- Дата и час: 27 Яну 2025, 20:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Среща на членовете от Форума!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Аз също не можах да дойда. Не успях и да науча мястото, защото Скайпът ми се скапа. А и поради отсъствието на другия родител бях "мама" и не вървеше да се изсипя с две деца
За срещата в Търново, моля организаторът да ми пусне съобщение на лични.
Разбрах че сте изкарали страхотно, за което се радвам.
За срещата в Търново, моля организаторът да ми пусне съобщение на лични.
Разбрах че сте изкарали страхотно, за което се радвам.
- system
- Активен потребител
Уф, и аз съжалявам като ви слушам/ чета И моято проблематика е като на Систем, но наполовина по -малка - 1 брой малък човек, но за сметка на това, доста малък .Комбинирана с някакви родови празници. Радвам се за всички Ви, че е било хубаво
- kpavlova
- Активен потребител
Е, аз бях с 1 детенце и Вие Sistem ако си бяхте взели Вашите, щеше да стане голям купон - за големи и малки
Satir, теб специално те чакахме и ти бях осигурила и компанията на програмист, но само г-н Недев се радва на неговото присъствие. /беше се подготвил да ти изнесе тема за терсоса като платформа за програмиране и бъдещото му приложение/
За следваща среща в Търново гласувам и чакам с нетърпение - Има страхотни местенца за любители на доброто хапване, пийване и още нещо.
Трябва да решим обаче, по кое време да е горе - долу /Напр. - преди или след 15. 09 ? Мамите знаят защо
Надяваме се, че харесахте снимките и чакаме с нетърпение /Като Домакини/ да подложим на обсъждане и решаване въпоса за следващата среща. Най- вече като време.
Рапотр даден!
Satir, теб специално те чакахме и ти бях осигурила и компанията на програмист, но само г-н Недев се радва на неговото присъствие. /беше се подготвил да ти изнесе тема за терсоса като платформа за програмиране и бъдещото му приложение/
За следваща среща в Търново гласувам и чакам с нетърпение - Има страхотни местенца за любители на доброто хапване, пийване и още нещо.
Трябва да решим обаче, по кое време да е горе - долу /Напр. - преди или след 15. 09 ? Мамите знаят защо
Надяваме се, че харесахте снимките и чакаме с нетърпение /Като Домакини/ да подложим на обсъждане и решаване въпоса за следващата среща. Най- вече като време.
Рапотр даден!
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
kpavlova написа:Уф, и аз съжалявам като ви слушам/ чета И моято проблематика е като на Систем, но наполовина по -малка - 1 брой малък човек, но за сметка на това, доста малък .Комбинирана с някакви родови празници. Радвам се за всички Ви, че е било хубаво
Е, то и аз съм в това положение, въпреки че ако бяха се съгласили за Арбанаси, щях да дойда с малката. Но до София не ми се разкарваше хлапето. Така че за следващия път, кой знае, може и с децата
Особено ако има близо до заведението батут
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
vili_spasova написа:Е, аз бях с 1 детенце и Вие Sistem ако си бяхте взели Вашите, щеше да стане голям купон - за големи и малки
Да обаче единият от моите е много малък. Не знаех дали щеше да издържи пътя до София, и то в горещините.
В. Търново по ме устройва. Ще гледам да не отсъствам.
- system
- Активен потребител
poli_g написа:Ако никой не възразява, РЕШЕНО Е- втора лекс-среща в Търново.
Дата?- Колеги, от 04.09 до... вече ще съм в обективна невъзможност за делнични срещи - та нека да е в съботен ден..
п.п. Хм... преди 15? - чести ще да са срещите....
Подкрепям напълно - Търново ! Предлагам Вили за координатор (стига да има достатъчно време). За мен също съботата е най-подходящият ден за събитието.
Р.Р. м/у другото, Вили не съм ти изпратила филмчето - чакам скайп, за да мога да ти го пратя!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
poli_g написа:Ако никой не възразява, РЕШЕНО Е- втора лекс-среща в Търново.
Дата?- Колеги, от 04.09 до... вече ще съм в обективна невъзможност за делнични срещи - та нека да е в съботен ден..
п.п. Хм... преди 15? - чести ще да са срещите....
Ура!
Rara avis in terris
-
К'во пропуснах?
Надявам се ще ме "осветлите" как са протекли нещата.
Надявам се ще ме "осветлите" как са протекли нещата.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Включвам се и аз с ЛЕТЕН поздрав към всички мами и татковци от форума:
http://www.youtube.com/watch?v=A27FF2T2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=A27FF2T2 ... re=related
- razli4na
- Активен потребител
Веднага стягам багажа ...
Пишете ме в списъка!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
Николов, веднага приведи в действие Майбаха и шампанското за из път ...
Няма с трена да пътува старата маймуна
Няма с трена да пътува старата маймуна
-
-
poli_g написа:КОЛЕГИ!!!!!
Дата и място за нова среща- ВЕЛИКО ТЪРНОВО- 27.09.2008г. по ракиено време...
Координатор- колегата Вили, моля да бъде така добра и да се отзове на апела ми...
Предложения се приемат само за мястото на явката!!!
п.п. Някой да бъда така добър и да ми предложи приличен хотел..
опс... да не го разберете погрешно- да ми препоръча!
Съобразете И МЕН, МОЛЯ,
относно двете опции, макар че по това време, мисля да не е особено затруднение да се намери приличен хотел.
Друг е въпросът, че е по-удобно да се резервира нощувката предварително
-
Melly - Старши потребител
....Del
Изтрих го, тъй като външно изглеждаше грозно, нещо сгафих с оформлението.
А съдържанието си е същото, както по-долу.
Изтрих го, тъй като външно изглеждаше грозно, нещо сгафих с оформлението.
А съдържанието си е същото, както по-долу.
-
Melly - Старши потребител
Привет,
Ето вече съм в наличност! отпуската свърши и съм на работа
Докладвам:
Вече проверих на няколко места, много е удобно да се ангажира хотелче, като почти всеки такъв разполага и с приличен ресторант,
може да се разервират предварително места, като за по- голямо количесто се ползва и отстъпка /което е естествено/.
Цените са от 50- 60 лв. за единична стая и 55- 70 за двойна в хотел 2-3 звезди до ... 200 и 300 лв. и нагоре напр. в Интерхотела напр.
Въпросът е колко хора ще се съберем и колко стаи ще се ангажират за песпиване /респ. препиване /
Освен това, очаквам и предложения за място за събиране от колеги, които имат впечатления - като се ангажирам да проверя на място и да докладвам за офертите.
Ще информирам на лични за проведените проучвания всички, които изяваят желание.
Пожелавам лека и успешна седмица на всички
Ето вече съм в наличност! отпуската свърши и съм на работа
Докладвам:
Вече проверих на няколко места, много е удобно да се ангажира хотелче, като почти всеки такъв разполага и с приличен ресторант,
може да се разервират предварително места, като за по- голямо количесто се ползва и отстъпка /което е естествено/.
Цените са от 50- 60 лв. за единична стая и 55- 70 за двойна в хотел 2-3 звезди до ... 200 и 300 лв. и нагоре напр. в Интерхотела напр.
Въпросът е колко хора ще се съберем и колко стаи ще се ангажират за песпиване /респ. препиване /
Освен това, очаквам и предложения за място за събиране от колеги, които имат впечатления - като се ангажирам да проверя на място и да докладвам за офертите.
Ще информирам на лични за проведените проучвания всички, които изяваят желание.
Пожелавам лека и успешна седмица на всички
Последна промяна vili_spasova на 01 Сеп 2008, 12:26, променена общо 1 път
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Привет Предлагам vili_spasova да бъде "натоварена" само с резервацията на заведение. А хотелите да си ги изберем сами. В нета има предостатъчно инфо. Не за друго, но рядко може всички да са доволни, а и е доста трудоемко да организираш спането на хора, някои от които не познаваш, други в последния момент се отказват и т .н. Аз лично почти си избрах хотелче. Ето линка към доста хотели във В.Търново:
http://www.velikoturnovo.info/id-138/ho ... vt_bg.html
http://www.velikoturnovo.info/id-138/ho ... vt_bg.html
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
О.к.
Има няколко чудесни малки ресторантчета с перфектна кухня, които посещаваме с моето момче като ценители.
За спането наистина е добре всеки да си прецени според възможностите / и познатите които има в Търново/ а и според ангажиметнтите, които има, колко време и къде ще иска да остане /напр. Арбанаси също е близо/
Аз си мислех че, ако всички после са в 1 хотел ще заприлича на пионерските лагери от едно време /Признавам че имаше известен чар, когато моля другарката ходеше да ни издирва по другите стаи...
Има няколко чудесни малки ресторантчета с перфектна кухня, които посещаваме с моето момче като ценители.
За спането наистина е добре всеки да си прецени според възможностите / и познатите които има в Търново/ а и според ангажиметнтите, които има, колко време и къде ще иска да остане /напр. Арбанаси също е близо/
Аз си мислех че, ако всички после са в 1 хотел ще заприлича на пионерските лагери от едно време /Признавам че имаше известен чар, когато моля другарката ходеше да ни издирва по другите стаи...
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
като рЕшите да си докарвате главоболие у дупнишко се Обадете, мое да дода.....
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
|
|