес.Обща част.

=>Димитров, Проф.д-р, Добри-Административен процес.Специална част.

=>Къндева, Проф.д-р, Емилия-Административно правосъдие.

=>Ангелов, Лорд Върховен съдия, Георги-Коментар на АПК

=>Къндева, Проф.д-р, Емилия; Костов, Проф.д-р, Димитър; Лазаров, Проф.д-р, Кино; Хрусанов, Проф.д-р, Дончо

Нови моменти в Административния процес според АПК

=> Лазаров, Проф.д-р, Кино, Административен процес/относно ЗАНН/

Хубавото е, че успях да съчетая в едно терминологията и стила на отделните автори.След всеки пазаж оставях името на всеки, на когото пишех мнението му, защото изпитът имаше за цел да се направи сравнение между зададена проблематика.

Така например проф. Димитров обединяваше няколко изречения само в едно: "Районният съд действа като контролна инстанция" или пък "Ревизионният съд действа като контролна-отменителна инстанция"

Ако не се изразява по този начин, то трябва да попише бая.Е, аз на изпита, за всеки случай, освен, че използвах тази терминология добявях:респективно......... . Видя ми се зор, но за добро.

Деки, знаеш ли, аджеба, за какво става на въпрос :D

Палимсест, не съди за възможностите ми от речника ми и по писаниците ми във форума. :) Правиш грешка.И няма нищо по-хубаво от това да те подценяват.Всичко е стратегия, любимецо мой. Аз
картите си не съм почнал да играя още. 8)

Утре пътувам за Благоевград и ще се пръсна от партита.

Diaida, утре мисля да облека една ризка на чичо Tommy Hilfiger, едни панталонки на "Levi's" и обувчици на Pepe jeans.Как мислиш? :D
Слагам батко "Ray Ban" и часовника, който рядко слагам на братото Emporio Armani и отпрашвам.Или май да променя нещо.Хм, ще направя едно модно ревю пред огледалото, както Тръмп прави всеки ден, и ще го мисля.

Ейййй, утре ще взема интервюто на великия адвокат Георги Гатев да видите за шушумигите и да се позамислят, някои, за техния, уж, златен стаж :)

Давайте, адвокат Гатев, само така.

Поздравявам всички професори, които спомохнаха за моето научно развитие, както и на целя екип на:

Правно-историческия факултет към ЮЗУ "Неофит Рислки"

Това е най-качествения университет в страната.Няма Варна, Бургас и т.н.

Палимсест, аз започвам купона, а ти?

5.25 успех, хм...не е зле :)

Не напразно някои колеги ме наричат Пацо Кодекса, респ. АПК, НК.

Ако имате нужда от съвети, относно теорията по Административен процес и Наказателно право/Обща част/-насреща съм.Аз съм цяла юридическа енциклопедия по тези въпроси, колкото и невероятно да ви се струва.

Поздрави на Калахан, Поли, Бебитор, Систем, Декан, Diaida, Павлова, Бушмилс, Покерман, Лав Мастер, Покерман, Палимсест, Ралинко и др.
Последна промяна advokat__nikolov на 30 Авг 2008, 21:42, променена общо 2 пъти
advokat__nikolov

Мнениеот vili » 30 Авг 2008, 21:31

Поздравления, макар че си ме пропуснал в поздравленията!
Наистина грехота щеше да бъде ако наистина си изчел тоя куп от литература да беше получил кофти оценка. Ама както разправяш, че си си отбелязвал мненията на различните автори, ти за колко време успя да прочетеш тия купища и да се подготвиш?
Само ще ти дам един съвет - По-кротко с хвалебствията, защото не винаги отличниците стават най-добрите практици. А в крайна сметка всички учим, за да прилагаме правото и да работим.
От сърце обаче ти пожелавам успех и на всички други изпити, които ти предстоят, както и да съхраниш ентусиазма, който имаш
vili
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 30 Авг 2008, 21:38

vili написа:Поздравления, макар че си ме пропуснал в поздравленията!
Наистина грехота щеше да бъде ако наистина си изчел тоя куп от литература да беше получил кофти оценка. Ама както разправяш, че си си отбелязвал мненията на различните автори, ти за колко време успя да прочетеш тия купища и да се подготвиш?
Само ще ти дам един съвет - По-кротко с хвалебствията, защото не винаги отличниците стават най-добрите практици. А в крайна сметка всички учим, за да прилагаме правото и да работим.
От сърце обаче ти пожелавам успех и на всички други изпити, които ти предстоят, както и да съхраниш ентусиазма, който имаш

Значи за шест месеца успях !

Аз знам, че отличниците не успавят по някой път, но тук говорим за зубрачите, дето, ако го чувъркнеш-се забатачват.Сухо, сухо знаят нещата.

Е, аз никога зубър не съм бил.И никой не ме е наричал така, защото го виждат, че просто ми е кеф, това, което правя и чаткам нещата.
Напротив, всички много си ме уважават.Много хора са търсили моята помощ и с удоволствие съм и помагал, а после сме затваряли дискотеките :wink:
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 30 Авг 2008, 21:44

Вили, благодаря за пожеланията !

Ех, че не мога да срещна diaida, да види колко черпене ще я черпя, ей така от сърце, щото е много пекана :wink:
advokat__nikolov

Мнениеот DEKAH » 31 Авг 2008, 00:06

Браво Николов. Продължавай да ни радваш с хубави новини.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот pokerman » 31 Авг 2008, 00:29

Мен чак два пъти си ме писал в благодарностите :) Моля, моля пак заповядай :lol:
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот diaida » 31 Авг 2008, 00:30

advokat__nikolov написа:Вили, благодаря за пожеланията !

Ех, че не мога да срещна diaida, да види колко черпене ще я черпя, ей така от сърце, щото е много пекана :wink:

Тъкмо те търсех ....

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=319 ... &start=300

Онази вечер съм заспала и съм пропуснала разходката с Майбаха :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 31 Авг 2008, 00:33

pokerman написа:Мен чак два пъти си ме писал в благодарностите :) Моля, моля пак заповядай :lol:

Изтрий Покермона и ме пиши мен поне 3 пъти ... той е момче - що ти е?!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 31 Авг 2008, 00:43

Искам си НЕ МайБаааму и Баха, а ШАМПАНСКОТО и 10-тте хилки, дет ми обеща ! ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

щот Май Баха май Не ... не върши работа, а другото ще си го изпия и ще си го похарча ... :roll: :lol: :lol:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот dinev » 31 Авг 2008, 11:15

Еееееее, бравос, колега!
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот law_master » 31 Авг 2008, 14:29

Поздрави колега! Както казва моя приятел JOHNNIE: KEEP WALKING
Изображение
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот Ralinko » 01 Сеп 2008, 11:09

Поздравления, Николов! Навремето и аз като тебе се радвах на 6-тицата по АПК, макар и да не бях изчела всичката тая висша класическа литература....браво и да ти върви все така...пък ако можеше и да те смири....
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 01 Сеп 2008, 19:57

diaida написа:Искам си НЕ МайБаааму и Баха, а ШАМПАНСКОТО и 10-тте хилки, дет ми обеща ! ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

щот Май Баха май Не ... не върши работа, а другото ще си го изпия и ще си го похарча ... :roll: :lol: :lol:

Привет от Благоевград !!

Миличка, трябва да вземем да се запознаем с тебе. Ще пием шампанско
и ще си бъбрим за лукс и .....още нещо :D

А между другото, вземи ме на стаж и няма да се отървеш от стотачки.

Поздрави на Декан !
advokat__nikolov

Мнениеот diaida » 01 Сеп 2008, 21:21

Като направя голямата Legal Translations & Law Services корпорация непременно ще те взема, ако си запазил същия ентусиазъм!
Седалището и без това има опция да е в чужбина, ама колко му е да праснеш една магистратура и там, гледам че ти иде отръки учението, дано да е така и с езиците! :D
Ще поздравя и Декан, ако го засека (не сме чак толкова близки, все пак) :? :roll: :wink:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот hristina_maneva » 02 Сеп 2008, 09:14

Честито, честито :D Продължавай в същия дух :wink:
hristina_maneva
Младши потребител

Мнениеот satir » 02 Сеп 2008, 11:45

Е ТОВА Е ВЕЧЕ НОВИНА.
Премествам Го от левия в десния :!: Това събитие требе да се помни дълго. :idea:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот jnbibian » 02 Сеп 2008, 18:55

Брех! Наистина ли чак сега излязаха оценките
Аз се бях отписала, че нямам нищо нанесено ... :roll:
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 04 Сеп 2008, 17:38

jnbibian написа:Брех! Наистина ли чак сега излязаха оценките
Аз се бях отписала, че нямам нищо нанесено ... :roll:

Pоснева ми каза днеска, че май по Административно процесуално право няма да нанасят оценките в интернет.

Ако искате да си разберете оценкаta, мога да Ви я проверя. Аз така и така всеки ден ходя, ей така за по час, да пия кафенце с някой/я във факултета.

Обичам си Правно-историческия факултет :D
advokat__nikolov

Мнениеот jnbibian » 05 Сеп 2008, 19:39

Благодара, но следващата седмица трябва да се отчета на касата, така че ще проверя лично.

Запазвам си правото обаче да ползвам предложението :D
jnbibian
Младши потребител

Назад към Общи дискусии