Да поясня, оценките забавиха поради деканските промени.
Подивях от радост, започнах да крещя имената на Проф.Къндева и Проф.Димитров по улиците.Една приятелка, която беше с мен, се пръсна от смях.Хората наблюдаваха радостта на двама младежи.Тя, в момента, е при мен и не спира да се смее.Вика, че адвоката е луд
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Скъсах си задника от работа по Административен процес.Изчетох цифра литература.
=> Стайнов, Академик, Петко-Административно правосъдие
=>Димитров, Проф.д-р, Добри-Административен процес.Обща част.
=>Димитров, Проф.д-р, Добри-Административен процес.Специална част.
=>Къндева, Проф.д-р, Емилия-Административно правосъдие.
=>Ангелов, Лорд Върховен съдия, Георги-Коментар на АПК
=>Къндева, Проф.д-р, Емилия; Костов, Проф.д-р, Димитър; Лазаров, Проф.д-р, Кино; Хрусанов, Проф.д-р, Дончо
Нови моменти в Административния процес според АПК
=> Лазаров, Проф.д-р, Кино, Административен процес/относно ЗАНН/
Хубавото е, че успях да съчетая в едно терминологията и стила на отделните автори.След всеки пазаж оставях името на всеки, на когото пишех мнението му, защото изпитът имаше за цел да се направи сравнение между зададена проблематика.
Така например проф. Димитров обединяваше няколко изречения само в едно: "Районният съд действа като контролна инстанция" или пък "Ревизионният съд действа като контролна-отменителна инстанция"
Ако не се изразява по този начин, то трябва да попише бая.Е, аз на изпита, за всеки случай, освен, че използвах тази терминология добявях:респективно......... . Видя ми се зор, но за добро.
Деки, знаеш ли, аджеба, за какво става на въпрос
Палимсест, не съди за възможностите ми от речника ми и по писаниците ми във форума.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
картите си не съм почнал да играя още.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Утре пътувам за Благоевград и ще се пръсна от партита.
Diaida, утре мисля да облека една ризка на чичо Tommy Hilfiger, едни панталонки на "Levi's" и обувчици на Pepe jeans.Как мислиш?
Слагам батко "Ray Ban" и часовника, който рядко слагам на братото Emporio Armani и отпрашвам.Или май да променя нещо.Хм, ще направя едно модно ревю пред огледалото, както Тръмп прави всеки ден, и ще го мисля.
Ейййй, утре ще взема интервюто на великия адвокат Георги Гатев да видите за шушумигите и да се позамислят, някои, за техния, уж, златен стаж
Давайте, адвокат Гатев, само така.
Поздравявам всички професори, които спомохнаха за моето научно развитие, както и на целя екип на:
Правно-историческия факултет към ЮЗУ "Неофит Рислки"
Това е най-качествения университет в страната.Няма Варна, Бургас и т.н.
Палимсест, аз започвам купона, а ти?
5.25 успех, хм...не е зле
Не напразно някои колеги ме наричат Пацо Кодекса, респ. АПК, НК.
Ако имате нужда от съвети, относно теорията по Административен процес и Наказателно право/Обща част/-насреща съм.Аз съм цяла юридическа енциклопедия по тези въпроси, колкото и невероятно да ви се струва.
Поздрави на Калахан, Поли, Бебитор, Систем, Декан, Diaida, Павлова, Бушмилс, Покерман, Лав Мастер, Покерман, Палимсест, Ралинко и др.