начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Благодарности към Правния отдел към Община-Плевен

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот advokat__nikolov » 22 Авг 2008, 22:42

Ralinko написа:Я кажете точно за кой Върховен съд става дума, че нещо не Ви разбрах?
А по между другото какъв език според Вас трябва да използва истинският адвокат?

Под Върховен съд разбирайте Върховен касационен съд.

Една приятелка един ден ме запита защо употребявам думата Върховен съд, а аз и отговорих, че доста чета практиката на Боговете от миналия период и поради тази причина свикнах да използвам :P Върховен съд :P

:) докладчик зам.-председател на Върховния съд Лорд Върховен съдия Иван ПАЛАЗОВ :)
advokat__nikolov

Мнениеот laridi » 22 Авг 2008, 23:12

advokat__nikolov написа:
Ralinko написа:Адв. Николов, тържествувайте! Вече имате свой защитници, които са готови да дадат мило и драго, само и само да Ви изкарат светец! Ще обърна внимание на непросветените първо да си проверяват източниците на информация, после да я пускат като линк, както и на тези, на които латиницата им боде очите - както виждате справям се прекрасно и на кирилица. Що се отнася до правния отдел на община Плевен - евала на юристите, че са допуснали стажанти, макар че не мисля, че след запознанството им с адв. Николов ще повторят същата грешка.
Желая лек ден на всички!

Виж, не знам защо си мислиш, че както се държа във форума, така правя и на стажа.

Хората в общината даже ми предложиха да остана колкото си искам.Обръщаха ми много внимание.А аз естесвено само гледам и слушам какво казават и гледам как се прави.Когато имам въпроси хората ми отговаряха.Обсъждахме и много други неща.

Нещо ме бъркаш.

Аз съм професионалист :)

Не съм шушумига или кравар, за разлика от много хора.

И Вие малка оная работа да се сравнявате с мен по етика, култура и възпитание/пред хора, които виждам пред очите си/, а не пред някой си дето ми се е скрил в миша дупка и не иска да се разкрие какво практикува и как се казва.Каква култура искате тогава.Аз все едно разговарям с една правна нула.

Много хора от този форум чрез ЛС са ми казвали какво и къде практикуват и към тях сега имам респект и уважение, защото знам за какво става на въпрос.

:D :D :D

С цялото ми уважение адвокат Николов, ти си един безкрайно забавен тип, отдавна не съм се смяла така.
Хубаво е, че са ти обърнали внимание на стажа, това си е рядкост, хубаво е, че им благодариш, но самочуствието ти е малко в повечко!

И сега преди имен да залееш с това, колко си Велик, ще ти кажа да не си правиш труда, и аз като теб съм още студентка, нямам твоите претенции за професионализъм и начетеност и имам само едно макар и голямо предимство пред теб, стъпвам здраво по земята, не сред облаците!
laridi
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 22 Авг 2008, 23:19

laridi написа:
advokat__nikolov написа:
Ralinko написа:Адв. Николов, тържествувайте! Вече имате свой защитници, които са готови да дадат мило и драго, само и само да Ви изкарат светец! Ще обърна внимание на непросветените първо да си проверяват източниците на информация, после да я пускат като линк, както и на тези, на които латиницата им боде очите - както виждате справям се прекрасно и на кирилица. Що се отнася до правния отдел на община Плевен - евала на юристите, че са допуснали стажанти, макар че не мисля, че след запознанството им с адв. Николов ще повторят същата грешка.
Желая лек ден на всички!

Виж, не знам защо си мислиш, че както се държа във форума, така правя и на стажа.

Хората в общината даже ми предложиха да остана колкото си искам.Обръщаха ми много внимание.А аз естесвено само гледам и слушам какво казават и гледам как се прави.Когато имам въпроси хората ми отговаряха.Обсъждахме и много други неща.

Нещо ме бъркаш.

Аз съм професионалист :)

Не съм шушумига или кравар, за разлика от много хора.

И Вие малка оная работа да се сравнявате с мен по етика, култура и възпитание/пред хора, които виждам пред очите си/, а не пред някой си дето ми се е скрил в миша дупка и не иска да се разкрие какво практикува и как се казва.Каква култура искате тогава.Аз все едно разговарям с една правна нула.

Много хора от този форум чрез ЛС са ми казвали какво и къде практикуват и към тях сега имам респект и уважение, защото знам за какво става на въпрос.

:D :D :D

С цялото ми уважение адвокат Николов, ти си един безкрайно забавен тип, отдавна не съм се смяла така.
Хубаво е, че са ти обърнали внимание на стажа, това си е рядкост, хубаво е, че им благодариш, но самочуствието ти е малко в повечко!

И сега преди имен да залееш с това, колко си Велик, ще ти кажа да не си правиш труда, и аз като теб съм още студентка, нямам твоите претенции за професионализъм и начетеност и имам само едно макар и голямо предимство пред теб, стъпвам здраво по земята, не сред облаците!

Ето дами и госпади-това е печена студентка.От километри си личи :D

Аз никога не се смятам за велик.Но като видя някой действащ юрист да пише неща, които не е чел му се нахвърлям, защото е аматьор.

Признавам за велики от този форум например К.Павлова и др./но тях по-късно/

За Величия признавам и Боговете от Върховния съд и адвокати от рода
на Георги Гатев.

:P докладчик председател на отделение Върховен съд Лорд Върховен съдия Марко СТОЙКОВ :P
advokat__nikolov

Мнениеот Ralinko » 23 Авг 2008, 14:57

Я само да си изясним - ти кой си, че да определяш и признаваш за величия тези или онези съдии или адвокати?
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 23 Авг 2008, 16:35

DEKAH написа:Николов, Николов... толкова си далеч от процеса, че като те чета се превивам от смях. ИЗОБЩО не ти е ясно за какво става въпрос. Някои хора не чуват влака, други не го виждат. Ти нито го чуваш, нито го виждаш, нито му знаеш разписанието.... и да ти кажа- влаковете не минават там, където си застанал - в морето при дребните рибки.

:lol: :lol: Сега прочитам тази тема...

Ееее, Деки- ма ти уби всичко детско у човека- глух, незрящ/ уважения към истински страдащите хора!/, незнаещ.... обаче за плуването не сме наясно. :wink:

п.п.Това ми напомни нещо на Христо Фотев-

Морето само живите обича,
а мъртвите изхвърля на брега.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 24 Авг 2008, 15:21

Ralinko написа:Я само да си изясним - ти кой си, че да определяш и признаваш за величия тези или онези съдии или адвокати?

Ами личи си, Рали.

Ако се поинтересувате малко ще видите.

Величия са Върховните съдии, защото, ако ги няма ще си дъвчем пръстите.

Величие е адвокат Георги Гатев.

Скоро ще Ви копна интервюто му в Дневен Труд, за да видите какво казва той за шушумигите.И да видят някои, че са именно такива.

Величие е и К.Павлова от този форум.Систем също.Ми_лена също.Бебитор също.Калахан е много добър човек.

Декан е аматьор.Това си е мое мнение. :) Той е посредствено юристче, което може да джафка само по форумите.Ами кариерата, Декан, кажи за нея нещо.Имам право на мнение.
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 24 Авг 2008, 16:43

advokat__nikolov написа:Величие е адвокат Георги Гатев.
Скоро ще Ви копна интервюто му в Дневен Труд, за да видите какво казва той за шушумигите.И да видят някои, че са именно такива.
Величие е и К.Павлова от този форум.Систем също.Ми_лена също.Бебитор също.Калахан е много добър човек.

Декан е аматьор.Това си е мое мнение. :) Той е посредствено юристче, което може да джафка само по форумите.Ами кариерата, Декан, кажи за нея нещо.Имам право на мнение.

:roll: :lol: :lol:
Anonymous написа:Аз съм Пламен Николов от Плевен-студент по право втори курс от Югозападния Университет!И съм си аз!
:?:idea:

На студента да пожелая да достигне поне малко от "посредствеността" на Деки - повече не ти е и нужно, за да реализираш мечтите си. 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот DEKAH » 24 Авг 2008, 18:23

advokat__nikolov написа:

Бухахаха ха ха ха ха

Мерси Николов.

Като направиш първото си вливане - пак ела да се обадиш.

Шушумига непоръбена.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 24 Авг 2008, 18:55

advokat__nikolov написа:
palimsest написа:
advokat__nikolov написа:Тук съм!
Кво прайш,palimsest.
Сега не можах да разбера Бог ли си,или не :D
Ще се кланяме ли,или не :D

Здрасти Николов ,
като съм на две големи мартинита и една "магистралка" съм по-голям от Бог !
В останалото време съм обикновена , твъде недостойна за Вашето величие , персона...

Когато се кланяш , спри , огледай се , да няма някой отзад :lol: :lol: :, че тук една дума броди..., като призрак ! :lol: :lol: :lol:

Охоо,магистралки,викаш значи :)
Ама за "бело" ли говориш,или за нещо друго :roll:

Ами пиченца?Виждал ли си ги какви чудеса правят за една магистралка :D

Да,прав си,че моята вип персона е бежоствена и затова ще се обръщаш към мен с "Ваше превъзходителство...Николов,Адвокат Николов" :lol:

Палимсест,уреди ми един стаж при Боговете,а аз ще почерпя с пиченца,магистралки,автограф от Адв.Николов.Имаше търг в "Кристис" за моя автограф,бе продаден за точно 100 000 евра. :D

Важното е да има мат`рял !

Аз мисля , Лорд Николов , да Ви съдействам за един летен стаж в Клиника на края на града (4-ти километър)...леко да вкарат в ред божествената Ви същност , там между себеподобни ще намерите прозрението ... това в рамките на шегата , обещах си да не се занимавам с глупости ...до момента , в който започнете да плюете уважавани съфорумци , между другото не видях някъде извинение на "шушумигите " и "овчарите "....
advokat__nikolov написа:

Пламен, Пламен , аз те знам-
днес Лорд си най- голям,
„хАдвукатче” ,бонвиван,
ах, Serce la Fam.

Но,не си се променил-
все си същият де*ил
и говори в теб детето,
дето чоплеше нослето...

Ти от малък си такъв-
Гледаше да се покажеш пръв .
Кухо дървено човече,
Спри да ни шокираш вече
В лекса ,като шут,
че расте носът надут!

Колкото и да те учих ,
С тебе, Пламка , не сполучих-
Ти си явно доказателство
За продукт със лошо качество-
Съдейки по резултата,
нямам право на заплата!...

Между нас да си остане,
Страх ме е за тебе - Плами!
Хайде ,вече си голям-
Дупенцето бърши си сам,
В гащите не а*ай пак,
Че ще си по*ран юнак!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот pajapatak » 25 Авг 2008, 12:16

Хора...вие ме убихте тотално.
Не съм си мислела, че едно благодарствено изказване има такива последици.
В момента съм в Столична община - Район "Надежда" в правния отдел (на практика съм). Мога да заявя, че и аз съм много доволна, както П. Николов от това, че ми обращат внимание юристконсултите и ми обясняват нещатата, които не са ми съвсем ясни.

:!: Моля, :!: не се нахварляите върху мен само защото съм доволна от хубавото отношение на юристконсултите и въобще от всички служители в общината (дори и на охраната) :!:

Вместо всеки да напише дали е бил доволен от изкараната практика (независимо кога е била), Вие се нахварляте върху хората, които са били на такава. :shock: :shock: :shock:

P.S. Въпреки, че с П. Николов сме в един курс, Аз не го защитавам...просто изказвам мнение, възмущение ...
pajapatak
Нов потребител

Мнениеот Ralinko » 25 Авг 2008, 13:55

Здравей, Pajapatak! Искрено се радвам, че имаш възможност да изкараш една истинска практика в и да научиш това-онова от юристконсултите в общината (аз лично по същото време не си направих този труд). Но и мисля, че не си разбрала правилно за какво точно се отнасят нападките - тук не става дума за това, че се благодари, а за начина, по който се прави...и то от човек, който дори не знае кой по ред мандат кара кметът на гр. Плевен. Не харесвам хора, които се изхвърлят прекалено много, говорят, без да са подготвени, и най-вече - говорят в повечете случаи пълни глупости.
(моля тук въпросният адв. Николов да си вземе бележка).
Желая ти успех в следването и дано на всяка практика да попадаш на места, където поне малко им пука за студентите. Лек ден!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Авг 2008, 23:34

pajapatak написа:Хора...вие ме убихте тотално.
Не съм си мислела, че едно благодарствено изказване има такива последици.
В момента съм в Столична община - Район "Надежда" в правния отдел (на практика съм). Мога да заявя, че и аз съм много доволна, както П. Николов от това, че ми обращат внимание юристконсултите и ми обясняват нещатата, които не са ми съвсем ясни.

:!: Моля, :!: не се нахварляите върху мен само защото съм доволна от хубавото отношение на юристконсултите и въобще от всички служители в общината (дори и на охраната) :!:

Вместо всеки да напише дали е бил доволен от изкараната практика (независимо кога е била), Вие се нахварляте върху хората, които са били на такава. :shock: :shock: :shock:

P.S. Въпреки, че с П. Николов сме в един курс, Аз не го защитавам...просто изказвам мнение, възмущение ...

Здраве желаем :D

А кой ще смее да ти се нахвърли.Николов е насреща.

С най-добри намерения "юрисконсулт"
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Авг 2008, 23:57

DEKAH написа:
advokat__nikolov написа:

Бухахаха ха ха ха ха

Мерси Николов.

Като направиш първото си вливане - пак ела да се обадиш.

Шушумига непоръбена.

Виж, мога да ти предложа работа след време :D

На лимузината ми "Майбах", на която ще пише Nikolov lawyer, можеш да ми бъдеш шофьор.Тамън ще станеш известен.Ще те дават по телевизията.:D

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот riyva_evro » 04 Сеп 2008, 11:33

Този младеж бледен не е виновен, че пише глупости по форума. виновни са тези от администрацията дето го пускат да си развява коня и да му гледат сеира. Форума е наистина сериозен и се обсъждат сериозни въпроси. Ако юношата с юридически мераци иска да си драпа оная работа и да си чеше клавиатурата мога да му препоръчам нещо по-като за него. Леко несериозно и лежерно. Ето: http://www.e-bane.net/index.php
riyva_evro
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 04 Сеп 2008, 17:14

riyva_evro написа:Този младеж бледен не е виновен, че пише глупости по форума. виновни са тези от администрацията дето го пускат да си развява коня и да му гледат сеира. Форума е наистина сериозен и се обсъждат сериозни въпроси. Ако юношата с юридически мераци иска да си драпа оная работа и да си чеше клавиатурата мога да му препоръчам нещо по-като за него. Леко несериозно и лежерно. Ето: http://www.e-bane.net/index.php

Ех, как ме яд на Николов само.

Колега, като не Ви изнася не посещавайте форума.

Има форуми за млади майки и бащи, форуми за животните с любов и т.н.
advokat__nikolov

Мнениеот latina » 05 Сеп 2008, 15:34

Правописните грешки, и то фрапантни, бликат в постовете на някои хора (мисля, че конкретни имена са излишни). По тоя повод - как точно си взехте приемните изпити по български език? А и друго - не знам дали лордовете из Върховния изобщо ще положат усилия да четат неграмотни писания.
latina
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:07

latina написа:Правописните грешки, и то фрапантни, бликат в постовете на някои хора (мисля, че конкретни имена са излишни). По тоя повод - как точно си взехте приемните изпити по български език? А и друго - не знам дали лордовете из Върховния изобщо ще положат усилия да четат неграмотни писания.

Въобще не си правя труда да гледам дали има правописни грешки, или не. Пиша е пускам.Грешките ми, както се казва в тениса, са непредизвикани.

А относно Лордовете, те са ни печени.Най-добрите !
advokat__nikolov

Мнениеот riyva_evro » 06 Сеп 2008, 12:02

По-често заглеждай знойните плевенчанки. От полза ще ти е. Ако аз трябва да избирам какво да чета предпочитам да чета една хубава бамбина от Плевен пред една правна книжка да речем. И не е скучно, послушай ме. Към "Среброструй" най-интересно се чете. Може и в "Кайлъка". Въпрос на избор и на настроение. Особено в почивните дни. По този начин и природата ще те обикне и ще те дари с радост и настроение, което с кеф можеш да харчиш по разни съдебни зали или ако си студент в учението.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 10 Сеп 2008, 09:39

А аз се чудя защо колегата не ми се е обадил през това време. Можеше да ми послужи за някоя работа в общината. Всяка услуга е капитал, Николов.
Не се връзвай на критиците. Ако си малко по-въздържан и повече слушаш, отколкото да споделяш, ще бъдеш като другите и ще те приемат по-добре. Според мен ентусиазмът ти е похвален, макар че в похвалите ти се съдържа и малко политика. Нямам нищо "против" Зеленогорски или Якимов, но нямам и нищо "за".
Като дойдеш заради административния, ми се обади.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 11 Сеп 2008, 21:49

Ivailo5rov написа:А аз се чудя защо колегата не ми се е обадил през това време. Можеше да ми послужи за някоя работа в общината. Всяка услуга е капитал, Николов.
Не се връзвай на критиците. Ако си малко по-въздържан и повече слушаш, отколкото да споделяш, ще бъдеш като другите и ще те приемат по-добре. Според мен ентусиазмът ти е похвален, макар че в похвалите ти се съдържа и малко политика. Нямам нищо "против" Зеленогорски или Якимов, но нямам и нищо "за".
Като дойдеш заради административния, ми се обади.

Ооооооооооооооооооооо НЕПРЕМЕННО. Само това и чакам. Утре в 9:00 съм в кантората ! :) Даже и в канората ще спя :D

Право, право, право, многооо право, самооо право.

Юристът е върхът на сладоледа. Той е най-великата личност. Няма по-велик от юриста. Юристът може всичко.Юристът знае ВСИЧКО-дори и да не знае НИЩО !
advokat__nikolov

Предишна

Назад към Общи дискусии