начало

Хакери атакуват с имейли от името на реални адвокатски дружества Хакери атакуват с имейли от името на реални адвокатски дружества

Честит Рожден Ден!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот ykovachev » 21 Авг 2008, 09:25

Ха честито и от мен! Много щастие и успехи!
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 21 Авг 2008, 10:50

Честито! Много щастие, любов, успехи, усмивки, сбъднати мечти и приятели!
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 21 Авг 2008, 11:10

Много щастие и усмивки за prof_prof и от мен :lol:
ЧРД !

Изображение
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 21 Авг 2008, 20:29

prof_prof в момента се пече на морето :D
Затова съм официално упълномощен от нейно име да благодаря на всички за пожеланията :D
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 21 Авг 2008, 21:48

Честито и от мен. Жива, здрава, богата и щастлива.

И мнооооооого професионални успехи!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 25 Авг 2008, 08:54

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИА!
Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет ти желая и всичко най-най-най хубаво. Нека се сбъднат всичките ти мечти.
Изображение
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот p_n_n » 25 Авг 2008, 08:56

Честит рожден ден и от мен Диаида,

Желая ти щастие, здраве, успехи....

Бъди винаги все така лъчезарна!!!

УСПЕХ!

пп. :D И весело празнуване довечера..
p_n_n
Потребител

Мнениеот mishi_83 » 25 Авг 2008, 09:08

Честит Рожден Ден и от мен :D

Бъди здрава, усмихната и щастлива!!!

П.П. Ти си жената, която разби мита за блондинките :P
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот law_master » 25 Авг 2008, 09:14

ЧРД и от мен

Желая ти здраве и любов, а другото го има по магазините :D

Поздрави!
http://www.vbox7.com/play:a9cb13e1
Последна промяна law_master на 25 Авг 2008, 10:03, променена общо 1 път
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот milletti » 25 Авг 2008, 09:41

Честит рожден ден, скъпа Диа!
От все сърце ти желая да си все така слънчева, спонтанна и жизнерадостна!
И разбира се, много здраве и късмет!

http://bgflash.com/flash/1196
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот ch3oh » 25 Авг 2008, 10:23

Честито и от мен!
Нека се сбъднат всичките ти мечти!
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 25 Авг 2008, 10:30

ЧРД и от мен Диа.

Да си жива, здрава и винаги така остроумна и забавна.

Желая ти много здраве, щастие и нека това, което си намислила да осъществиш да се сбъдне и то в най-близко бъдеще.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот krem_karamel » 25 Авг 2008, 12:57

Мила Диа,

Здраве, усмивки и късмет във всичко, с което се захванеш !
Да си все така обаятелна !
Слънчице си ни ти !

Упълномощена съм :):):) от колегите да ти " делигирам адвокатски права за един месец" (цитирам " Адв. Николов") и се надявам да изкараш повече от 10 000 лв. (пак цитирам сумата от същия).

Като не сме катаджии да ти отпусмнем палката само на теб, какво друго ни остава да ти "делегираме".

Опитвах, но не мога да ти кача картинка, срам за мен ...
krem_karamel
Потребител

Мнениеот ocean » 25 Авг 2008, 14:15

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Изображение

Пожелавам ти да бъдеш все така специална за хората около теб!
Бъди здрава и много щастлива!
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
Аватар
ocean
Потребител

Мнениеот diaida » 25 Авг 2008, 14:43

Благодаря ви от все сърце за прекрасните пожелания !
Щастлива съм, че ви има и ви ценя високо. Някой беше казал, че е богат, ако преброи поне 3 неща които не е купил с пари. Е, преброих ги и се оказа че съм милиардер ... :lol: :lol: :lol:, а все още съм на 25 ... :wink:

Макар и виртуално приемете по едно голямо парче от тортата и ледено питие ! :D
Изображение
Изображение
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот ykovachev » 25 Авг 2008, 15:24

Честито и от мен! Продължавай да радваш форумците с добри организационни умения и полезни насоки :wink:
Много щастие и успехи!
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот Melly » 25 Авг 2008, 16:22

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИА!

Най-напред, да ти предам най-мило изказаните пожелания за ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ от Вили и нейните момчета, а от мен - и още нещо, твърде млада, но зряла вярвам,
си осъзнала -
Как чувствата си играли на криеница
(притча)

Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали заедно всички човешки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
— Хайде да играем на криеница, а!?

ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
— Криеница? Що за игра е това?

Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях, например тя, започва - затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когото открият, започва да брои следващата игра и така нататък.

ЕНТУСИАЗМЪТ затанцувал с ЕУФОРИЯТА, РАДОСТТА заподскачала така, че успяла да убеди СЪМНЕНИЕТО, само АПАТИЯТА, която никога от нищо не се интересувала, отказала да участва в играта. ИСТИНАТА предпочела да не се крие, защото в края на краищата, винаги я откриват, ГОРДОСТТА казала, че това е абсолютно глупава игра (нищо друго не я вълнувало освен нея самата), СТРАХЛИВОСТТА не искала да рискува много-много.

— Едно, две, три, ... - започнала да брои ЛУДОСТТА.

Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало, се оказвало идеално за неговите приятели: Кристално чистото езеро - за КРАСОТАТА. Хралупата в едно дърво - ами че това е за СТРАХА. Крилото на пеперудата - за СЛАДОСТРАСТИЕТО. Полъхът на вятъра - той е за СВОБОДАТА! И така, то се замаскирало в слънчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана (а в действителност тя се скрила в дъгата), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана. ЗАБРАВАТА, дори не помня къде се скрила, но това не е важно.

Когато ЛУДОСТТА преброила до 999999, ЛЮБОВТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.

— Един милион, - изброила ЛУДОСТТА и се заела с търсенето.

Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказал пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканения гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО седяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие.

И ето че всички били намерени: ТАЛАНТА - в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА - в тъмната пещера, ЛЪЖАТА - в дъгата (за да сме честни, тя се криела на дъното на океана).

Не могли да намерят само ЛЮБОВТА.

ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая, тя решила да погледне в розовите храсти, започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач.

И ето, от онова време, когато за първи път на земята играли на криеница, ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка...

Бъди това, което си
чаровнице!

НАЗДРАВЕ! :wink:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот diaida » 25 Авг 2008, 19:30

krem_karamel написа:Мила Диа,

Здраве, усмивки и късмет във всичко, с което се захванеш !
Да си все така обаятелна !
Слънчице си ни ти !

Упълномощена съм :):):) от колегите да ти " делигирам адвокатски права за един месец" (цитирам " Адв. Николов") и се надявам да изкараш повече от 10 000 лв. (пак цитирам сумата от същия).

Като не сме катаджии да ти отпусмнем палката само на теб, какво друго ни остава да ти "делегираме".

Опитвах, но не мога да ти кача картинка, срам за мен ...

За картинката ... ще си я представя ! Сигурна съм, че ще е прекрасна ...
Благодаря за делегираните права! :D Така поне ще съм в правото си да получа всички поздрави в този раздел.
Обещавам да го приложа съвестно!

Предай на Адв. Николов, че ако целия ми труд през седмицата с всички адв. права е за 10 000 лв., то предпочитам да се върна на снимачната площадка :lol: :wink: или в барчето на някой театър да гледам към вратата "с очи на поетеса" :D
На мен толкова ми струват кремовете за бръчки :lol: :lol: :lol:
Така че ако ще ме взима в неговата кантора да си помисли за хонорара, че и ние носим ризки Версаче, обущета Ферре и ядем бонбонки ТИК-ТАК :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:c07902b6
:wink: :D
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот krem_karamel » 26 Авг 2008, 09:37

diaida написа:
krem_karamel написа:Мила Диа,
...

...

Благодаря за делегираните права! :D Така поне ще съм в правото си да получа всички поздрави в този раздел.
Обещавам да го приложа съвестно!

Предай на Адв. Николов, че ако целия ми труд през седмицата с всички адв. права е за 10 000 лв., то предпочитам да се върна на снимачната площадка :lol: :wink: или в барчето на някой театър да гледам към вратата "с очи на поетеса" :D
На мен толкова ми струват кремовете за бръчки :lol: :lol: :lol:
Така че ако ще ме взима в неговата кантора да си помисли за хонорара, че и ние носим ризки Версаче, обущета Ферре и ядем бонбонки ТИК-ТАК :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:c07902b6
:wink: :D

Леле, колко ми липсва говорител ..
Да дойде да обясни, че не съм искала да кажа, че при него ("адв. Николов") ти делегираме права, в негова кантора, а на теб лично ти делегираме, на отделно основание, отеделни права, само за теб ... щот тЪ УбичамИ и тЪ цИнИм.

НИ тЪ УбвързвАмИ с Него , мари ... пу, пу да не са ти уруки!

На тЪкЪв момък нИ тЪ давамИ. Тъй да знаЙш.
8)
krem_karamel
Потребител

Мнениеот enigma » 26 Авг 2008, 10:29

Честит рожден ден :)
Meno Male! Scarpia.
enigma
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии