начало

Представлява ли особена повелителна норма принципът на справедливост в чл. 52 ЗЗД Представлява ли особена повелителна норма принципът на справедливост в чл. 52 ЗЗД

Среща на членовете от Форума!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот milletti » 05 Сеп 2008, 14:14

Ех, vili...имаш голямо сърце. Много голямо. Да бъдеш поканен на гости, от някой, който може така великодушно да разтвори вратите на дома си за теб Е ЧЕСТ. Благодаря ти.
Дали не е по-добре, тия, които оцелеем да ти дойдем на гости на следващия ден по обяд? Причините ми са съвсем тривиални и ежедневни: заведението не ангажира никой с време, шум, принасяне-отнасяне, съседи и т.н. :)
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот diaida » 05 Сеп 2008, 14:29

Дайте отново да се преброим, като миналия път, за да знае и вили за колко човека да резервира !
И малко по-смело останалите, де! Велико Търново е близо, София беше далече. Минаха и отпуските ... вече нямате никакво оправдание да не присъствате на това парти. :D
Освен това всички, дето се събрахме миналия път ще потвърдят, че не са били ухапани ... и не боли нищо друго, освен глава (на следващия ден). :lol: :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 14:45

От предишната среща само се затвърди мнението ми, че сте страхотни хора с чудесно чувство за хумор и всеки си е професионалист в своята област :wink: :D

Защо да не посрещна хората с които ми е хубаво да общувам в къщата си?

Просто ако не сме много хора, може да ни е хубаво, уютно и да си правим, каквото си искаме :wink: пък и няма да се собразяваме с никой.

По принцип има едно заведение на което съм се спряла, много ми допадна, пък после - който иска има дискотеки наблизо и така..............
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот Melly » 05 Сеп 2008, 14:53

Здравейте на всички!

Малко липсвах, но се включвам сега и потвърждавам присъствието си. Само трябва да съм в течение за точната дата.
Но, ще следя и аз :!: :wink:

Вили, имаш подкрепата ни, още повече заедно ще отпразнуваме и Деня на независимостта. Убедена съм, че ще бъде много весело, както беше предния път, а може и повече - та нали някои вече се познаваме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А "новите", престрашили се да се разделят с анонимността си, ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ РАДУШНО, тъй като сме си пак същите "стари" форумци, малко чешити, но без това не е интересно :wink:

Гарантирано е, че няма да има разсърдени :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:21

O, миличка, появи се, как си :D
advokat__nikolov

Мнениеот antri » 05 Сеп 2008, 17:26

Искам в Търновоооооооооооо :o Освен, че е един от любимите ми градове, и на кака Вили съм и обещала едно кафе:))) Въпреки, че е малко в сравнение с помощта и :wink:
antri
Потребител

Мнениеот Melly » 05 Сеп 2008, 17:47

advokat__nikolov написа:O, миличка, появи се, как си :D

Здравей млади момко,

Забелязвам някаква промяна :roll:

Похвално, много даже :lol: :lol: :lol: :lol:
Не, че не те харесвах и преди, но.... сега си ФРЪСТ (first) - ПРЪ`ВИ!!!!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:54

Melly написа:
advokat__nikolov написа:O, миличка, появи се, как си :D

Здравей млади момко,

Забелязвам някаква промяна :roll:

Похвално, много даже :lol: :lol: :lol: :lol:
Не, че не те харесвах и преди, но.... сега си ФРЪСТ (first) - ПРЪ`ВИ!!!!

Няма ги шушумигите :D покрилиса се.Затова съм спокоен.Иначе пак трябва да ги мачкам, :D ако ще във Ватикана да практикуват или при Арменския поп
advokat__nikolov

Мнениеот dankata » 05 Сеп 2008, 18:37

Zdraveite. Ot mnogo skoro sam vav foruma. Interesno mi e da razbera, kolko hore se sabirate na srestite. Vsichki samo v Sofia li ziveete. Ste preporachate li niakoi hotel za kolegite, koito ne sa ot Sofia i ste doidat specialno za srestata
dankata
Нов потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 21:56

Колеги, има заведение, което издържа ТЕСТЪТ - преди малко си тръгнахме от него с моето момче.
Кухнята е много добра, обстановката е перфектна, ненатрапчива музика, в центъра близо до дискотеки и др. нощни заведения, за после, който иска, близо до хотели -
За колегата dankata, мога да Ви перпоръчам хотели- тези които проверих-
Започвам подред -
Алегро /в центъра/ тел. 062 60 23 32 - http://www.hotelalegro.com;
хотел Етър - 062 62 18 38 /0888 88 91 17
за интерхотела няма да казвам -скъпо ми се стори
Във всички хотели, в които питах ще направят отстъпка за по - голям брой хора, но всеки си решава - няма да откажа да отида на място ако някой иска да запазим повече места - просто си кажете.
Има и много малки фамилни хотелчета на улицата със старите къщи /където е като стар град/ но там просто трябва да тръгна и да питам наред, само кажете
:wink:

Искам да уточня списъка дали съм разбрала правилно
За сега ще дойдат:
Поли,
Диа /благодаря ти много е хубаво :) /
Бебитор,
Мели,
milletti,
каранедев ? /ще дойдеш ли ?/
Незрет,
Адв. Николов /ще дойдеш ли ? Плевен не е далеч - аз бях там през отпуската /,
antri - ако успееш да дойдеш, много ще се радвам :),
dankata,
Портокал,
Да подсетя и
preslav nedev- Ще идвате ли?

Моля, ако съм пропуснала някой, просто си добавете името в списъка
А от моя страна, ще взема пак фотото и поне един мъж който ще ни снима /като миналия път/

Чакаме Секретаря на бира - скара- ще можеш ли ? /ти си знаеш какво

:lol: :lol: :wink:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот hasplu » 05 Сеп 2008, 22:18

vili_spasova написа:Чакаме Секретаря на бира - скара- ще можеш ли ? /ти си знаеш какво

:lol: :lol: :wink:

искренно се надявам отговорът да е ДА и на трите ти въпроса, дай ми още няколко дни да потквърдя :?
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 08 Сеп 2008, 21:06

Ами освен и мен да ме запишете...
От дете не съм ходила в Търново, но имам спомени, че е много хубав град.
Gabi1
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 09 Сеп 2008, 11:29

Привет на Всички! :)

Искам да повдигна малко темата и да включа Габи1 в списъка.

Моля Ви Колеги, обадете ми се на лични, за да уточня бройката - 20 септември в Търново е малко - по - специален заради предстоящите тържества - да знам горе- долу какво като брой да ангажирам в ресторантчето.
Самото местенце е страхотно - с перфектна кухня и поносими цени - а във коктейлите направо се влюбих :wink:

Специален въпрос към Енигма и Крем - карамелчето -
Да Ви включвам ли в списъка - ще бъде много весело... :lol:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот enigma » 09 Сеп 2008, 12:39

Аз за съжаление съм зает точно на тази дата - ще разглеждам само снимките след това явно:)
Meno Male! Scarpia.
enigma
Потребител

Мнениеот milletti » 09 Сеп 2008, 15:37

enigma написа:... ще разглеждам само снимките след това явно:)

Като каза снимки, че ще разглеждаш, та се сетих, че още аз не съм разгледала онези, за които те помолих. Пощата ми е празна откъм входящи jpeg-и 8)
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот iskrec » 09 Сеп 2008, 23:53

Нищо не разбрах. Среща имало ли е? И ако не, кога? Прочетох поканата от юли и отидох в края с запитване от друг колега кога е датата. Последно ще има ли събиране или ще станем като пенсионерите за морето?
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 10 Сеп 2008, 09:23

Само "часът и мястото на срещата" са неизвестни засега. Ако съм свободен, ще дойда, ако знам точно кога и къде.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот iskrec » 10 Сеп 2008, 10:11

Благодаря ти poli_g за информацията. В.Търново е много красив град. Не съм ходил от 1991г. Когато завършин ВНВУ "В. Левски". За мен ще бъде удоволствие да се запознаем. Но всепак не разбрах мястото и часа на срещата. Доскоро.
п.п Харесват ли "Любе"?
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот diaida » 11 Сеп 2008, 12:15

Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:
Нали е Търново и все си представям нещо по-автентично и българско. :lol: :wink:
Като напр. ракийка с шопска салатка! :lol: :lol: :lol:
В умерени количества (този път! :lol: )!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 11 Сеп 2008, 16:42

diaida написа:Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:
Нали е Търново и все си представям нещо по-автентично и българско. :lol: :wink:
Като напр. ракийка с шопска салатка! :lol: :lol: :lol:
В умерени количества (този път! :lol: )!

Има, вярно е. Даже са повечко. Пълно е с механи, дето изпиваш мнооого ракия докато обхванеш гледката.
Надявам се да се стигне до най- добрия избор.
razli4na
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии