- Дата и час: 03 Фев 2025, 18:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Да сънуваш проф.Михайлов :)
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
Да сънуваш проф.Михайлов :)
Онази вечер се събуждам и се обръщам да видя проф.Михайлов. Толкова реално беше.
Сънувам, че ме събужда майка ми и ми вика: Пламене, проф.Михайлов дойде вкъщи.
Още преди да се изправя, сънувам, че той беше изпревен над мен, а аз все още в леглото, веднага запчнах да го питам нещо за небрежност, а той ми каза: Не, не е така.....и сънят свърши ...
А още нещо ми се случи.
Отивам до супермаркет "Фантазия" за бира.Търсех из рафта "Загорка". Преди да я намеря, погледът ми се спря на една друга бира, на чийто етикет, под марката(не си я спомням) пише: "БИРА ЗА ВАС". За части от секундата ми се стори:"Бира за Върховния административен съд"
Усмихнах се, като след това протегнах ръка към Загорката.
Сънувам, че ме събужда майка ми и ми вика: Пламене, проф.Михайлов дойде вкъщи.
Още преди да се изправя, сънувам, че той беше изпревен над мен, а аз все още в леглото, веднага запчнах да го питам нещо за небрежност, а той ми каза: Не, не е така.....и сънят свърши ...
А още нещо ми се случи.
Отивам до супермаркет "Фантазия" за бира.Търсех из рафта "Загорка". Преди да я намеря, погледът ми се спря на една друга бира, на чийто етикет, под марката(не си я спомням) пише: "БИРА ЗА ВАС". За части от секундата ми се стори:"Бира за Върховния административен съд"
Усмихнах се, като след това протегнах ръка към Загорката.
- advokat__nikolov
Това, че ВСЕ ПАК СИ ПРОТЕГНАЛ РЪКА към Загорката, а не към ВАС (не дай Боже да започнеш да си посягаш! ) все пак говори, че има и нещо нормално в сънищата човешки ... па дори и студентски
Николов, преуморяваш се!
Николов, преуморяваш се!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
diaida написа:Това, че ВСЕ ПАК СИ ПРОТЕГНАЛ РЪКА към Загорката, а не към ВАС (не дай Боже да започнеш да си посягаш! ) все пак говори, че има и нещо нормално в сънищата човешки ... па дори и студентски
Николов, преуморяваш се!
Аз една седмица си починах на Благоевград. Аз си почивам доста !
Мразя физически труд.Няма нищо по-хубаво от психическия труд. Стоиш си, пиеш си кафенцето и си четеш нещо си правно
- advokat__nikolov
"Това е адвокатското правоотношение.Едната страна се задължава да плати определена сума,а другата да спечели делото."
/Advokat_Nikolov/
Алелуя!
А проф.Михайлов със секира ли беше или без секира ?
/Advokat_Nikolov/
Алелуя!
А проф.Михайлов със секира ли беше или без секира ?
-
palimsest - Активен потребител
ПРОФЕСОР Ако сънувате или разговаряте с професор - бъдете внимателни с вашите начинания; ако сте вие - очакват ви големи грижи.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Николов, колегите на твоите години сънуват лепи колежки, а не проф. Михайлов. Не е на добре, не е .......
- dgeorgiev
- Потребител
Мдааааааааааааа. Николов, пак си пушил нещо. Предполагам - саскал си.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
Адвокат Николов, уважавам стремежа Ви към знания. Прекланям се пред волята, упоритостта и духа Ви.
Но съм странно обезпокоен от факта второкурсник да сънува проф. Михайлов, странно е, има къде, къде по-приятни сънища,и не само за второкурсници. А да не говорим, че време за сънища втори курс не би трябвало да имаш, има къде - къде по приятни неща.....
Но сърце, поспри..., Има и друга литература освен правната...., има и забавления - извън правото/честно казано трудно се забавлявам, докато чета правна литература/
Млад сте, още си пропилявайте младостта...., да не кажа, че сте малък - на години, разбира се, по познания сте ВЕЛИКАН, НО ....
Докле е младост, златно слънце грей,
сърцето златни блянове лелей.
Докле е младост, леко път се ходи
и леки са световните несгоди.
Докле е младост, всичко е шега;
не хвърля сянка на сърце тъга;
дори тъгата извор е на радост —
докле е младост, ах, докле е младост!
Дайте си "лабаво" - ще прегориш преди да си почнал наистина за учиш, ... а да работиш за паритеПАРИТЕ се искат нервиии...освен ВАшите ПОзнания
Но съм странно обезпокоен от факта второкурсник да сънува проф. Михайлов, странно е, има къде, къде по-приятни сънища,и не само за второкурсници. А да не говорим, че време за сънища втори курс не би трябвало да имаш, има къде - къде по приятни неща.....
Но сърце, поспри..., Има и друга литература освен правната...., има и забавления - извън правото/честно казано трудно се забавлявам, докато чета правна литература/
Млад сте, още си пропилявайте младостта...., да не кажа, че сте малък - на години, разбира се, по познания сте ВЕЛИКАН, НО ....
Докле е младост, златно слънце грей,
сърцето златни блянове лелей.
Докле е младост, леко път се ходи
и леки са световните несгоди.
Докле е младост, всичко е шега;
не хвърля сянка на сърце тъга;
дори тъгата извор е на радост —
докле е младост, ах, докле е младост!
Дайте си "лабаво" - ще прегориш преди да си почнал наистина за учиш, ... а да работиш за паритеПАРИТЕ се искат нервиии...освен ВАшите ПОзнания
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
Драги Николов, наистина много сънища ти предстоят. доста професори и доценти ще влизат в сънищата ти. А като ги изсънуваш ще видиш, че с много глупости с които са ти пълнили главата за нищо не стават. Рационално и разумно трябва да се подхожда. Аз пък искам да сънувам цял един съдебен състав от хубави жени съдии облечени в черни прозрачни тоги - на голо. Да, ама не. Не се получава сънят ми.
- riyva_evro
- Потребител
dinev написа:Мдааааааааааааа. Николов, пак си пушил нещо. Предполагам - саскал си.
Колега, аз хапчета разбрах съм вземал, Вие, че съм саскал
Към jegosan
Да Ви кажа младините си съм ги изживял отдавана.Сега съм насочил към друго.Погледнете реално !Погледнете американските младежи на нашите години какво правят и какво могат. Те не слушат Азис, а се обрзоват-постоянно. Само така. Да живее професията. Всичко съм изжвял още от много малък, защото родителите НИКОГА не са ме ограничавали в НИЩО. Още от второкласник съм си бил бохемче.По-големите батковци и каки ме харесваха много и от малък съм ходил къде ли не.Виждам колеги, които едва преоткриват света на младините си, и то на 20 г. А аз от тази момент здраво се захванах с истинските неща.Писнало ми е и от дискотеки, и от кръчми, и от питиета/е, не и от пичета, разбира се/
Като гледам "Стажантът" и виждам младежите по на 22 години какво могат и направо ме е срам, че съм на това ниво, на което съм в момента.
Стига, да зарежем Азис и поройническите напивания/мразя ги/, да погледнем напред-в бъдещето и дадем всичко от себе си както за самите нас, така и за Република България !
От понеделник съм на стаж в Административен съд-Плевен !
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:
само ми ела....
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:advokat__nikolov написа:
само ми ела....
Кажи ми, че имаш нещо общо с този съд, за да си срежа още от сега вените
Я си представи да си съдия там и влизам и ми казваш:
Охо, мамин сладък, аз съм чичко Декан, я ела при батко
- advokat__nikolov
Ох, не желая да се заяждам, но "Това което, го пише в книгите не расте по нивите!"
Иначе е похвален стремежът Ви към знания, дерзайте!
Въпросът е е да не се пренатягате, защото ще прегорите още много рано, а нерви ще Ви трябват.
Това за дискотеки- меки и кръчми-мръчми, няма значение, след време сам ще се върне с носталгия към, очевидно и към този момент, старите Ви спомени, и горко ще Ви стане.
Но,както и да е. Това е приятелски съвет.Безплатен!
Иначе, който каквото си направи, никой не може да му го направи!
Иначе е похвален стремежът Ви към знания, дерзайте!
Въпросът е е да не се пренатягате, защото ще прегорите още много рано, а нерви ще Ви трябват.
Това за дискотеки- меки и кръчми-мръчми, няма значение, след време сам ще се върне с носталгия към, очевидно и към този момент, старите Ви спомени, и горко ще Ви стане.
Но,както и да е. Това е приятелски съвет.Безплатен!
Иначе, който каквото си направи, никой не може да му го направи!
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
-
satir - Активен потребител
Николов - Ресторанти, кафета, барове, дискотеки или каквото там ти дойде на ума (даже пиршества) са полезни, защото те могат да свалят напрежението, да ти помогнат да релаксираш и да си ТОПМЕН в професията си и въобще да живееш в хармония със себе си и заобикалящата те среда. НО, всичко с мярка - а не самоцелно. А сега един безплатен съвет и от мен. Ако си мъж нощем е по-приятно да спиш с жена отколкото с правна литература. По принцип говоря. По тоя път дето си сръгнал ние 99,99% от този форум сме ходили и сме се върнали няколко пъти. Така, че нищо ново. Старшина да дава акъл на старши офицери - малко не върви. Виж - да им прави салата и да им носи питиета - съгласен 100% съм. Надявам се, че ме разбра ти и другите, които ще прочетат това.
- riyva_evro
- Потребител
riyva_evro написа:Николов - Ресторанти, кафета, барове, дискотеки или каквото там ти дойде на ума (даже пиршества) са полезни, защото те могат да свалят напрежението, да ти помогнат да релаксираш и да си ТОПМЕН в професията си и въобще да живееш в хармония със себе си и заобикалящата те среда. НО, всичко с мярка - а не самоцелно. А сега един безплатен съвет и от мен. Ако си мъж нощем е по-приятно да спиш с жена отколкото с правна литература. По принцип говоря. По тоя път дето си сръгнал ние 99,99% от този форум сме ходили и сме се върнали няколко пъти. Така, че нищо ново. Старшина да дава акъл на старши офицери - малко не върви. Виж - да им прави салата и да им носи питиета - съгласен 100% съм. Надявам се, че ме разбра ти и другите, които ще прочетат това.
Ама аз си ходя, и то много, но казвам, че просто ми е писнало и не ми прави толкова голямо впечатления тия неща, за разлика от други, които преоткриват света.
Довечера ще разкажа за преживяванията си в Административня съд.
Боже, какви адвокати има.Срам !
Ама каква юрисконсултка видях от ОДП, направо щях дааааа
Изводи около 6 дела.Невероятно красива мацка ! О, Боже !
- advokat__nikolov
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|